Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Prawiki 2011 - podsumowanie

Polecane posty

Gość kogo ja mam zapraszac
Darker to ogolnie jest jakis dziwny typ na okraglo wspomina jakas laske sprzed 5 lat

"Dobrze się czujesz? Bo chyba masz gorączkę i majaczysz." Przed obcym nogi rozkraczasz?

"Pbw Skoro dziewczyna chciała znów nawiązać kontakt, a ty nic nie zrobiłeś, to znaczy, że naprawdę tylko terapia, bo zwyczajną reakcją mężczyzny jest myśl, może jednak ją przelecę tym razem. A Ty się zaraz w sobie chowasz. To nie jest normalne. Ty po prostu jesteś emocjonalnie mocno zwichrowany. To się leczy. Pewnie masz nerwicę jak cholera." To jest normalne. Gdybym miał 18 lat to pewnie próbowałbym ale w wieku 24 cięzko było się przełamać, wiedząc że na stracie dasz plamę. Jaki facet lubi dawać plamę, szczególnie w tych sprawach? 🖐️

"To jest normalne." Uważaj, zaraz ci zacznie udowadniać, że byleś molestowany w dzieciństwie a ponieważ wyparłeś to z pamięci więc tylko terapia ci pomoże :D

Gość Zuzanna Amelia #####
21:12 [zgłoś do usunięcia] Bielyje Rozy Argen "Akurat Darker bardzo dobrze pisze, Roziu." Twoja aprobata Darkera mnie poważnie niepokoi. Mnie tez

Gość Trociny
Bo dobrze pisze

"Argen - znasz powiedzenie "kto z kim przestaje..."?" Takim się staje. To źle mieć zbieżne poglądy na pewne sprawy?

"Mnie tez" To zacznij mnie czytać ze zrozumieniem a nie automatycznie zaprzeczać wszystkiemu co wysłałem.

"Takim się staje. To źle mieć zbieżne poglądy na pewne sprawy?" Pod pantofel, Argen! W tej chwili! Jak Alter! :D

"Pod pantofel, Argen! W tej chwili! Jak Alter! " Pod Doc Martensy :D

21:16 [zgłoś do usunięcia] Argen "Argen - znasz powiedzenie "kto z kim przestaje..."?" Takim się staje. To źle mieć zbieżne poglądy na pewne sprawy? To dobrze byc w jego wieku w takiej sytuacji jak on?

"To dobrze byc w jego wieku w takiej sytuacji jak on?" A co to w ogóle za pytanie? Sama sobie odpowiedz.

Gość Trociny
Trudno.

"To dobrze byc w jego wieku w takiej sytuacji jak on?" A może chcesz 30-letnią zdzirę co nagle przy tobie zacznie zgrywać Marię-dziewicę?

21:17 [zgłoś do usunięcia] Darker "Mnie tez" To zacznij mnie czytać ze zrozumieniem a nie automatycznie zaprzeczać wszystkiemu co wysłałem. To moze przetlumaczysz?

Gość Zuzanna Anomalia
Darker to zwykły zyeb

"A co to w ogóle za pytanie? Sama sobie odpowiedz." Tak nie ma. Albo myślisz za siebie albo przytakujesz tym paszczurom.

21:23 [zgłoś do usunięcia] Zuzanna Anomalia Darker to zwykły zyeb Podszyw - AMELIA a nie Anomalia. Czytaj ze zrozumieniem.

Darker "A może chcesz 30-letnią zdzirę ..." Czemu 'zdzirę'? To jest wg ciebie granica od której zaczyna się zdzirowatość? Kobiety po 30stce to 'zdziry'? Zresztą widzę, że cały czas nawiązujesz do Altera, chyba cię to naprawdę boli, że jest w związku, bo nie wiem czego się go tak uczepiłeś.

Jestescie malo inteligentni.

"To dobrze byc w jego wieku w takiej sytuacji jak on?" Moje staowisko w tej kwestii: Jeżeli w tym wieku ktoś czuje sie dobrze - ok. Jeżeli nie - to niech próbuje ( o ile jeszcze ma chęci i motywację do dalszych działań)

Aneta a Ty kogo obstawiasz jako nastepnego po Alterze na drodze do realnego zwiazku z kobieta?

Gość A może feromony
.

Mam jeszcze pare pytan do zadania w zanadrzu.

Argen - bardzo slusznie....

"Czemu 'zdzirę'? To jest wg ciebie granica od której zaczyna się zdzirowatość? Kobiety po 30stce to 'zdziry'? " Nie. To granica kiedy kobieta która jest samotna (bo z jej wieloma, nieodpowiedzialnymi eks nie mogła sobie planować przyszłości) zaczyna się nerwowo rozglądać za partnerem i gdy przez dłuższy czas nie może takiego znaleźć może z braku laku zwrócić swoją uwagę na takich jak Argen i ja. Na co nam resztki po innych? "Zresztą widzę, że cały czas nawiązujesz do Altera, chyba cię to naprawdę boli, że jest w związku, bo nie wiem czego się go tak uczepiłeś." Ja? Offerma to jechał po nim jak po łysej kobyle.

Offerma to super prawik.