Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

A-B-C

Po czym poznałyście,że jesteście w ciąży? I kiedy ?

Polecane posty

Marcowe_szczęście ja tam się na tym nieznam ale ja sama widziałam ten pencherzyk i jest dość widoczny więć mam nadzieje ze mnie w balona nie robi ten lekarz ostatni okres miałam 13 grudnia

Ja w pierwszym miesiącu starań o dziecko 2 dni po spodziewanej miesiączce miałam wszystkie objawy..mdliło mnie, biegałam siusiu, miałam zachcianki;) Potem okazało się,że okres mi się przesunął...tak bardzo chciałam dziecko,że zaczynałam sobie nieświadomo wmawiac;)

u mnie wiele osob z mojego otoczenia mowi mi ze sie zmienilam, ze cos jest nie tak.. zobaczymy co z tego bedzie..ale 6 dni spoznienia to juz jakas nadzieja jest :)

ja wcześniej tak sobie wmawiałam teraz juz tak nie robię lekarz mi powiedział o tych objawach i dopiero je zauważyłam wcześniej czułam ze mnie bola piersi i że lata siku co chwilę i w nocy wstaję ale nie zwracałam an to uwagi

Gość strzałka :)
w sumie głównie po samopoczuciu - miałam mdłości, bolały mnie piersi i mocno urosły. nie wiązałam tego z brakiem okresu bo myślałam, że rozregulował się przez wcześniejsze przeżycia i stres :) ale kiedy już się spóźniał 4 tygodnie okazało się, że jestem w ciąży :)

karolina - ja tez bym na to nie zwracala uwagi gdyby nie to, ze przez bol piersi spac nie moge w nocy, a latanie do wc co 20-30 min nie jest noralne

Marcowe_szczęście nie robiłam bo do okresu mam jeszcze ponad tydzień poczekam i dzień albo dwa po terminie zrobię test :)

strzalka ;) to gratuluje ;) fajnie jest dowiedziec sie o fasolce ;)

karolina - jak zrobisz to szybko masz nam tutaj wynik napisac :))

A-B-C zrob test wszystko się wyjaśni i może się udało tobie za pierwszym razem :)

Gość wczoraj sie dowiedzialam
A-B-C to czemu nie zrobisz teraz testu? ja wczoraj mialam 5 dzien spoznienia@ i zrobilal test wyszy 2 kreseczki a objawów jak dotaD zadnych:O idz rób jestem ciekawa juz tyle po terminie to czy zrobisz terAz czy jutro rano to bez znaczenia czekamy:D

karolina - na pewno powiem wam co wyszlo :) dziekuje za wsparcie ;)

A-B-C na pewno wam npisze fajnie tak popisać z kims kto cię rozumie tak to nie mam z kim porozmawiać:)

wczoraj sie dowiedzialam - pisalam juz tutaj kila razy ze dzisiaj nie mam jak zrobic tego testu bo nie mam go w domu :) jutro bede go miec i zrobie ;) tak w ogole to gratuluje ;)

karolina - to tak samo jak ja. rozmawiam nieraz z moim narzeczonym ale on przeciez nie bedzie wiedzial wiele o objawach i testach :) hehe

A-B-C tak samo jak ja z mim narzeczony i też nie chce go męczyć gadanie o tym samym :) a kobieta kobiete bardziej zrozumie

Dokladnie;) hehe oni niestety nas w tym temacie nie rozumieja ;)

A-B-C zrób test :) mi co prawda 4 wyszły negatywne i dopiero piąty po 4 tygodniach od daty okresu wyszedł pozytywny, ale przeczuwałam i nawet nie robiłam go rano tylko koło 15 i wyraźne dwie krechy :)

kurcze dopiero po 4 tyg wyszedl ci pozytywny wynik ? w szoku jestem.. nie chcialabym robic kilku testow na ktorych zobaczylabym 1 kreske... ta niepewnosc by mnie dobila..

Gość kiziamyzia 29
no to teraz ja :) staraliśmy się 3 lata zrobiłam chyba ze 100 testów w tym czasie spisałam wszystko na straty w marcu ostatnia nadzieja -okres spóżniał się 2 tygodnie, ale nie miałam już chęci i odwago zrobić test- poszłam do lekarza- okazało się że to wielka torbiel, kolejne miesiące leczenia. w sierpniu okres spóźniał się także 2 tyg, więc idę do gina i mu mówię że znowu mam torbiel - zbadal mnie i mówi że jestemw ciąży... nie miałam żadnych objawów, dosłownie żadnych, przez cała ciążę...

kiziamyzia 29 długo się strarałaś a w jak tygodniu byłaś ciązy jak ci lekarz powiedział e jesteś :)

kiziamyzia 29 gratuluje ! ja mialam kiedys taka sytuacje ze @ spozniala mi sie 3 tygodnie. nie robilam testow, myslalam ze skoro tak dlugo sie spoznia to ciaza. poszlam do gin a ona tez mi powiedziala ze to torbiel ale nie duza. wyleczylam ja luteina. od tamtego czasu minelo ponad rok i jak dotad wszystko bylo ok. mam tylko nadzieje ze teraz to nie torbiel. w sumie nawet tak nie mysle bo przedtem brzuch strasznie mnie bolal a teraz prawie w ogole..

generalnie to miałam rozregulowany okres przez wcześniejsze stresy (ślub, obrona) i a okres się nie pojawił. po tygodniu test - negatywny, i tak przez 4 tygodnie testy i ciągle negatywne, dopiero ten 5 wyszedł pozytywny. a jak poszłam do gina to powiedziała, ze to dopiero 3 tydzień ciąży i dlatego, że tak wcześnie to testy jeszcze nie wykryły, a że nie dostałam okresu głównie dlatego, że właśnie miałam rozregulowany ten cykl. pewnie gdybyśmy wtedy nie zmajstrowali maleństwa to okres dostałabym z opóźnieniem ok 2tygodniowym ;)