Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lsrl;mvlrem

prawdziwi mezczyzni--istniejecie jeszcze?

Polecane posty

Gość Łun Ci to
eeeeee.....ten....a co to znaczy prawdziwy?

"Darker to wpisz sobie w stopce ze jestes gownem i spie**alaj " Marzysz szmato.

"eeeeee.....ten....a co to znaczy prawdziwy?" Włącz sobie jakąś komedię romantyczną to się dowiesz.

Gość zwróćcie uwagę, że ona jest
Facet nieudacznik bo dzwoni do prostytutki? A prostytutka to kto jest? Udacznik bo facet do niej dzwoni? Chyba feminizm pannę zaślepia, albo wiek młody, albo głupota :P

prawdziwy mężczyzna nie stęka, nie narzeka wiecznei na cały świat, tylko działa i zmeinia, to co można :) i kulturalnei odzywa sie do kobiety. Zatem Darker hmmm... dorosnij :)

Na świat każdy ma prawo ponarzekać na świat. Nie myl faceta z wibratorem czy innym androidem.

Gość lord stront
Darker Oczywiście, że introwertyk i nieśmiały, mają pod górkę, jak cholera. Jednak, nic nie stoi na przeszkodzie, poza oporem własnej natury, lękami, przełamywać nieśmiałość. Nikt niczego innego Ci nie doradzi. Ale Ty też, nie chcesz żadnej porady, bo idziesz na łatwiznę, zwalani wszystkiego na kobiety, na stwórcę, jeśli istniej i tak dalej. Niejeden nieśmiały, dał sobie radę, nie mając szczególnych warunków fizycznych i intelektualnych :p Są ograniczenia, ale też są możliwości. Nie mam najmniejszej wątpliwości, jak na to odpiszesz, jeśli Ci się zechce, więc machnij ręką i nie odpisuj, nie warto. Wystarczy, że ja straciłem czas.

Gość marina 0987654321
ja tej prostytutki tez nie chwalę, ale tylko nieudacznicy korzystają z takich usług, co to za facet co nie potrafi soba zainteresowac kobiety?

Każdy ponarzeka, ale coś zrobi, on narzeka ale nie próbuje nic zmeinić, wina nigdy nei leży po jego stronie, tylko zawsze kobiety są winne ;)

"A prostytutka to kto jest? Udacznik bo facet do niej dzwoni?" Nie. To jest kobieta co udowadnia, ze nie ma to jak własna firma :D "prawdziwy mężczyzna nie stęka, nie narzeka wiecznei na cały świat, tylko działa i zmeinia, to co można" Ty i tak będziesz tu do usranej śmierci :D

Gość lord stront
...i nie mając pieniędzy. Zapomniałem dodać.

Żartowałam:) Mam dowody na to, że istnieją. Powiedzieć do faceta "jesteś prawdziwym mężczyzną" to w moim mniemaniu komplement najwyższej rangi. Nielicznym zdarzyło się to usłyszeć z moich ust niemniej jednak zdarzyło:P

Gość refforma_... to chyba tobie
trzeba prawic takie komplementy, babochłopie :D 🖐️

Gość a na co mi baba jak chce
Ja dalej nie rozumiem z jakiej racji uwazasz mnie za nieudacznika. Nie odczuwam takich potrzeb jakie wypisal lord stront. A zeby zbajerowac naprawde fajna dziewczyne w realu sama kasa nie wystraczy ale dobry bajer i wiele innych rzeczy. Wiec wybralem krotsza droge

Gość lord stront
To żaden komplement, pomijając intencję. Żaden, bo właściwie nie wiadomo co to znaczy. Natomiast Twoja skala oceny, może być mało przekonująca, dla innych bo subiektywna. Inna przecież być nie może. Zatem te określenia, "prawdziwy mężczyzna - kobieta", znaczą tyle, co autor miał na myśli. Często dokładnie odwrotnie, niż myślimy.

