Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

królikov

szczęśliwego nowego roku i

Polecane posty

Gość Binnn
250 osób, to pryszcz w morzu trądziku :D Bez problemu zostaniesz namierzony. Ilu prawiczków piszących na Kafeterii może być wśród 250 osób?

Gość Krolik napisze ci cos.
Na pierwszy rzut oka widac,ze garen sie w tobie podkochuje,a ty to niestety wykorzystujesz🖐️ szkoda dzieciaka bo nie jest glupi i ewidentnie ma co nieco w glowie🖐️ zalosna jestes ze tak sobie z nim pogrywasz ksiezniczko,bo w koncu role sie odwroca i on cie kopnie w dope a ty bedziesz skamlec🖐️ zastanow sie czy warto bawic sie uczuciami innych,jestes juz duza dziewczynka. Co do niejakiego Bambino to nie przejmuj sie nim Garen,to desperat🖐️

Jaasne, pewnie caly czas wciskasz mi kit :classic_cool:😭 PS: naprawde masz tak na imie jak pisalas w mailu :classic_cool: ?

Gość Binnn
[zgłoś do usunięcia]Garen, Potęga Demacii Bambino, zaczynasz mnie wkoorwiac Wyluzuj :D Ta pomarańcza powyżej, to nie ja.

ja Ci wciskam kit? tylko czasami, ale i tak się orientujesz :classic_cool: tak, mam tak na imię, ale nie ujawniaj go :D 🖐️ 😭

Bambino nie wiem, czy to Ty, czy nie, ale bardzo w Twoim stylu 🖐️ z nikim sobie nie pogrywam :)

Gość Binnn
Pewnie znów króliś ci wcisnęła kit :D Wątpię, by podała prawdziwe imię. Podaj pierwszą literę, to ci powiem, czy kitowała, czy nie 🖐️

Gość Binnn
pijany kjójićek Bambino nie wiem, czy to Ty, czy nie, ale bardzo w Twoim stylu z nikim sobie nie pogrywam Sam bym o sobie nie napisał desperat. Za bardzo się kocham i szanuję :classic_cool: Po za tym każdy głupek wie, ze Garen na ciebie leci i ta pomarańcza wykazała się ociężałością umysłową. Nie porównuj jej niskiego intelektu do mojego geniuszu 🖐️

Bambino, nie wiem czy w rzeczywistości też, ale na kafe akurat masz wiele twarzy 🖐️ także nie zdziwiłabym się ;)

Gość Binnn
W rzeczywistości nie mam twarzy. Jestem cieniem :classic_cool:🖐️

Gość Binnn
p N Jedna litera z 3, ale ta 3 właśnie kurna zapomniałem :O Mam na końcu języka to imię. Trudno, nic nie wyjdzie z rebusu i kryptogejografii :O🖐️

Gość Ommmmmm
Przyznacie, że jestem mistrzem oślizgłego matactwa :D Dlatego ludzie na obrazach Drzewa Życia przedstawiają mnie jako węża 🖐️

możliwe, ze podstaw nie. ale żeby dać się podpuścić facetowi o milionie nicków? :D 🖐️

Gość Sieciowy impuls do orgazmu
A skąd wiesz, że jestem facetem? [spioch}

Gość Europejskie Detektywe
Moje dane są prawdziwe 😴🖐️

Gość Europejskie Detektywe
Czy mi się wydaje Garen, czy Królisia śmieje ci się bezczelnie w twarz? :D🖐️