Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjkky.l,,dg

Jesli usunęłaś dziecko bądz chcesz je zabic OGLADNIJ TO !!

Polecane posty

Gość moja córka
gdzie w tym wszystkim mężczyzna ? kobieta sama sobie dziecka nie zrobiła a często to facet zmusza do pozbycia się ciąży. Dlaczego za wszytko co złe obwinia się tylko kobietę. Tak łatwo niektórym z was jest oceniać i wyzywać od najgorszych, nie znając sytuacji w jakiej znalazły się kobiety decydujące na zabieg.

,,gdzie w tym wszystkim mężczyzna ? kobieta sama sobie dziecka nie zrobiła a często to facet zmusza do pozbycia się ciąży" W jaki sposób facet może mnie zmusić do zabicia dziecka? Nie może, bo takiej władzy nie ma...

Gość barbara_varvara
jestem w 35 tc i nie potrafie tego ogarnać.... nie moge wyobrazic sobie tego ze dla nie ktorych to jest codziennosc. Lekarz wykonujac ten zabieg chyba kompletnie nie ma serca jak mozna zabijać takie malenstwo?! ja bym matke zabiła a dziecko bym starala sie ratowac bo jak raz to zrobila to nie bedzie miala sumienie na drugą aborcje... czy ona nie czuje milosci do tego dziecka?

Gość ojej..........................
no może własnie nie czuje miłości do tego dziecka...

Gość etwrgr
aborcja to nie spacer po chmurkach. jednak ja jestem jak najbardziej ZA! pomyslcie ile dzieci jest rodzonych i wyrzucanych na smieci. ile dzie\ci cierpi za zycia, ile wychowuje sie bez milosci i w biedzie. nie wspomne juz o niepelnosprawnych dzieciach. pomyslcie co czuje kobieta do dziecka ktore zostalo poczete z gwaltu? aborcja jest w niektorych przypadkach lepsza i nikt mi nie powie ze jest inaczej. niestety polska jest zacofana pod tym wzgledem.

Gość zagubiona w sieci 546
etwrgr Jest coś takiego jak pigułka po...kobiety po gwałcie ją otrzymują...więc nie pieprz o rodzeniu dzieci z gwałtu. Biedna kobieta nie dokona aborcji, bo ją na nią nie stać. Większość aborcji to nic innego jak zabójstwo na życzenie ,dla własnej wygody.

Gość jhdgxfndzsf
ojej.......................... no może własnie nie czuje miłości do tego dziecka... Ona nie czuje tej miłości bo ona jest niezdolna do takich uczuć To osoba która nie ma szacunku dla samej siebie,nie szanuje wlasnego życia,nie szanuje też życia innych Jedyne czego potrafi pragnąć to próżne fanaberie innych pragnień nie odczuwa bo nie zna nic innego.

Gość ojej..........................
do jhdgxfndzsf często kobiety które usuwają ciąże zakładają później rodzinę i maja dzieci które kochają .... wiec bez przesady z tym ze nie jest zdolna do uczuć

Gość he he he he
fghjjjjjj ten na dwie pały ...

Gość a ja w usa mieskzam
I tutaj!! mam ubezpieczenie dla najbiedniejszych bo nie pracuje bo mi sie nie chce i to ubezpieczenie miejskie kryje aborcje!! Ale chyba tylko 4 na rok. Wiec jeszcze w tym roku mi 3 zostaly!! to jest moj swiafdomy wybor a wam chuj do tego. Nie nawidze dzieci, zabic nienarodzony to nie przestepstwo ale narodzone to uz jest 10 lat minimum

Gość 45t45t45
tak tak morderstwo, tylko że kar za to "morderstwo" nie ma bo na całe szczęście są ludzie którzy potrafią myśleć logicznie

Gość Klaudia 22222
,,45t45t45 tak tak morderstwo, tylko że kar za to "morderstwo" nie ma bo na całe szczęście są ludzie którzy potrafią myśleć logicznie" Mimo,iż uważam ,że aborcja to morderstwo nie domagałabym się kary dla kobiety,która dokonała aborcji.

Gość Klaudia 22222
Świadomość tego co się robi to jedna sprawa, kara to druga...

Gość przeciez o obydwie formy sa
poprawne! ogladnij i obejrzyj jest ok. Nie rozumiem dlaczego sie ktos czepil?

Gość nie rozumiem dlaczego większoś
większość uważa że tylko katolicy są przeciwni aborcji. Nie jestem wierząca a aborcji mówię nie. Filmik jest straszny, nie obejrzałam go do końca.Nie byłam w stanie na to patrzeć.

Gość w ogole mnie nie ruszyl...
film jak film

Gość wcaleNIEtakaCKLIWA
jezeli ktoś stoi przed taka decyzja to prosze oglądnijcie film ma ytb ''Droga Krzyżowa Dziecka Nienarodzonego'' a tu link...ale tylko dla mających konto na ytb http://www.youtube.com/watch?v=VhsXA_-dkIE&feature=related ja choć jestem twarda sztuka.....i mało co mna wstrząsa to ten film rozłożył mne na łopatki....

Gość DZIEWCZYNY!!!
BŁAGAM, PAMIĘTAJCIE O ISTNIENIU TABLETEK 72H PO! Wiecie, ilu niechcianym ciążom, ilu aborcjom można by zapobiec, gdyby wszystkie 'wpadkowiczki' sięgały po tą pigułkę? Wyprzedzę komentarze - to NIE JEST tabletka poronna, co zostało stwierdzone przez WHO