Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malinka Berlin

Albanczyk moze pokochac kobiete z dzieckiem?

Polecane posty

Gość Malinka Berlin

Adeeba poznalam w pracy....pierwsze wrazenie?...cholernie przystojny i cholernie leniwy . Polubilismy sie od razu, choc na prawdziwy zwiazek musielismy czekac 5 miesiecy od pierwszego spotkania (moj blod ) Na poczatku bylo ciezko, ja...samotna matka z 6 latkiem oczekiwalam prawdziwego zwiazku, nie zabawy. On , mlodszy ode mnie 4 lata bez zadnego doswiadczenia. Bal sie...ale nie uciekl. Pokochal mnie z calego serca. Roznica wieku, roznica kultur, inne oczekiwania... juz raz w zyciu poswiecilam cala siebie dla zwiazku ktory rozpadl sie po 7 latach, teraz staram sie rowniez myslec o sobie ...stąd moja obecnosc na forum kafeteria, i moje obawy i rozterki, co zrobic jakie decyzje podjac......

chyba sobie żartujesz przeczytaj raz jeszcze co napisałaś i sama podejmij decyzję

Gość gvuhbhb
biedny ten twój synek, ale w sumie samotna matka ma szanse na faceta równe zero, więc trzymaj się nawet araba

Szkoda dzieciaka, będzie dostawał od ciapatego ojczyma, okropne :O A ty szacunku do siebie nie masz, tak bardzo potrzebujesz drugiej osoby, że łapiesz się nawet za takie gówno? Honoru nie masz.

Gość Malinka Berlin
to nie Arab. u nich nie ma takiej religijnosci. staram sie mu ufac. mimo wszystko.

Gość pijany felix
cholernie leniwy? i to cie urzeklo ? :) i co wy macie z tymi Albancami ostatnio?

Gość Ganta
Albańczycy nie kochają, oni szukają worów na spermę.

Gość Albańce to tacy cyganie
lub Czeczeni. Niby człekokształtni a jednak genetycznie spierdoleni i lepiej od nich uciekać bo zrobią slums z twojego otoczenia.

Gość Maryja niedzwiedzica
wszystkich Albancow poznalam w jakims fast foodzie jak chodzilam na pizze. I przez "poznalam" mam na mysli ja jadlam z moim facetem a oni za lada sie gapili i gadali po swojemu. Potem mojego faceta meczyli o mnie (?) nachalni jak cholera Jeden byl z jakas starsza Polka (ja mam 22 lata wiec praktycznie kazda jest starsza) a sie do mnie podwalal i w dupie ta babke mial. uwazaj czy to czasem nie ty

Gość Malinka Berlin
a gdzie mieszkasz? pracowalas tam, o co pytali twojego faceta?

Malinka nie daj się nabrać podszywom, większośc osób odpowiadająca na Twoje pytanie nigdy nie widziała na oczy Albańczyka, jesli chcesz zasięgnąć informacji od kobiet związanych z podobnymi kulturowo i religijne facetami to zrób to na salam gromader, tu nikt ci nie da dobrej odpowiedzi - wierz mi :)

Gość mała MEGI 198917
hejka autorko,ja obecnie sotykam sie z albanczykiem,mieszkam we wlsozech,jestesmy rówiesnikami mamy o 22 lata,ja doiero o roku czasu,dałam sie umówic na randke z nim,obecnie jestem w trakcie, oznawania jego otoczenia i znajomych,tu na kafe aurelka zalozyła jakies 2-3 tyg temu temat KOCHAM ALBANCZYKA jak chcesz to zajrzyj

