Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kredkaaaaaa

Jaki jest Wasz ulubiony serial

Polecane posty

Gość latynoska25
no kurde ,no pewnie,że ten serial jest dość świeży!rany boskie,to ile ty masz kredka lat?mówimy o dziecińswie czyli tak od 6 lat wzwyż jak dziecko już jakieś serale ogląda,u mnie to akurat właśnie lata przypadające na Dr. Quinn to się zgodze.Kochałam się w Sallym,hahahahaha.

Gość jhu67 bn
a czarodziejke z ksiezyca pamietacie ? :D albo pokemony? haaaaaaaahahaha

Gość Na wariackich papierach
Genialny serial :P

Gość latynoska25
ooo Pełna chata-zgadza się-to jest dzieciństwo!gimnazjum to już nie dzieciństwo,odpawiadajcie na pytania prawidłowo.

Gość jhu67 bn
od emeraldy sie zaczelo i dlatego nawiazalysmy do gorzkiej zemsty, glownie do telenowel

Gość jhu67 bn
o wiem! adam i ewa na polsacie do 4 klasy podstawowki chodzilam wszystkie dziewczyny z klasy to ogladaly

Gość latynoska25
na wariackich papierach też się zgadza,miałam jakies parę lat.

Gość Kredkaaaaaa
latynoska25 - jhu67 bn juz Ci odp.na pytanie,ktore mi zadalas:D Lata dziecinstwa.....lata szkolne...moze tak byc?Pasuje?Nie lap za slowka:D Mam 27 lat:]

Gość jhu67 bn
no i w tych latach ogladalam jeszcze klan i mode na sukces :D:D:D:D

Gość Kredkaaaaaa
Bill Cosby - pamietam:D

Gość latynoska25
a wiesz,że ten aktor co grał Adama zginął w wypadku?ja miałam przy tym serialu juz wiek nastoletni więc się nie zaliczam do tego.

Gość jhu67 bn
o wiem co jeszcze ogladalam MATKI ZONY I KOCHANKI :D obejzalabym kurde teraz, pusciliby lubie stare seriale :P

Gość Kredkaaaaaa
"Dempsey i Makepace na tropie" "Z kamerą wśród zwierząt" "5-10-15" "Teleranek" "Piątek z Pankracym" "Tik Tak" "Przybysze z Matplanety" Pamietacie te programy?:D

Gość latynoska25
o właśnie!!!!!!!POKOLENIA!!!!:))))kochałam Kyl'a Mastersa!tego policjanta,wtedy tacy kudłaci jak on i Sally mnie kręcili,a dodam,że miałam dosłownie z 5,6 lat,hahahahahahah:)))))

Gość jhu67 bn
nie pamietam nawet tego adama ... chyba jakies czarne kudly mial? nie pamietam twarzy tego koelsia nawet chyba taki jakis mlody chudy... reszte aktorow kojaze

Dzień za dniem też pamiętam i ta piosenka: Obla Di Obla da....... hehehehe Moda na sukces leci do dzis, wiec nie ma co wspominac :) Dynasia, Dr. Quinn i tego typu to całe dzieciństwo :) BH90210 tez leciało raz wtygodniu chyba na 2jce. Oglądało sie :)

Gość jhu67 bn
teleranek ogladalam:P o albo jeszcze na tvn w weekendy ''twoj problem nasza glowa'' z agnieszka wroblewska i bartkiem golebiewskim czy jak mu tam bylo tez jakis ptak. albo 30 ton lista przebojow w kazda niedziele musialam obejzec! :P no i oczywiscie w zwiazku z muzyka jak juz w temacie jestem to na polsacie.......... disco polo life i disco relax! :D:D:D:D

Gość latynoska25
Młoda mamo Beverly leciało na jedynce w soboty o 18.00,pamiętam to jak dziś ,bo kochaaaałam ten serial!!!szalałam za nim.

Gość Kredkaaaaaa
hehe Disco Polo to chyba kazdy milo wpsomina :DFajne czasy:DPamietam jak 1wszy odcinek wyemitowali na Swieta :D "Na wariackich papierach" :D

a jak sie nazywal ten z tym kotem Rademenesem,co to chlopakczek znalazl czarnego kota,ktory spelnial zyczenia,a w ostatnim odcinku kot zamienil sie w srebrna kulke?

Gość jhu67 bn
wiem ze zboczylam z tematu bo mialy byc seriale a ja o programach no ale musialam wspomniec :P

Gość latynoska25
ona grała też w Melrose Place

Gość jhu67 bn
o albo jeszcze taki polski seiral ''maszyna zmian'' to sie chyba tak nazywalo albo ''wow'' z damcieckim mateuszem

Gość Kredkaaaaaa
30 ton - tez musialam poogladac:Dlecial ten program w niedziele:D Pamietacie Kacik zyczen czy jakos tak to sie nazywalo...lecial ten program na vp1 w niedz.:D Czterdziestolatek :D Buffy - postrach wampirów

Melrose Place tez lubiłam! Uwielbiałam Amande która grała tez w Dynasti. I podobał mi sie wtedy ten aktor co teraz chyba nawet gra w Modzie na Sukces - i przestał mi sie podobac. :)

Gość Kredkaaaaaa
z tym kotem to nie kojarze:/ "Maszyna zmian" :D Fajny serial:P "13 posterunek" az taki stary nie jest ale fajny byl hehehe Jeszce byl serial o takim lysym policjantem co ciagle lizal lizaki....nie pamietam tytulu:/