Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takadamaspodwawelu

ODDAŁABYM WIELE ABY MÓC MIESZKAC W CENTRUM W-WY

Polecane posty

Gość do tej wyzej
to moze znowu odwiedze niedlugo :classic_cool:

Gość Warszawa wita Kraków
najlepiej na wiosnę jak będzie ciepło przyjdź nad kanałek na browca ! :D

musztarda.. a Ty co z maczetami na mecze chodzisz :D??? bo troche mnie to rozbawiło ... sama chodze na mecz pospiewac, poprzeklinac, moze mi i nie wypada, tez nie lubie tej dzieciarni, która przychodzi na trybuny niczym na piknik, ale w twoich ustach zabrzmialo to załośnie. sorry :D

Gość krups
musztarda widziałem mecze piłkarskie między innymi w Londynie , też tam byli huligani ale karami finansowymi zostali ukarani jeżeli masz w duupie moje słowa to sram na ciebie żadką kupą a chciałbym aby rodziny polskie poszły na mecz z dzieciakami i aby było spokojnie i żeby się nikt nie bał na stadionie szalikowców i żeby wydarzenia sportowe były tak zwanym piknikiem rodzinnym jeżeli nie rozumiesz moich słów to wracaj do poprawczaka !

hmm krups... mecz sam w sobie, na trybunach jest bezpieczny przynajmniej u nas na Kałuży 1 sa wszędzie kamery, każdego sprawdzaja czy czegoś nie wnosi, nawet głupiego picia wnies nie możesz, noża, nic z tych rzeczy .. mamy nowy stadion.. i przychodza ojcowie z dziećmi, nawet takimi rocznymi ;) niebezpieczne to sa potyczki, wojny hooliganów, ale jeśli nie chcesz to się w nie nie wdajesz.. nie chodzisz po ulicach w barwach wiedząc, że to się może komuś nie spodobac.. na stadionie to jedynie dziecko może się nasłuchac przeklenstw i tego typu przyspiewek ... ale niech się hartuje od małego:D!

Gość do tej wyzej
jak zapraszasz to nie omieszkam :D

czyli do maja ;) :D 🖐️

Gość ssaW211
Mieszkałam 3 lata w samym centrum, z jadnej strony sejm, z drugiej aleje :D, potem łazienki. I musze Ci powiedzieć , że w centrum nie było ani jednego sklepu całodobowego do 22 giej:D

Gość krups
gdy pracowałem w Londynie na budowach blisko stadionów to słyszałem tak zwane Eeecha ze stadionów i emocje kibiców i to było w stylu : ooooooooch , aaaaaaach, uuuuuuch, kibice uczestniczyli w akcjach na boisku ale nikt się nie rzucał z nożem na kibica z druzyny przeciwnej , nie było rzucanie butelek w sędziego, nie było piszczawek, nie było wuwuzele było słychać, że jest mecz i dlatego chciałbym aby u Nas też było normalnie na stadionach i aby moja sąsiadka poszła z dwojgiem dzieci na mecz i z tego meczu wróciła cała z dwojgiem dzieci zadowolona ze spektaklu

Gość po co ci sklepy w nocy
w nocy są lepsze rzeczy do realizacji niż zakupy

Gość do tej wyzej
do maja :D a jak Cie poznam? :classic_cool:

Gość ssaW211
a sklep całodoowoby to chyba całą dobę, a nie do 22? Najdłużej był do 22giej przy alejach.

Gość do tej wyzej
krups problem polega na tym, ze szefowie klubow trzymaja z kibolami bo sie ich boja, bo maja "ochorone" gdyby nie bylo sztamy tylko normalnie za morde chuligana i do paki, zero tolerancji (tak jak w anglii zreszta to rozwiazali) to by bylo bezpieczniej

możemy się ustawić na 2 maja u Araba nad kanałkiem ile masz lat kolor włosów wzrost waga

Gość krups
do tej wyzej wiem jak było, cała Polska to widziała, że Szef kibiców potraktował kopem piłkarza traktując piłkarza jako śmiecia , nie dziwię się temu kibicowi , że uważa iż piłkarz zarabia spore pieniądze olewa swoją robotę to zasługuje na naganę normalnie gdyby piłkarz pracował przy tokarce i pieprzył robotę to nie dostałby premii ustawowej albo wyleciałby z pracy ale piłkarz to jest 'nadczłowiek' i tak to rozumieją, że wychodzi na boisko a i tak swoje zarobi, ponieważ podpisał kontrakt jak skarcić piłkarza, który sra na boisko i na kibiców ? nie ma sposobu innego jak napluć w twarz albo dać w ryja ale wtedy ochrona broni piłkarza pozostaje aby stadiony były puste i zero wpływu z biletów i tak już jest a kibole pomagają aby nikt obcy nie wszedł na stadion ze strachu że oberwie kosą ale czy na tym ma polegać sport i rywalizacja ?

Gość krups
stadion narodowy piękny wybudowany w Warszawie, będą tylko trzy mecze w czasie ME ale moim zdaniem warszawiaka z warszawiaków stadion będzie prawie pusty , tak to widzę pytając znajomych :( ładny stadion ale na inne impezy