Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwina i darek 125424

Podróż z noworodkiem-czy jechać z nim do taty?

Polecane posty

Gość hej Bella
A autorce gratuluję udanej podróży. Rodzina powinna trzymać się razem.

Gość przyszła mama trojaczków-już!
Autorko! Pisałam już na tym moim temacie,ale napiszę jeszcze raz- GRATULACJE! Jesteś bardzo,bardzo dzielna! Super kobitka musi z Ciebie być i w dodatku taka dzielna! Trzymaj się teraz dzielnie i bądź podporą dla męża w tych trudnych chwilach dla niego i chwilowej niedyspozycji,no i oczywiście zdrowia dla męża i maleństwa ;)

Dziękuję dziewczyny. Mamo trojaczków-dzielna to Ty jesteś! 3 maluszków! Mąż dzielnie stara się pomagać w domu na ile tylko może :) w piątek idzie do pracy,bo szef zaproponował,żeby na czas kiedy ma złamaną nogę przeniósł się do biura i zajmował się logistyką. Jutro kończy mu się l4, więc ruszy z gipsem do pracy. Ale ja się strasznie cieszę,bo jeśli się sprawdzi,to może zostanie na tym stanowisku i będzie codziennie wracał do domu! Więc jak to mówią nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Nasz Skarb nie odczuł tej wyprawy. Żadnych leków nocnych,kataru, kolek- na szczęście nic. Także jeszcze raz bardzo dziękuję za wsparcie,bo było ono dla mnie naprawdę bardzo cenne.

Gość upperek
Up up up :)

Gość do autorki tematu lll
i jak malwino?jak sie czuje twoj maz?

Mąż ma się dobrze. Ledwo kuśtyka,ale dzielnie poszedł do firmy :) zdziwił się trochę jak go po pracy odebrałam :) do pracy z domu w sumie ma ok. kilometra,więc daleko nie jest. Rano nasz skarbuś spał,ale potem mogliśmy go spokojnie odebrać. Mąż się cieszy z nowego stanowiska.

Gość kiedyś założyłam tu temat
podbijam dla teneryffy

Gość studentka z daleka
Fajna lektura. Teneryffaa ale z Ciebie małpa wredna :O

Gość do teneryfy
no, na tym topiku to juz w ogole przeszla sama siebie (teneryfa rzecz jasna), na pomaranczowo walnela wiazanke przeklenstw i nie odmowila sobie ublizenia mezowi autorki :O jestem strasznie zdegustowana tym, ze mozna byc az tak podla osoba, ale rozumiem, ze gdyby teneryfie lub jej bliskim cos sie stalo, zwlaszcza z winy innego uzytkownika drogi, w szpitalu powiedzialaby 'prosze mnie/ moje dziecko dobic, bo jestesmy niedojdami i nie ma co nam pomagac'. A ten drugi padalec, Bella, to tez szuja do kwadratu, przeciez az kciuki zaciskala, zeby tylko autorka i jej dziecko zle zniesli podroz, a jak sie okazalo, ze nic z tego, chyba belle zolc zalala na amen, bo nawet nie raczyla odpisac innej internautce, mimo wczesniejszych obietnic. Gardze takimi ludzmi.