Gość mała MEGI 198917
na tym temacie załozonym rzez aurelke wyowiadam sie ja i jeszcze kilka kobiet ktore moga cos niecos sie wyowiedziec,ale wg mnie moze z 2 os na tym forum miały sensowne wyowiedzi,sorki za moje literowki mam kloot z moja klawiaturka,ozdrawiam

nie znam ani jednego fajnego tj. normalnego albanczyka. A tez jestem z Berlina 🖐️ niestety ale wlasnie tutaj najbardziej sie panosza ze swoja ''kultura'' chcac pokazac jacy sa ach i och i ech. Z reguly na poczatku sa czarujacy i wspanialy i najlepsi a kiedy sie wpierdzielisz z takim w zwiazek to masz przesrane. Najpozniej w momencie poznawania jego rodziny i ''dolaczenia'' do niej.

ja tam nie pracowalam, moj facet przez jakis czas :/ to nie bylo fajne. Najpierw caly czas mu cwierkali ze ma fajna dziewczyne, nie moglam spokojnie zjesc. caly czas sie gapili. nachalni strasznie a potem ten Albanczyk ktory jest z ta Polka dostal w pysk od mojego faceta, bo niestety posunol sie za daleko. Przykra sprawa ale jak jestes z Berlina to nie ty :)

Gość Malinka Berlin
co takiego zrobil? i skad jestes? co tak wkurzylo twojego faceta? Mychol a moze zadnego nie znasz?? skad te uprzedzenia.

nie, ze uprzedzenia a ludzi znam bardzo duzo zwazywszy na to, ze tutaj rodzin z Albanii jest niewiele (jedna rodzina sie sklada z wielu kuzynow itp.) i jesli cala rodzina ma taki a nie inny poglad to raczej jeden ich syn czy kuzyn nie bedzie wyjatkiem - a nawet jesli to sie z tym nie wychyli bo by sie pozbyl calej swojej rodzinki ktora by sie go wyrzekla. Gwarantuje Ci, ze to bardzo ortodoksyjni ludzie. Co nie zmienia jednoczesnie faktu, ze kazdego czlowieka nalezy oceniac z osobna - to jednak nie radzilabym sie kierowac slodkimi slowkami i idealnym zachowaniem ktore jest teraz bo u nich jest taka kolej rzeczy. Teraz zdobywa zeby potem pomiatac - i byc moze on jest taki sam, zwlaszcza jesli cala jego rodzina taka jest (de facto i tak cie nie zaakceptuja)

Maryja niedzwiedzica niestety nie :o przynajmniej ja na swojej drodze spotkalam tylko kilku normalnych muzulmanow tzn. turkow i arabow, albanczyka zadnego. Jakos ci wszyscy sa tacy nachalni i w tym swoim nazwijmy to ''podrywaniu'' oblesni i bezpruderyjni. Jakby kazda byla dla niego kurevka ktora ma obowiazek zachwycic sie jego gwizdaniem albo lapaniem za tylek :o FUJ

eh do teraz mi niedobrze...sa strasznie nachalni i jeszcze fakt ze mial juz dziewczyne...nawet ja poznalam i fajna babka. No zal mi jej.

Gość Malinka Berlin
Maryja niedzwiedzica cos dziwne rzeczy piszesz... moze sciemniasz specjalnie? niby po co tam chodzilas, ajk wiedzials ze taki jest tam chlopak? twoj nic nie robil sobie z tego? ciekawy czy mieszkasz w UK? Mychol chwytali cie za tylek, zaczepiali, czy tylko slyszalas...

Tak, mi sie codziennie zdarza ta nieprzyjemnosc ze jestem zaczepiana na ulicy przez takich gnojkow :o jeden za mna lazil caly dzien po centrum handlowym i cyganil numer pozbylam sie duppka dopiero odjezdzajac samochodem z parkingu :o za tylek mnie nigdy nikt nie zlapal natomiast na moich oczach kiedys moja kolezanke zlapalo dwoch objelo i zaczeli wykonywac odruchy nie musze tlumaczyc jakie..... wygladalo to jak seks przez ubranie i bylo obrzydliwe a uderz takiego za to to jak ci odda to przez dobry moment nie wstaniesz :o chcesz sie przekonac sama? Wybierz sie do jakiegos klubu, na dobry poczatek proponuje PL-ka na Pankstrasse - niby polski bar, wlasciciel arab (znamy sie) i specjalnie swoich kolezkow tam wpuszcza aby sobie mogli wyrywac polki kurevki bo w sumie o wiekszosci ma takie zdanie. Zatrudnione tam dziewczyny musza sie zgadzac wlasnie na lapanie za tylek, za piersi, za oblesne komentarze w ich strone - chcesz to z nimi porozmawiaj - jak trafisz na Estere to ci sama opowie jak to jest.

