Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjkky.l,,dg

Jesli usunęłaś dziecko bądz chcesz je zabic OGLADNIJ TO !!

Polecane posty

Gość janosikjanos
o matko!!!!!!!!!!!! obejrzałałam 2 ułamki sekundy tego filmiku i wyłaczyłam!!!!!!! juz mam dosyc.zawsze byłam przeciwniczką aborcji,nie moge patrzec na takie rzeczy,nigdy bym tego nie zrobila,nwet jesli dziecko byłoby z gwałtu. ciekawe stwierdzenie ze takim dzieciom jeszcze serce nie bije to jakim cudem one zyją?

kolejna bezcelowa dyskusja, która nie prowadzi do niczego. i jak zwykle antyaborcyjne chamskie, agresywne, sypiące kiepskimi i ogranymi argumentami.

Gość niuniusie
o proszę, jaka "obrończyni życia" :D :D :D ty pewnie z tych, co to aborcja "be", a kara śmierci "cacy" :D :D. co za hipokrytka :).

niuniusie nie, to nie ten sam człowiek. gdyby tak było, nie wprowadzonoby tylu określeń na stadia rozwojowe . jak będę staruszką to nie będę tym samym człowiekiem ,którym była będąc nastolatką, dzieckiem,niemowlakiem, noworodkiem,płodem i zarodkiem???????????

Gość niuniusie
horror, no i co poradzisz? ferie miną, dzieci pójdą do szkół (może tym razem nie będą spać na biologii), to i poziom wypowiedzi na kafeterii się podniesie :P

kasia ma racje a ty niemasz zielonego pojecia o niczym więc możesz juz niewchodzić na kafe

niuniusie ale moją córkę na biologi uczcą, że zarodek to człowiek i podobny filmik ona na lekcji widziała

Gość niuniusie
nie nie będziesz - jeśli powiesz mi, że Twoja babcia jest na tym samym stadium rozwojowym, na którym była w łonie swojej matki, to cię naprawdę wyśmieję. a ta druga "mundra inaczej"- gdybyś chciała pozbawić mnie życia na tym stadium rozwoju, na którym jestem - to byłoby morderstwo, a nie aborcja. a żeby się wykazać ironią, to trzeba nerwy na wodzy trzymać.

Gość niuniusie
xrossa - mi tu dobrze i nigdzie się nie wybieram, wyprosić możesz się stąd sama :D a na miejscu kasi zmieniłabym szkołę dziecku, żeby mu wody z mózgu nie robili :p

Gość ahaaaaaaa
niuniusie obejrzyj filmik którego link podałam wyżej a później bierz się do dyskusji

jasne powinni ją uczyć tego co ty bredzisz bo ty wiesz wszystko jestes wyrocznią hahha

i co te filmiki mają dać? nie zmieniłam poglądów po wielu obejrzanych filmach o aborcji. one mają na celu chyba tylko utwierdzanie w poglądach antyaborcyjnych niż przekonanie ludzi o innych poglądach.

Gość niuniusie
xrozza - spieniłaś się panienko, jak rzadko :D. i ironia była do bani, bo wyszło że nie znasz znaczenia słowa "aborcja" :/. no nie błysnęłaś w każdym razie. a ty tam druga mi nie mów co mam oglądać i kiedy się wypowiadać, bo to, że cię mama po kątach rozstawia - to nie znaczy, że ty też możesz tak rozstawiać innych :p

niniu..niui ty nigdy nie byłas zarodkiem bo zapewne byłas tak mądra ze wskoczyłaś na dalsze stadia rozwoju odrazu

,,jeśli powiesz mi, że Twoja babcia jest na tym samym stadium rozwojowym, na którym była w łonie swojej matki, to cię naprawdę wyśmieję" Nie jest, tak samo jak i nie jest niemowlakiem,dzieckiem, nastolatką.Ale była i jest człowiekiem.

Gość ahaaaaaaa
niuniusie - :o

Gość niuniusie
byłam zarodkiem i się tego nie wstydzę :D każdy z nas był. A co to ma wnieść do dyskusji?

niuniusie byłam zarodkiem i się tego nie wstydzę każdy z nas był. A co to ma wnieść do dyskusji? to,że jakbyś była martwym zarodkiem to by cię dziś tu nie było

Gość niuniusie
no dobra przyznam się... jestem idiotką!!! dlatego jestem za aborcją bo żałuję że mnie mama nie usunęła :(

Gość niuniusie
tak jak piszę Kasiu-nie uważam, że zarodek to człowiek. Cholera, co gorsze nawet medycyna tego nie zakłada! dzieci nie są ratowane przez lekarzy, jeśli urodzą się przed 22 tygodniem ciąży. a lekarze przecież ślubują, że "ludzkie życie ratować będą" :D

bo ciąża , zarodek , to dziecko to żyje czuje i liczy na matke która go pokocha a nie zabije wyskrobie zniszczy!

Gość niuniusie
ja nie twierdzę, że zarodek nie jest żywy (jajko też jest - w pewnych warunkach). ja twierdzę, że to jeszcze nie jest człowiek.

Gość niuniusie
roza zarodek do 12 tygodnia nie ma zakończeń nerwowych- nie czuje. wróć do nauki, naprawdę.

Gość ahaaaaaaa
to rozmowa jest denna :o niuniusie żal mi Cie...

więc odpowiadam, obejrzałam, i co on miał niby wnieść? to, że ktoś posługuje się lewą erystyką ma mi uświadomić, że aborcja jest zła? to niestety nadal jestem za.