Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3738732364883247

GWAŁT jest zawsze gwałtem niezależnie od tego jak kobieta była ubrana

Polecane posty

Nocny Motyl, już wcześniej było, że gwałciciel to nie tylko skurwiel, który wyskakuje zza krzaka, lecz także mąż, chłopak bądź bliski kolega. Wystarczy, że zmusi do seksu, zrobi to wbrew woli kobiety. Niekoniecznie oznacza to, że lubuje się w tego rodzaju (brutalnym) seksie. Po prostu chce rozładować napięcie. I co na to odpowiesz?

To na to odpowiem, ze normalny mąż czy chłopak nigdy nie zgwałci swojej partnerki, jeśli to zrobi coś jest z nim nie tak.

W dzisiejszych czasach dokonuje się kastracji chemicznej, a nie mechanicznej, a chemiczna jest odwracalna. A wg elooo to w ogóle powinno się sądy rozwiązać, bo w krazież morderstwo i wszystko inne też się da wrobic.

Pijana Mucha, źle mnie zrozumiałaś. Mówię, że gwałciciel to NIE TYLKO ten zza krzaka, ale TAKŻE mąż, chłopak czy inny samiec. Nocny Motyl, to troszkę generalizowanie, no ale dobra.

Ale dlatego chyba podają wielokrotnie, bo po jakimś czasie przestaje ona działać. Zresztą na tej zasadzie chyba kiedyś podawano brom w wojsku i wiezieniaach.

jaka obdukcja? jaki dowód? jaka policja? pierdolenie. zabić samemu. takie bydle nie ma prawa do życia, egzystencji. polskie prawo w tym aspekcie to bujda na resorach. no i jak już będzie po sprawie to kto mi co zrobi? afekt i tyle. to nie problem byc rozjebanym psychicznie po gwalcie. znajoma ograniczyla sie do wydłubania oczu, ale jaka ma satysfakcje;D

Brom to jest podawany tylko na pare godzin ale nie chemiczne podawanie zastrzyków które robią spustoszenie w jadrach

Dlatego wcześniej napisałam "że zgwałcona kobieta, jezeli tylko ma na tyle silnej woli, i szanse na to powinna zabić gwałciciela, (nie żartuje) będzie to morderstwo w afekcie"

Laura - wiem, wiem.... co do wymiaru kary, wszyscy wiedza jak jest... zabojca wychodzi po kilku latach.... wyrok skracaja za dobre sprawowanie to co sie dziwic ze za gwałty to ktos siedzi tyle co nic...

Marianna a teraz wyobraz sobie, że jakiś koles łapie twojego męża jego dziewczyna pomaga mu go pobić po czym pakuje mu nozyczki w tętnicę udowa i dzwoni na policję, że zabiła faceta, który ja próbował zgwałcić, na dodatek ma świadka. Samosady dają też możliwości nadużyć.

widze ze nie da sie tu porozmawiac bo kazdy moj argument jest atakowany przez was nie wiem czemu ale widac ze kobieta wlaczyl sie tryb faceci sa zli!!! na pochybel im!!! itp stwierdzenia wiec milej gadki wam zycze ale tak wogole kastracja chemiczna jest odwracalna ale niszczy komorki wiec jak sie okaze ze jest nie winny i bedzie super fajnie ale jak bedzie chcial sie zdecydowac na dziecko to jest duze prawdopodobienstwo ze urodzi sie ulomne wiec nie pieprz o tym ze to nic sie nie dzieje bo mozna to cofnac

widze ze nie da sie tu porozmawiac bo kazdy moj argument jest atakowany przez was nie wiem czemu ale widac ze kobieta wlaczyl sie tryb faceci sa zli!!! na pochybel im!!! itp stwierdzenia wiec milej gadki wam zycze ale tak wogole kastracja chemiczna jest odwracalna ale niszczy komorki wiec jak sie okaze ze jest nie winny i bedzie super fajnie ale jak bedzie chcial sie zdecydowac na dziecko to jest duze prawdopodobienstwo ze urodzi sie ulomne wiec nie pieprz o tym ze to nic sie nie dzieje bo mozna to cofnac

Elo nikt tutaj Cie nie atakuje , tylko wypowiada się tak jak kazdy to rozumuje. Nauczyciel + uczennica wiem że są takie przypadki że uczeń mści się za coś na nauczycielu , ale cały czas ja Ci mówię ze to trzeba udowodnić w sądzie że takie cos było. Od tego sa lekarze, badania DNA i Prokurator

87 ty jestes facetem czy dziewczyna Prawo jets do dupy ale nic na to nnie poradzimy

Co do tej kastracji nie będę się upierać. Natomiast elooo jest doskonałym przykładem mentalności islkamskiej :P

ellooo - jestem kobieta :p hehe i wiem o co Ci chodzilo... i racje miales z ta sytuacja nauczyciel+ uczennica.... znam podobna sytuacje..gdzie w skutek pomówienia... dyrektor zostal usuniety ze szkoly...po 2 latach dochodzenia okazalo sie ze jest niewinny..ale nikt mu nie zwroci tych 2 lat i tego co przeszedl... a byl to tylko sposob aby "wygryźć go ze szkoly"..

jesliby zgwałcił sama bym mu wbiła te nożyczki w tętnicę udową. nie mozna być niezdecydowanym jeśli o takie sprawy chodzi

Fałszywe oskarżenia mogą dotyczyć KAŻDEGO przestępstwa. Czy to oznacza, że powinniśmy zaniechać stosowania prawa?

jakiej mentalnosci? chcesz mnie obrazic? sluchaj uwazam ze ludzi ktorym sie udowodni w 100% gwalt powinno sie wsadzac do pierdla na conajmniej 10 lat ale nie zgodze sie ze jest jedna strona medalu i tyle wiem ze kobieta nie bedzie chodzic w worku po ziemniakach zeby nie kusic i uchowaj boze kobiety sa piekne i dobrze ze mozna zobaczyc ich piekno ale uwazam ze tez bez przesady niektore kobiety wygladaja i ubieraja sie jak jakies dziwki NIEKTÓRE

Nei prowadzisz bardzo agresywna rozmowe. nikt nie mowi ze trzeba zaniechac prwa tylko ze nie wzystko jest biale i czarne i tak samo prawo nie jest idealne gdzie niby przeczytalas zeby zanieczhac prawa

prawo jest od tego aby ono wymierzalo kary.... a kobieta zgwalcona powinna po prostu zadbac o to zeby ktos dostal kare za czyn..poddac sie obdukcji, zglosic na policje itp.... a nie zabijac i zyc z wyrzutami...

od poczatku mowilem ze to nie jest wina ubioru i wylacznie ubioru ale ze jes to wina w 90 % gwalciciela

no dokladnie :D mnie odraza cos innego... nie wiem czy tez mieliscie tą "nieprzyjemnosć".... ja juz z 4 razy w zyciu bylam swiatkiem publicznego robienia sobie dobrze..... szczerze mowiac bylam w szoku i za kazdym razem reagowalam zupelnie inaczej... dlatego tez watpie ze w przypadku gwałtu dziewczyna zachowalaby sie racjonalnie i np zaczela kolesia bić "bo zawsze uwazala ze takiego trzeba zabic"....