Jeśli dla kogoś szczytem marzeń jest silikonowa lala myśląca tylko o zakupach i solarium to może i faktycznie bez kasy ciężko. Ja wolę prawdziwą miłość prawdziwej kobiety. Uwieźć, rozkochać i cieszyć się z bycia kochanym to jest to co lubię. Fakt, wymaga trochę zachodu, ale miłość kobiety daje dużo więcej szczęścia niż wdzięczność pustej lalki za udostępnienei złotej karty. Jeśli ktoś traktuje kobiety tylko jak obiekt seksualny na zasadzie "daj d..y i odwal się" to faktycznie lepiej niech zajmie się tylko paniami nieciężkich obyczajów

"Oczywiście, że introwertyk i nieśmiały, mają pod górkę, jak cholera. Jednak, nic nie stoi na przeszkodzie, poza oporem własnej natury, lękami, przełamywać nieśmiałość. " Spróbuj to zobaczymy czy takie fajne jak się wydaje pisząc na forum. Ja przez 12 lat zebrałem inne doświadczenia i mam już dosyć. Jako, że czas gdy mogłem pożyczyć notatki na kolokwium czy pomóc w pracy domowej już za mną to tym samym i "zainteresowanie" ustąpiło :D "Nikt niczego innego Ci nie doradzi. Ale Ty też, nie chcesz żadnej porady, bo idziesz na łatwiznę, zwalani wszystkiego na kobiety, na stwórcę" Ja niczego nie zwalam na kobiety. Ja jedynie słucham co mają do powiedzenia o nich ich faceci. Naprawdę jedyne co mnie różni od nich to to, że są wygadani (nawet jeśli pieprzą straszne bzdury) i że się podobają. "Niejeden nieśmiały, dał sobie radę, nie mając szczególnych warunków fizycznych i intelektualnych " Adresy i nazwiska proszę :D Już bez takich, naprawdę. Żyję na tym świecie już trochę i wiem, że jeśli jakiś z takich sobie poradził to nie tylko swoimi siłami ale też, że ktoś mu pomógł. I to zazwyczaj jest dziewczyna. "Są ograniczenia, ale też są możliwości." Dokładnie. Ja miałem do wyboru: walić łbem w mur albo zająć się czymś innym. Ot - jednego frajera mniej na randkowej scenie. Dziewczyny odetchną z ulgą. Moje koleżanki z pewnością :D

"miłość kobiety daje dużo więcej szczęścia niż wdzięczność pustej lalki za udostępnienei złotej karty." Jebie Werterem na kilometr.

Gość lofciam darkera za jego
teksty ❤️

Gość lord stront
Werterem powiadasz :D Darker, drogi kolego :p Jednak chciało Ci się kompleksowo odpowiedzieć. Doceniam, mimo, że oczywiście nihil novi sub sole. Na swój sposób masz rację. Daj ci Boże zdrowie

Gość Darker znajdź dobrą gałąź,
weź gruby sznur, taboret i wiesz dalej co masz robić. i tak twoje życie to pasmo niepowodzeń 🖐️

Karmię się energią kosmiczną a nie komplementami. Przyznaję się do bycia pasztetem, babochłopem, starą panną, sprawcą wszystkich wojen i kataklizmów naturalnych. Na próżno się wysilasz, bo mam w dupie to co o mnie piszesz/myslisz. Bez odbioru! Lordzie, pytanie jest takie, czy istnieją. Moja ocena jest subiektywna i taka będzie wszystkich odpowiadających. Trudno ustalić kim jest ów "prawdziwy mężczyzna" jednoznacznie, a już całkiem niemożliwe by ustalić jeden wzorzec takiego odpowiadający wszystkim kobietom. Odpowiedziałam tylko za siebie. Dla mnie istnieją.

Darkera kobiety traktują jak popychadło, a on sobie tłumaczy to pieniędzmi. Po prostu nie ma męskiego charakteru i nie potrafi uwieść kobiety.

Gość Bo Darker ma racje
ktora dziewczyna poderwie sama niesmialego introwertyka ktory nie przypomina ciacha? ZADNA!. Kazda nawet te brzydkie kobiety chca miec wysportowanego , przystojnego , przebojowego i pewnego siebie faceta

"Jednak chciało Ci się kompleksowo odpowiedzieć. Doceniam, mimo, że oczywiście nihil novi sub sole. " Niebieskooki zapomniał się zalogować? :D

Gość LoOoOsEr dokładnie
masz rację tym razem, darker to takie popychadło

"Niebieskooki zapomniał się zalogować? " Nie to nie ja, ja w tym czasie zwijałem się po Werterze, dobre, nie powiem

"Darkera kobiety traktują jak popychadło, a on sobie tłumaczy to pieniędzmi. Po prostu nie ma męskiego charakteru i nie potrafi uwieść kobiety." Oj żebyś ty widział ostatnią wymianę smsową między mną a koleżanką :D W Wawie jestem spalony :D Ps. Wygrałeś już te swoje Lamborghini w zdrapce? :D

"masz rację tym razem, darker to takie popychadło " A wiecie to bo wam się przyśniło. Mniej czekolady przed snem.