Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lsrl;mvlrem

prawdziwi mezczyzni--istniejecie jeszcze?

Polecane posty

Gość a na co mi baba jak chce
sexu dzwonie po lale z wysokiej polki. Na stale nie szukam bo nie wytrzymalbym pernamentnego suszenia glowy. Taniej mi wychodzi wychodzi mi dziewczyny z roksy.

Gość marina 0987654321
teraz to facet nie potrafi nawet zdobyć kobiety tylko dzwoni do prostytutki, jakie to żałosne, taki facet to zwykły nieudacznik zyciowy

"teraz to facet nie potrafi nawet zdobyć kobiety tylko dzwoni do prostytutki" Zdobywa to się doświadczenie.

Gość Darker ty niczego w zyciu
nie potrafiłeś zdobyć przegrancu

Gość lord stront
Darker Zdobywa się doświadczenie, jak zdobywać kobiety ;)

ale jaki sens jest zdobywac kobiete . Nie oszukujmy sie zwiazek fajny jest przez pierwsze 2 lata potem rutyna, nuda musialbym co 2 lata szukac nowej po co ?

Gość marina 0987654321
Niebieskooki to forum pokazuje tylko cipy które się żalą że zadna na nich nawet nie spojrzy

"Umówmy się, facet potrafi, pierdoła nie" Jedyna różnica to ta w zerach po przecinku na koncie.

"Niebieskooki to forum pokazuje tylko cipy które się żalą że zadna na nich nawet nie spojrzy " Jak jest problem to nawet dzwonią pierwsze :D

Gość marina 0987654321
Darker tak może napisać tylko nieudacznik, tu nie o pieniadze chodzi, ale co takie cos jak ty może o tym wiedzieć

Gość lord stront
a na co mi baba Nikt nie każe ci być z kobietą nawet 2 tygodni. A pieprząc się z prostytutką, nie masz pojęcia o jednej fajnej sprawie, czyli wzajemnej namiętności. Nigdy się nie dowiesz, jak to jest być podniecającym, upragnionym, choćby to trwało bardzo krótko. Nie mówiąc o innych atrakcjach, jak np: okazjonalne kłótnie :D

Darker tak może napisać tylko nieudacznik, tu nie o pieniadze chodzi, ale co takie cos jak ty może o tym wiedzieć" Daruj sobie uprzejmości szmato. Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze. A raczej o to co można za nie mieć. Tzn. wy możecie mieć :D

"Jedyna różnica to ta w zerach po przecinku na koncie." Otóż nie, pieniędzmi to się właśnie zdobywa k..y lub pustaki, a kobiety, ech kobiety to już zupełnie inna bajka

Gość lord stront
Darker poznał już tę ciemną stronę życia, gdzie władza i pieniądze decydują o wszystkim :classic_cool:

Gość marina 0987654321
Darker żałosne tłumaczenie, jakoś jakimś cudownym sposobem nawet bezrobotni mają kobiety, więc nie pierdol mi tu bzdur, jesteś pierdołą i tyle w temacie, żenua

mylisz sie kolego mialem okazje doswiadczyc tych wszystkich "atrakcji" trwaly rok po czym "okazjonalne klotnie" staly sie chlebem powszednim w tym zwiazku.

Gość lord stront
Zaimponować pieniędzmi, lub przy ich pomocy, to łatwizna. Zdobądź fajną dziewczynę, bez kasy! Ha! To trzeba mieć trochę męskiej ikry, czy też iskry.

"Otóż nie, pieniędzmi to się właśnie zdobywa k..y lub pustaki, a kobiety, ech kobiety to już zupełnie inna bajka" Nie. To tylko twoje fantazje. Ale co ja tam wiem. Przedstaw się kobiecie i powiedz, że pracujesz na taśmie za 1327 złotych. Prom kosmiczny nie startuje tak szybko jak ona będzie uciekać:D

Moze o kase nie chodzi tym mniej urodziwym kobietom tylko ktory facet chcialby taka ? chyba tylko desperat.

Gość lord stront
No to trzeba było nawet roku nie utrzymywać kobiety przy sobie. Jeśli wolisz prostytutki na co dzień, Twoje wola. Jakaś wygoda, to niewątpliwie jest. Wiesz, ja lubię jeszcze pogadać, powygłupiać się, posiedzieć i pomilczeć. Lubię mieć poczucie jakiejś bliskości. Ale jak tam sobie uważasz.

Gość marina 0987654321
Darker kto normalny zaczyna rozmowę od ujawnienia swoich zarobków? jesteś jakiś niedorozwinięty? szukasz wytłumaczenia dlaczego jestes sam i zwalasz wszystko na kobiety

"Zdobądź fajną dziewczynę, bez kasy! Ha! To trzeba mieć trochę męskiej ikry, czy też iskry. " Introwertycy i nieśmiali są uprzejmie proszeni o ustawienie się w kolejce do komór gazowej jako jednostki nieprzydatne dla biuściastej części społeczeństwa..

"Darker kto normalny zaczyna rozmowę od ujawnienia swoich zarobków? jesteś jakiś niedorozwinięty?" Tumanoid. Myślisz, że to nie wyjdzie? "szukasz wytłumaczenia dlaczego jestes sam i zwalasz wszystko na kobiety" Błąd pustaku. Wiem, że jestem gównem.

Darker - jak dobrze poszukać to znajdziesz biuściastego faceta który chętnie zainteresuje się takim uroczym introwertykiem ;)

"Zdarzają się, ale przykre jet to, że tylko zdarzaja się" Jeśli chodzi o ciebie to nie dla psa kiełbasa.

Gość marina 0987654321
Darker to wpisz sobie w stopce ze jestes gownem i spierdalaj

"jak dobrze poszukać to znajdziesz biuściastego faceta który chętnie zainteresuje się takim uroczym introwertykiem" Nawet nie musisz szukać. Pierwszy lepszy zakład karny :D