Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gsgagsgsyebhc

Stomatoloszka, a ty w Turcji chyba miałaś być?? Jezcze 3 dni temu pisałaś, że

Polecane posty

Gość współczuję :(
W Turcji nie ma zbyt wiele do roboty ?????????? Kochana to idealna pora na spacery i choćby wypady do romantycznych knajpek:)SPA to ja mam tu na miejscu .Kobieto Turcja jest piękna i zapewne w hotelu macie jakiegoś animatora żeby się nie nudzić?

Gość tak, jasne :D
a czy w tej bajce byly smoki i zionely ogniem ???:D mozesz sie obudzic -to byl tylko zly sen :D boshe kolejna piertolnieta :O

Gość gsgagsgsyebhc
http://www.foreca.pl/Turkey/Sarigerme Jeśli wierzyć kilkunastu portalom pogodowym, w Sarigerme jest w danej chwili 9 stopni, a nie 16 jak piszesz :D:D:D:D Pogrążasz się, nie pisz już lepiej nic :D:D:D

Gość Pola z Krakowa
odnośnie spa również myślę by jechać - ale myślę o polskim spa turcję kocham w każdej porze roku, ale my zatrzymujey się najczęściej w Trabzonie niedaleko granicy gruzińskiej, do batumi - kurort gruzji tylko godz autostradą niemniej pozdrawiam

Gość gsgagsgsyebhc
No tak, ale różnica między 16 a 9 stopniami jest, nie zaprzeczysz? :D:D:D:D:D

Akurat SPA w Turcji to do pięt nie dorasta np.SPA w dobrym hotelu Kołobrzeskim .A jakie masz zabiegi?

Gość boze ale sie pogrążasz
ale najsmieszniejsze jest to jak sie tlumaczy i probuje przekonać, że jest w tej turcji :classic_cool: biedna

Gość gsgagsgsyebhc
Na zdrowy rozum - jeżeli temp max to 15 stopni, a min 5 - to jakim cudem o tej porze może być u ciebie 16?? :D:D:D Masakra jakaś, po jaki chuj ty tak ściemniasz kobieto?????????

Gość gsgagsgsyebhc
Nie ważny deszcz, bo to wiadomo, że różnie bywa. No ale amplituda temperatury jest oczywista, niemożliwością jest aby było tak, jak pisze, ludzie :D:D

Niestety kłamiesz w Sarigerme właśnie kropi cały dzień :D-wiadomość od koleżanki animatorki w Sarigerme:D

Gość gsgagsgsyebhc
Ooo, wlaśnie! Zrób nam zdjęcie z okna, a na dowód, że nie jest ściagnięte z neta, na parapecie połóż długopis :D:D:D No chyba to nie jest problem? :)

"Niestety kłamiesz w Sarigerme właśnie kropi cały dzień -wiadomość od koleżanki animatorki w Sarigerme" To Ty kłamiesz i to w podłym stylu. Bo Sarigemere nie jest na tyle duże, aby w jednym jego rejonie padało, a w drugim nie

Gość gsgagsgsyebhc
że jest 16 stopni wiem z recepcji, nie podejrzewam aby kłamała Oczywiście, oczywiście :classic_cool: Zaraz się okaże, że to, że nie pada też wie z recepcji, bo przecież na zewn nie ma co robić i siedzi w SPA cały dzień :D:D

Sorry od koleżanki rezydentki ,jak wiesz po co tam jest takowa.Pada i to od samego rana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Temp.o 16 wynosiła 12 st.to tez wiem od niej .A w którym Hotelu jesteś?

Gość boze ale sie pogrążasz
mamy uwiezyc w to, ze jestes na urlopie w turcji i zamiast z tego korzystac tlumaczysz sie jak pelikan na kafe juz od pol godziny. jaka tępa locha

Gość gsgagsgsyebhc
W pokoju na pewno masz jakąś prasę, książkę telefoniczną albo inne gadżety, na których jest coś napisane po turecku :) Strzel więc temu czemuś fotkę :)

Bo może u ciebie faktycznie nie pada.Jaki Hotel ?Bo gadam z koleżanką na skypie?

Gość Nic strasznego
Chodzisz do SPA a byłas na czyszczeniu całego ciała? bo ja w Turcji z tego korzystałam