Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjkky.l,,dg

Jesli usunęłaś dziecko bądz chcesz je zabic OGLADNIJ TO !!

Polecane posty

a mi się robi niedobrze jak Was czytam więc spadam i niech was też rozerwią na strzępy!!

Gość kukuvaxa
polinkama pamietaj, ze zle zyczenia wracaja. Dzisiaj Sylwester....oby twojego dziecka nie rozerwala jakas petarda :D Hipokryzja obroncow zycia poczetego jest wrecz zadziwiajaca :D Nad plodem placze, histerie, modlitwy a ludziom zyczenia "oby was rozerwalo" :D

Gość BikiniKill
Już lepiej zostawić w szpitalu i dać innym cieszyć się tym dzieckiem . ktoś kto jest gotowy na współżycie powinien być też gotowy na dziecko. A jak ktoś jest zdolny do aborcji to dla mnie to zwykła ku*wa.

Gość tak się zastanawiam
"wychowią", "rozerwią" jakaś nowomowa :)? A może ja nie rozumiem języka dzisiejszych 13latków ;)?

Gość niuniusie
bikinikill a tobie polecam poczytanie wątku o kobiecie, co urodziła, oddała i z dzieckiem kontaktu mieć nie chce, choć dziecię ją odnalazło po -nastu latach. i policz sobie, ile osób powiedziało Autorce "powinnaś była USUNĄĆ, bo skoro urodziłaś to masz wobec niej obowiązki". http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4997459 Idiotyzm - usuniesz: źle, urodzisz i oddasz: źle. Nigdy nie będzie tak, że wszystkim naokoło dogodzisz, więc niech każdy dogadza sobie :).

Gość BikiniKill
ja wiem swoje.

Gość niuniusie
bo z racją, jak z d*pą - każdy ma swoją :) dlatego dyskutujemy tu teoretycznie - najlepiej bez wyzwisk, które łaskawa byłaś przytoczyć. Kultura tego wymaga :D

Gość BikiniKill
Z kulturą mi tu nie wyjeżdzaj . wyraziłam swoje zdanie.

Gość niuniusie
raczej z brakiem kultury :/. a "wyjeżdżać" będę z czym chcę, bo takie moje prawo :D. swoje zdanie można wyrazić kulturalnie, bez rzucania "ku*wami" na prawo i lewo :/.

Gość tak się zastanawiam
niuniusie Daj spokój bikini. Dziecko siedzi w domu przed kompem i "wyraża swoje zdanie", bo jej na kinderbal nie zaprosili - to i się piekli na kafe :).

Gość niuniusie
eeee..teraz to już pewnie leży pod stołem opita Piccolo :D. Szczęśliwego Nowego, tak sobie myślę :)!

Gość na mnie również
nie robi wrazenia. to propaganda. tak wysokie ciąże rzadko się usuwa. najcześciej do 12 tyg.i wygląda to inaczej. aborcja to sprawa kobiety i nikogo więcej. to jej ciało, jej macica, jej sumienie- nie Wy będziecie ponosić konsekwencje jej wyboru, więc się zajmijcie sobą.

na szczęście mojego dziecka nie rozerwała żadna petarda;-) ale nie wszystkie dzieci mają to szczęście, dzięki Bogu mój synek żyje i jest cały i zdrowy:-) szczęśliwego Nowego Roku!!!

Gość szczęśliwego polinkama
Ty podjęłaś decyzję zeby rodzić, inna kobieta podejmie decyzję zeby usunąć i niech każda ma prawo do swojego wyboru. amen

wybór wyborem życie życiem co ma być to będzie i niech tak już zostanie co nam da ta dyskusja???

niuniusie co nie ma Cie już? nie krzewisz swoich durnych poglądów dalej ?

Gość janosikjanos
szczesliwego nowego roku,oby kazda z was była tak szczesliwa jak ja z moją coreczką:)

Gość niuniusie
roza, zachowuj się jak na dorosłą kobietę przystało, a nie jak sfrustrowane i kłótliwe dziecko, które tupie nóżką - nawet jeśli nim jesteś, na co wygląda :D. nie przytoczyłaś żadnych argumentów, rucasz tu tylko inwektywami. i ja mam się wdawać z pyskówkę z tobą? po co? czekałam na jakiekolwiek ARGUMENTY od ciebie, a ty potrafisz tylko wyzywać i obrażać. zaiste, kiedy czytam co masz do powiedzenia - zaczynam być przeciwna aborcji, bo widzę że wyskrobano nie tych co trzeba :/

Gość niuniusie
różyczko, pyszczku różowy, ja wiem, że książki toś ty na oczy nie widziała - ale uwierz na słowo: są i dłuższe "litanie" ;)

ładnie mi napisałaś różyczko i mam chęć sie z Tobą pogodzić i nie kłócić więcej.

Gość Dokładnie i obowiązkowo
,,Ty podjęłaś decyzję zeby rodzić, inna kobieta podejmie decyzję zeby usunąć i niech każda ma prawo do swojego wyboru. amen" Ja nie podejmowałam żadnej decyzji .Dla mnie ciąża oznacza rodzenie. Wybór ma każda kobieta , ale zanim zajdzie w ciążę. Aborcja dokonywana ,,dla wygody" to jawne morderstwo, z premedytacją, przemyślane, wykalkulowane. Nie ma większego cierpienia dla matki jak strata dziecka.

Gość dhikalA
Zły tytuł jest! Powinno być : Jesli usunęłaś dziecko bądz planujesz je zamordować z premedytacją OGLADNIJ TO !!

Gość Czarownica,
Będe zaklinać los matek które mordują swe dzieci Będą ofiarami morderstw! Mordestw straszliwych w swym okrucieństwie!

Gość z_ uśmiechem
"Zły tytuł jest! Powinno być : Jesli usunęłaś dziecko bądz planujesz je zamordować z premedytacją OGLADNIJ TO !!" Ja uważam,że ,, jeśli usunęłaś..." nie powinno być w tytule. Filmik jak najbardziej skierowany do tych co zamierzają...