Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhtfdrtgdg

nie ma nic gorszego w zyciu niz tradzik , kto twierdzi inaczej

Polecane posty

Gość yhtfdrtgdg

jest kretynem

Gość hwdpxx
tak bo brak nogi czy ręki to nic do trądzika

Gość rytutaaiji
zgadzam sie

Gość wujek dobra radaaa
Głodówka + seria lewatyw + dieta nisko węglowodanowa a nie będziesz mieć trądziku 🖐️

krem clotrimazolum spróbuj mi bardzo pomógł, codzienne na noc wsmaruj dużo tego tylko systematycznie

Gość yhtfdrtgdg
nieprawda, mam tez wiele innych wad i problemów ale ten jest najgorszy. oddalabym połowe zycia za ładna bezproblemowa cere .

Gość lewal11
racja, trądzik :/ to jest coś najgorszego co mogło by mi sie przytrafić na początku był na twarzy, potem przeniosł sie na klatke piersiową i plecy a teraz mam seksowne pamiątki, blizny na plecach i klatce na szczęście na twarzy nie mam śladu

Gość zelowka
Pocieszające jest to, że z trądziku się wyrasta... z trądu - nie. Z głupoty też nie.

To słabe te twoje wady, skoro trądzik jest najgorszy. Ja też mam trądzik i zaczął się dopiero pojawiać po 19 roku życia, ale to ty jesteś kretynem , skoro sądzisz że trądzik jest najgorszą rzeczą na świecie.

Gość lewal11
czy wyrasta to nie wiem mam znajoma ma juz ponad 38 lat i nadal ma trądzik -.- może przejdzie jej gdy bedzie miała z 60 lat

Gość yhtfdrtgdg
kretynka jesli juz . musisz miec 5 pryszczy na krzyz skoro tak sadzisz. to napisz co ciebie w zyciu gorszego spotkało ?

@yhtfdrtgdg ja miałem fatalne doświadczenia z trądzikiem, istny horror przez wieeele lat, do tej pory mam od czasu do czasu jakieś malutkie już przygody, ale nigdy, nigdy bym nie powiedział, że to jest najgorsze, co mnie mogło spotkać w życiu. Nie masz pojęcia, co mówisz, i to tyle w tym temacie. Pozostaje mi jedynie życzyć, żeby nie spotkało Cię nic gorszego niż trądzik...a i więcej rozumku!

Gość yhtfdrtgdg
AgentT a ja ci zycze własnie tego blahego problemiku czyli tradziku na całej twarzy :) cały czas mówicie o groszych problemach a nikt nie powie czego konkretnie one dotycza, chłopak was rzucil i rozpaczacie? czy nie mozecie sobie pozwolic na wakacje dwa razy w roku ? czy narobilyscie dzieci i teraz nie macie je za co wykarmic ?

Nie musisz mi tego życzyć, bo ja to już przeszedłem, 10 lat życia, niezłe doświadczenie co? i to nie były jakieś zwykłe malutkie krosteczki, tylko poważne stany zapalne, ropne wypryski, twarz lub plecy. Jednak nie uważam, że to było najgorsze, co mnie mogło spotkać. Weź pod uwagę, że mogłem urodzić się ślepy, z chorymi nerkami, albo z zespołem downa, mogłem w wypadku złamać kręgosłup. A jednak mnie to nie spotkalo i za to jestem wdzięczny. A co do faktów, to jako dziecko byłem poważnie poparzony, więc trądzik to przy tym nic. Więc nie pieprz głupot. Zamiast psioczyć, to pomyśl co z tym zrobić. Idź do dermatologa, nie do tego to innego. Ja miałem długie kuracje antybiotykiem Doxyratio M, naet blizny udało się pozbyć jakimś specyfikiem. Tylko antybiotyki działały jak je brałem, a potem wracało stare. Nastepnie ardykalnie zmieniłem dietę, zacząłem pić świeżo wyciskane soki, marchewka, jabłko, ananas i inne - efekty były piorunujące.

Gość yhtfdrtgdg
up

Aha - i ja nigdzie nie powiedziałem, że to błahy problem, ale Ty mówiąc, co mowisz zdrowo przesadzasz. Mimo wszystko życzę zdrowej cery ;)

Gość yhtfdrtgdg
to wyobraz sobie ze moje zycie z tym gównem tez juz dobija 10 lat i wez pod uwage ze mezczyzni nie maja az takiego parcia na ladny wyglad a na zapryszczona paszczurzyce nikt nie poleci ,ty mozesz nadrobic charakterem 🖐️ co z tym robic non stop cos z tym robie i chucham i dmucham na swoja cere jak tylko moge

tu nie ma znaczenia czy facet, czy kobieta, dla każdego to ból, zarówno fizyczny jak i psychiczny. Z czego gorszy jest ten drugi i oboje o tym wiemy, Mogę wiedzieć ile masz lat? Chodziłaś z tym do dermatologa/ginekologa?

