Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fggfgdggfdfgd

Jestem strasznie dziwna. Nigdy z nikim nie byłam

Polecane posty

Gość fajny chłopaczek :)
a to szkoda, że daleko mieszkasz, ale może sie znajdzie jakaś dziewczyna z pomorza ? :) osobiscie mi sie moje imie średnio podoba tak dziwne jakieś jest :P

Gość hghfhfhfgh
ale wy głupki jesteście Ja miałam gorszy problem niż wy ale dopiero w wieku 30 lat znalazłam kogoś konkretnego .. ja myślę że miłość znajdujemy wtedy gdy samych siebie pokachamy i zaakceptujemy

Gość fajny chłopaczek :)
oki ja lece obejrzeć jakiegoś filma powodzonka dziewczyny :)

Gość kwlKELSA
Moze masz racje ja sprobuje siebie zaakceptowac... i nie szukac na sile... uciekam ale jeszcze zajrze pozdrawiam rowniez i laski przelamcie sie to nic trudnego spotkac sie z facetem...

Gość prawda jest niestety taka
"ooo Nastepny pan no no... tylko nie szukajce na chwile, nie robcie dziewczynom nadziei... jak nie jestescie pewni kumplujcie sie" kumplowanie się nic nie daje bo wszystko wychodzi jak się już jest nieco bliżej ..nieraz jest tak że laska może być super kumpelką ,ale do związku się nie nadaje ;/ no i seks też jest ważny. Dla mnie bynajmniej to musi być tak że kobieta też jest chętna ,a nie że dla niej seks to forma nagrody dla mnie. 'jej fajnie ja bym chciala faceta ktory mnie zaakceptuje... pokocha nie wysmieje" to miałaś takiego który wyśmiał :( ?...przykre Ja jak zobaczyłem po raz pierwszy maleństwa byłej ( nosila push upy skubana ) to jej nic przykrego nie mówiłem wręcz przeciwnie ..komplementowałem je ,że są słodziutkie wisienki do schrupania. Ja w siebie wierze i.......,echo...bo kogo to obchodzi

Gość prawda jest niestety taka
dodam jeszcze ,że nie wiem jak wy kobiety to odbieracie ,ale ja wychodzę z założenia ,że czasem lepiej z kimś spróbować i żeby nie wyszło niż nie próbować bo wtedy zbieramy dużo doświadczenia i jesteśmy bardziej świadomi tego czego tak naprawdę chcemy i co oczekujemy od kolejnej partnerki/partnera

kompleksy jestem chyba najwieksza decha na forum cycki mam gdzies takie http://p1.kimono.pl/p1.kimono.pl/fb34d984ac5c 1c768f79f982c9d123df.jpg wy kobiety bez zadnego racjonalnego powodu zbyt duza wage przywiazujecie do cyckow cycki licza sie tak samo jak nogi brzuch twarz tylek wcale nie bardziej i napewno nie musza byc duze

Gość kwlKELSA
NO ale takie kompleksy mamy przez Was facetow, ile z was zostawilo laski z powodu malych piersi....