Gość Malinka Berlin
a policji nie ma? tu ich jest malo, u mnie. to na pewno Albanczycy, moze Turcy? kolezanka zadzwonila na policje. jak sobie sama pozwalasz na takie rzeczy, to juz nie moj problem.

Taaa i myslisz ze nie mam co robic tylko sie przejmowac jakims brudasem ktory lata za mna jak niewyzyty kundel? Zadzwonie na policje i co powiem? ''Hej, sluchajcie panowie jakis smierdziel mnie zaczepia na ulicy i pyta o numer'' juz widze jak go lapia w kajdany :D widac ze mloda i glupiutka jestes (choc niby w sumie rowiesniczka) ale strasznie niedoswiadczona i nic nie wiesz o zyciu jeszcze. Przejdz sie do tej PL-ki, dobrze Ci to zrobi :)

ze co? wiesz mialam 19 lat i pewnie bylam naiwna. i z reguly nie spodziewam sie takiego zachowania po prawie obcym czlowieku ktory z reszta byl kumplem mojego faceta (z jego opowiadan fajnym) :/ jednak teraz juz nie ufam nikomu. A oni zachowywali sie jak banda sliniacych sie wilkow ktorym wszystko wolno szczerze to szkoda ze policji na dupka nie naslalam

Gość Aga341
powiem wam krociutko na pewno albanczycy sa lepszymi ludzmi niz arabowie czy jacys afganczycy lub hindusi ja sama bylam wiele razy zapinana przez poteznego albanczyka we wloszech poznanego i wspominam to calkiem milo i przyjemnie,nie byla to rewelacja ale zawsze cos;)

Gość Malinka Berlin
sama jestes brudaska Mychol. uwazaj na slowa. to pewnie niemki ich tak rozbestwily, bo to o niemkach maja taka opinie. moze jestes tak urodziwa jak one... Maryja niedzwiedzica klamiesz. twoj chlopak skoro widzil ze mu sie podbasz, to na pewno by ci nie kazal juz chodzic do niego, a ty widocznie podrywalas jego kumpla, i glupia udawalas.

Gość ijuhdoshdcd
naprawde? Hindus nie zlapie cie za tylek, Paki nie przystawi sie do ciebie po minucie od poznania a dzikusy Albance to czasem udaja wielkich muzulmanow czy inne gowno a zachowuja sie jak bydlo. Najgorsze gowno jakie moze byc, bo inni to chociaz maja resztki zasad.

eh autorko, a wydawalas sie mila :) nie chcesz wierzyc to nie, nie bede opowiadac ci tej historii ze szczegolami bo po co? wiem ze chcesz bronic faceta w ktorym sie zakochalas jednak ich nacja to nic dobrego

zaskocze cie, to polki maja opinie latwych kurevek i wlasnie z tego powodu wszyscy oni dobrze wiedza ze wystarczy pare milych slowek i twoja duupa jest do jego uzytku :) jak ktos sie szanuje to nie ma takich problemow. Dlatego wlasnie sram na takich typow jak ci ''podrywacze'' i generalnie cala masa kolesi ktorzy traktuja kobiete jak gowno. Dla mnie sa brudasami i nie mam problemow z tym aby im to mowic w twarz kiedy po raz kolejny sie do mnie przywalaja na ulicy, w barze etc. :)