a i przepraszam za napastliwy ton, w sumie, kto jak kto, ale ja to powinienem zrozumieć :) paskudny choleryk ze mnie :P

yhtfdrtgdg Tak więc młoda koleżanko, bo nie sądzę że byś miała swoje lata, skoro uważasz że trądzik jest taki straszny, jeżeli poza tym jesteś zdrowa. Sam am trądzik, ale się tym nigdy nie przejmowałem jakoś szczególnie, bo to jest tylko wygląd...u mnie w wyglądzie są gorsze rzeczy niż trądzik. CO MNIE W ŻYCIU GORSZEGO SPOTKAŁO? Nie chcę mi się za dużo pisać, więc wymienię jedną rzecz. Złamanie barku z przemieszczeniem na kręg szyjny, obojczyk i kość ramienną, w związku czym leżenie 1,5 miesiąca w szpitalu, zanik mięsni, nieudana do końca rechabilitacja i praca fizyczna która pogarsza tylko mój stan zdrowia. Jeżeli trądzik to twój największy problem zdrowotny to jesteś pustą kretynką, jeżeli uważasz, ze to najgorsza rzecz na świecie.

Gość yhtfdrtgdg
uwierz ze ma zajebiste znaczenie ty jako facet zdazysz sie pewnie wyleczyc nim Twoje lata swietnosci mina ok 30 jestes dla kobieta w najatrakcyjnieszym wieku , a kobieta do kiedy ma czas na chodzenie na randki ok 30 już zaczyna byc przechodzonym towerem :( juz pomijajac ten powód o którym wczeniej pisalam- kobiety nie sa az takimi wzrokowcami jak mezczyni :( mam 20 lat , tak chodziłam , mialam nawet 8 miesieczna kuracje izotekim i co? wróciło po miesiacu :(:(

Gość yhtfdrtgdg
nie musisz przepraszac - ja zaczełam :( ale juz naprawde mam tego dosyc i mi wszystko jedno

Ja na lekarstwach też dobrze nie wyszedłem. Brałem chyba z 9 miesięcy Doxyratio M. Podczas kuracji cera była idealna, ale wróciło. Za wieku młodzieńczego stosowałem różne kosmetyki, ale to tylko było o dupę rozbić. Potem zaczął się okres zdrowego żywienia, unikania śmieciowego jedzenia, słodyczy, czipsów, itp. Sam sobie robiłem soki, co dzień piłem po 3-4 szklanki różnych soków, głownie opartych na marchewce. I to znacząco pomogło. Trądzik powraca, ale rzadziej i o wiele wiele mniej intensywnie. Ananas też ma dobry wpływ na skórę.

Gość yhtfdrtgdg
http://img407.imageshack.us/img407/4134/65689 094.jpg tu masz fotke załozylam nowy temat , przeciez z takim czyms nawet nie mam ochoty wychodzic w domu :( prace to chyba znajde jako wozna kotlowni i zamkne sie w piwnicy:(

Gość drut kolczasty
Inteligentny tępak To słabe te twoje wady, skoro trądzik jest najgorszy. Ja też mam trądzik i zaczął się dopiero pojawiać po 19 roku życia, ale to ty jesteś kretynem , skoro sądzisz że trądzik jest najgorszą rzeczą na świecie. ja mam od 13 roku zycia, juz ponad 11 lat, przez to nigdy nie mialam chlopaka:( mialam zawsze ostre stany zapalne, ciagle leczenie dermalologiczne, antybiotykami, masciami etc, latami ! nie wiem czy kiedys to wylecze, bo na razie sie zalecza i ciagle powraca, nawet jak juz to bede juz stara, a wtedy kto mnie bedzie chcial? kiedy jak nie w mlodym wieku, ten czas juz mi przeszedl, stracilam go przez to:(, stalam sie zakompleksiona, niesmiala, wycofana, czulam sie zawsze oceniana, wytykana, przez co zamknelam sie w sobie, nawet znajomych nie mialam, nigdy na randce nie bylam, nigdy chlopaka nie mialam, a wiadomomo, ze faceci patrza na wyglad, a nie charakter, a nawet gdyby tak bylo, ze mozna by bylo nim nadrobic aparycje to nikt mnie nie zauwazy w mojej wlasnej zamknietej (prze to) w sobie osobie, zniszczylo mi to moje zycie towarzystkie i prywatne i nikt mi tego czasu juz nie odda !!! :(

@yhtfdrtgdg co do fotki, to page not found. Jakiś błąd. nie ma fotki. A u Ciebie jak z żywieniem, zwracasz na to uwagę, tzn na to co jesz?

Gość yhtfdrtgdg
drut kolczasty dokładnie :( gdybym chociaz tego tradziku dostała np w wieku 35 lat kiedy mialabym juz ustabilizowane poczucie wartosi i zycie rodzinne oraz zawodowe . a tak na starcie kiedy jeszcze w sumie bylam mala dziewczynka ?. przerąbane- nic tylko skoczyć :( tradziku , nie wylecze anie poczucia wlasnej wartosci tez juz nie odbuduje :( a wiadomo jak ludzie którzy nigdy nie mieli takiego problemu traktuja takich jak my :( wiecznie spojrzenia i rady z dupy idz do dermatologa ,zmien dermatologa :(:(