Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjkky.l,,dg

Jesli usunęłaś dziecko bądz chcesz je zabic OGLADNIJ TO !!

Polecane posty

Gość niuniusie
zaszłam, donosiłam, nie poczłam. masz jakieś wyjaśnienie tak ewidentnie sprzeczne z twoją teorią?

Gość xxxxxkjnhdcoiehniohfuieohniu9g
Psychotropy nie dzialaja.. Ostatnio udowodniono ze wiekszosc depresji to niedoczynnosc tarczycy. W polsce normy sa za szerokie wzgledem zachodu:) Ps psychotropy po odstawieniu poglebiaja depresje a wziecie jednego psychotropa jes dozywotnie... tylko ze po paru latach maksymalne dawki nic nie daja:) Juz to przeszedlem i powiedzialem psychiatrze o tym on stwierdzil ze nie ma depresji ale przeszywa nie smutek osoby swiadomej... to nie deprecha i sam stwierdzil ze lekarstwa nie pomagaja... jedynie psychoterapia rozmowa.

Gość bolące lewe kolano :(((((
no cóż mnie się poglądy zmieniły. Kiedyś jeszcze będąc siksą mało o życiu i rodzinie wiedzącą to zarzekałam si,ę że nauka, kariera, kasa a jak trafi się ciąża to skrobanka. No i co pouczyłam się,popracowałam,przyszedł czas,zdecydowaliśmy o dziecku i teraz dziwię się że tak kiedyś myślałam. To zadziwiające jak człowiekm może diametralnie zmienić swoje przekonania.No ale wtedy jak pisalam,miałam kilka lat mniej, w głowie siano a zachowywałam się jakbym wszystkie rozumy zjadla.

Ps czemu czepiacie sie ze napisalem co i jak??? W necie jest tego pelno nawet z nr tel imieniem lekarza. Poza tym tzreba tlumacza niemieckiego miec. Kurwa...Szkoda slow bo do usuniecia sa zainteresowani takie to falszywe po wyganiaja kobiete z pampersem od krwi z szpitala...doslownie...

niuniusie zaszłam, donosiłam, nie poczłam. masz jakieś wyjaśnienie tak ewidentnie sprzeczne z twoją teorią? Od każdej teorii są wyjątki , widocznie nim jesteś... A czemu nie usunęłaś?

Gość niuniusie
xxxxxkjnhdcoiehniohfuieohniu9g to weź coś na tarczycę, skoro te ci pomogą - przecież nie napisałam jakie leki masz wziąć

xxxxxkjnhdcoiehniohfuieohniu9g Ps czemu czepiacie sie ze napisalem co i jak??? Ja się nie czepiam, ale myślę, że trochę przesadzasz z tym,że tak to przeżywasz...

Kasiu, myślisz że każdy kto jest za aborcją to uważa, że należy usuwać każdą ciążę i najlepiej u wszystkich? nie. my tylko dopuszczamy to w pewnych wypadkach. a nie na życzenie.

Gość niuniusie
"Właściwa komórka jajowa składa się z żółtka stanowiącego materiał odżywczy dla rozwijającego się zarodka oraz tarczki zarodkowej zawierającej jądro. Po zapłodnieniu z tej właśnie tarczy rozwija się zarodek." to z wikipedii kasiu, możesz sprawdzić. tak więc zarodek już tam w tym żółtku jest, pomimo że go nie widzisz :P. I jajko sadzone jak najbardziej zrobisz. A czemu nie usunęłam nie jest twoją sprawą, tak jak nie jest twoją sprawą dlaczego ktoś usunął, nie sądzisz?

Nie chcę zapomnieć. Nie mogę. Tak samo jak ci co przeżyli auschwitz. Nie można zapomnieć zbrodni bo to przyzwolenie na nowe zbrodnie. Trzeba meczyć temat do zakazania. Jednak współczesnoć- moda na kariere studia i bycie singlem...wyśmiewanie rodzin propagowanie homoseksualizmu czynia to zło są przyzwoleniem na aborcje. Bo od podstawowych wartosci jak rodzina sie odchodzi. Tylko ze czas pokazuje iz to bledne kolo. To kim sie stalismy do czego doszlismy jako ludzkosc to dzieki podstawowym wartosciom. Jednak czesc wykorzystala je przeciw nam. Ja tez. WIem ze to zle i namawiam aby nie czynic tego bo to zlo samo w sobie. Uczucia i samopoczucie to tylko dodatek do zła które czynimi. Liczy sie tylko dobro i zlo. Reszta to tylko "dodatki" Liczy sie zycie a zycie to bóg.

