Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjkky.l,,dg

Jesli usunęłaś dziecko bądz chcesz je zabic OGLADNIJ TO !!

Polecane posty

ale minie czas i już ma czuje żyje i chce być kochane a dlatego nie ma wykszatłcone bo matka nie daje mu szansy o!

Gość janosikjanos
xrozza zgadzam się z tobą

Gość niuniusie
tak - jak minie czas, to ma. taka jest idea rozwoju. dlatego zarodki czy komórki nie są traktowane jak człowiek.

Życie człowieka zaczyna się od zarodka. Aborcja jest przerwaniem życia, czy to ci się podoba, czy nie.Jest to zabicie człowieka w pierwszym stadium jego rozwoju.

Gość niuniusie
roza, tak jak nie trafia do was - każdy trwa przy swoim. dlatego taka dyskusja jest czystą wymianą poglądów, bo nikt nikogo nie przekona.

Gość ahaaaaaaa
xrozza nie ma sensu z nimi dyskutować.. smutne to :(

kasia ujeła to dosadnie i teraz wyszło kto i czego powienien iśc sie douczyć.

Gość niuniusie
Kasiu, kiedy ostatnio widziałaś nekrolog "Adam Nowak. poroniony w 6tyg ciąży. Pogrzeb odbędzie się..."?? Tak jak życie kury zaczyna się od jajka, tak życie "człowieka" zaczyna się od zarodka - bo od czegoś zacząć się musi. Ale jeśli rozwój na pewnym stadium się przerwie - to z jajka nie zrobi się kura, a z zarodka człowiek.

Gość janosikjanos
oczywiscie ze zycie czlowieka zaczyna się od początku. jak mogłby powstac, czlowiek z kamienia? czy z jaikiegos martwego przedmiotu?

trudno, żeby ograne przemielone argumenty trafiały. tak jak mówię, jeśli nie byłaś postawiona w sytuacji kierowcy buldożera to nie możesz dywagować co byś zrobił. nie wiesz jak zareagowałabyś pod wpływem instynktu. a co jeśli zapytam: zakopiesz ich jeśli na dole będzie Twoje dziecko/matka lub zrobisz to pod warunkiem, że uratujesz swoją matkę/dziecko? tak prorokować to sobie możemy gadając na forum czy na ulicy wyrywkowo. ja zawsze byłam przeciwko aborcji. gardziłam tymi puszczalskimi dziewczynami o niskiej świadomości na temat antykoncepcji. życie zweryfikowało moje poglądy:) i co pójdę do piekła? jestem zła i zasługuje na lincz jak miliony kobiet na świecie? czuje się dobrze. i nie mam tyle jadu co Wy.

Gość niuniusie
no idź roza, w sumie już dawno po dobranocce. a jak wrócisz - to może już dokształcona :D.

nie musze sie dokształcać wystarczy ze jestem człowiekiem mam uczucia i wrażliwośc które niepozwoliły by mi zniszczyć rozwijającego sie zycia.ale ty tego nie rozumiesz bo jesteś za tępa

Gość ale_ubaw
janosikjanos niektórzy twierdzą, że "z PROCHU powstałeś i w proch się obrócisz", ale to ponoć brednie

Gość janosikjanos
xrozza zawsze bede tak uwazac i nawet jak absolutnie wszyscy ludzie na swiecie beda mieli odwrotne zdanie to ja zawsze bede przeciwniczką zabijania niewinnych dzieci. jkaby nie mozna było urodzic i oddac do adopcji. bo tyle ludzi jest na swiecie? bo dziecko bedzie zyło w patologii? było wielu wielkich lu dzi z rozbitych rodzin a stali się wybitnymi twórcami,kompozytorami,pisarzami itd... prpblemow nie rozwiazuje się przez zabijanie.a meza tesciowa jak ktos bedzie mial problemy to tez najlepiej zabic? takie zabijanie to dla mnie poprostu tchorzostwo i uciekanie od odpowiedzialnosci.trudno stało się teraz trzeba stawic temu czoła a na przyszłosc unikac błedów.

horror Ja tu nie dyskutuję za za czy przeciw. Masz prawo być za , tak samo jak i ja przeciw. Różnimy się tylko tym,że ja dokonując z jakiś względów aborcji miałabym świadomość ,że pozbawiłam życia moje dziecko, a ty będziesz twierdzić, że zabiłaś ufo...

Gość niuniusie
roza dałaś upust tym uczuciom na tym forum - po wylaniu takiej ilości jadu ciekaw jestem ile ci go jeszcze zostało :P. a człowiek po to ma mózg, żeby się uczyć i dokształcać - a nie żyć uczuciami, bo uczuciami to się kierują zwierzęta :) na bilogii o tym mówią - naprawdę warto posłuchać starszych czasem, choćby nauczycieli :D no i dobranoc - bo zdaje się już się żegnałaś.

Gość bbgbgnhn
Boze!!!!!!!!! wystarczylo mi kilka sekund.. jeju lzy mi sie same leja nie obejrze tego dalej.. patrze na moje kilku miesieczne dzieciatko jak smacznie spi w lozeczku i serce mi peka.. to nie ludzie to potwory jakies jebane bydle nie rozumiem tego dlaczego?? dlaczego??? jesli Bog istnieje dlaczego na to pozwala czemu?? czemu zule pod sklepem gwalciciele mordercy pedofile zyja i maja sie dobrze a te biedne dzieciatka takie malutkie nie?? dlaczego kurwa??? ktos jebany skurwiel odcina mu pepowine odrywa nozki raczki odcina mu zycie poprorstu ja jebie nie usne teraz.. widze to dziecko coagle przed oczami i rycze..!!!!!!!!

Gość niuniusie
następna niezrównoważona :/ jak wiedziałaś, że takie filmy źle na ciebie działają i jesteś wrażliwa na takie widoki, to po co oglądasz? przecież wiedziałaś jaka jest tematyka :/. masochistka, czy jak?

nie demonizujcie. aborcji rzadko kiedy dokonuje się na prawienoworodku. 90% przypadków to pierwsze tygodnie życia i to wcale nie wygląda tak, że wyciągają prawie pełnowymiarowe dziecko które jeszcze się rusza. nie wpadajcie w paranoje.

Gość janosikjanos
odrywa rączki,nozki... straszne...ja mam 2letnią coreczke i tez wspominam jak była malutka jak się urodziła to sa chwile nei do opisania. wstawałam mogłam godzinami na nią patrzec jak spi kazda z tych chwil na zawsze bedzie dla mnie jak najcenniejszy klejnot.

nie. chyba nieuważnie czytasz posty;) domyślam się, że skoro nie to jestem niepełnowartościową kobietą i nie powinnam się wypowiadać.

Gość niuniusie
o cholera, horror, podnosisz poprzeczkę :P. ja mam dziecko i nigdy nie dokonałam aborcji. co moich poglądów na sprawę nie zmienia :D

nie wiem czy wiesz aborcja jest dla tych, które nie chcą mieć dzieci a nie dla tych, które je mają lub są wrażliwe na tyle, że płaczą przy filmach o aborcji.

a no dokładnie. zauważ, że mu proaborcyjne nie skaczemy do gardeł tym co mają inne poglądy.