Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mjadmjagajag

Moj maz mi powiedzial..

Polecane posty

Gość Mjadmjagajag
:-(

Gość 99999999999hhhh
Do policji z takimi nerwami???? Tam tylko psychpaci pracują, a jesli zaczynaja jako normalni to kończa z bezmóżgiem kompletnym. Wiem, bo mam przypadek w rodzinie. Nie powinien pracować w policji - kto wie co sie stanie. juz teraz jest bardzo agresywny - potem bedzie ciebie lał a sam jako super glina będzie nietykalny. Nie gódź się masz rację - to ty go znasz najlepiej. Jeszcze służbowa broń i tragedia gotowa...

Gość Mnadmjajad
No wlasnie..ale to juz nawet nie o to chodzi. Praca W policji zawsze wiaze she z ryzykiem..wiem o tym bo mam znajomego policjanta w drogowce.. Ja chcialam zeby mal normalna prace i mial czas dla rodziny..bo poki co to ja borykam sie w pojedynke ze wszystkim:-( placenie rachunkow,zakupy,zajmowanie domem,dzieckiem,wizyty z dzieckiem u Lekarza(nigdy nie byl tam z nami). Mam coraz wiecej mysli zeby powiedziec dosc..:-( ale chamuje mnie przed tym to ze go kocham no i synek..:-(

Gość wyluzuj, z takim
temperamentem i niezrównoważoną psychiką gość nie przejdzie ani testu Mltiselekt ani rozmowy z psychiatrą i psychologiem. Dogadać się z tatusiem to nie wszystko ;), trzeba jeszcze testy przejść, żeby być policjantem.

Gość Mnadmjajad
Ok..ale to juz nie tylko o ta prace chodzi tylko caloksztalt jego zachowania..:-(

Gość mr eko
bierz bachora i wypalaj do mamusi i bedzie spokoj :) najpierw sie mysli a dopiero wali bez guumy robiąc bahora :) który jest teraz problemem :)

Gość wyluzuj, z takim
i Ty chcesz żeby Ci ludzie z kafe mówili co masz w życiu robić :)? Tu wszyscy są zgodni - z "takim podejściem" Twojego męża, jak raczyłaś je nazwać, trzeba było już dawno się spakować i zostawić gościa - niech sobie radzi. Czegokolwiek byś tu nie przeczytała i tak zrobisz jak uważasz.

Gość Mnadmjajad
mr eko-wez sie nie wypowiadaj! A juz napewno nie nazywaj mojego syna bachorem gowniarzu! Bo jakbys niezauwazyl to nie o to chodzi..bo synek zadnym problemem nie jest! Wiec oszczedz sobie swoich bezczelnych komentarzy..:-/