Ok kobietki ja się z Wami żegnam.Poglądów waszych nie zamierzam zmieniać, bo świat byłby nudny, gdyby każdy tak samo myślał...:-p Dobranoc

horror Kasiu, myślisz że każdy kto jest za aborcją to uważa, że należy usuwać każdą ciążę i najlepiej u wszystkich? nie. my tylko dopuszczamy to w pewnych wypadkach. a nie na życzenie. nie o to chodzi, by złowić króliczka Kłamiesz!!!!!!!!!! Aborcja jest na życzenie. Co z tego że na papierze macie jakieś bzdurne podpisy akty itp. Płacisz masz. Tak to wyglada w niemczech. A rozmowa z psychologiem to sciema... Tylko rozmowa...

dobrej nocy, a paranoika zostawmy tu samego. Spokojnych snów, niektórym dziękuję za wymianę zdań na poziomie;)

Gość niuniusie
jak piszesz "bóg", na miły Bóg! a może to "buk" się tak dla ciebie liczy, co :)?

Aborcja jest na życzenie. Co z tego że na papierze macie jakieś bzdurne podpisy akty itp. Płacisz masz. Tak to wyglada w niemczech. A rozmowa z psychologiem to sciema... Tylko rozmowa... W Polsce też jest bardzo łatwo.

Gość niuniusie
masz rację horror. bośmy chyba przegoniły tych zagorzałych antyaborcyjnych do spania :P. dobranoc.

to tylko litery.. Bóg bóg ważne co myślę.. w jakiej formie zamysłu to używam.. jestem paranoikiem?? spotkamy sie na sadzie ostatecznym i poznacie mnie i Boga, który skaże mnie na wieczne potępienie.. Dobranoc i szczesliwego nowego roku!!! Mądrych decyzji..

Gość bolące lewe kolano :(((((
a co powiecie na usuwanie płodu np w 24 tygodniu ? taka możliwość jesy w Wielkiej Brytanii

Gość szadabasza
bolące lewe kolano :((((( "a co powiecie na usuwanie płodu np w 24 tygodniu ? taka możliwość jesy w Wielkiej Brytanii" Czegokolwiek nie powiedza to prawa nie zmienia. Szczegolnie w obcym kraju. Zamiast tych pensjonarskich lez :D i wulgarnych krzykow, zajmijcie sie dziecmi z DD. One faktycznie potrzebuja waszej pomocy.

Gość Do Szadasrada
my sie zajmiemy dziecmi z domow dziecka a one dalej beda miec cieczke

Gość wtf?????
DO DO SZADASRADA ale wyrażaj się jasno, w myśl zasady - nie wystarczy mówić do rzeczy, trzeba mówić do ludzi :D kto będzie miał cieczkę? pro-, anty- czy dzieci z domów dziecka?

Gość moja historia 28
ja sie codziennie modle przez caly rok o uratowanie zycia dziecka nienarodzonego ktoremu zagraza usuniecie ...Boze te matki nie wiedza co robia one pojda do piekla a te dzieciatka chodz jeszcze nie narodzone tak cierpia i te duszyczki tak placza ...czemu tak krzywdzicie je ;(

Gość tak się zastanawiam
a duszyczki tych "dzieci" pójdą do nieba czy do piekła? bo w końcu nie ochrzczone, a kto nie ochrzczony, to przez kościół traktowany jak poganin pełną gębą, zasługjący wyłącznie na ogień piekielny... a co jak z takiego uratowanego twoją modlitwą dziecka wyrośnie kobieta, która usunie ciążę? albo drugi Hitler czy Castro? to dopiero zło.. No nic - co ma być, to będzie. Módl się dalej w spokoju, ale pamiętaj o takim mądrym powiedzonku - jak Bóg chce kogoś ukarać, to spełnia jego życzenie.

ja nie mogłam tego do końca obejrzeć... niech sobie mówi kto co chce ale według mnie aborcja to zabójstwo okrutne i nie ma o czym dyskutować!!!

Gość moja historia 28
jesli rodzice tego dziecka wychowia go na dobrego czlowieka to nie wyrosnie z niego zlo!I to jest kazdego rodzica obowiazek !Nikt nie ma prawa zabijac,zycie moze tylko i wylacznie Bog odebrac a kiedy ,jak i dlaczego to juz jest Boga sprawa bo On wie co jest dla nas najlesze.

Gość moja historia 28
polinkama- zgadzam sie z toba.

Gość tak się zastanawiam
jak go "wychowią" to może i nie wyrośnie, ale jak zaczną wychowywać to hoho :D! jeżeli aborcja byłaby morderstwem, to w myśl zasady "brzytwy Okhama" nie powstałyby dwa osobne terminy na te czynności ;)

Gość Lilunia/45
A ty wrzucająca ten link o aborcji,obejrzyj sobie jak umieraja dzieci afrykanskie,z głodu.Może też wstrząśnie to tobą.