Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulęgałka

starania o ciążę

Polecane posty

znalazłam znaczenie A.G.C-N.O.S nieprawidłowe komórki gruczołowe od 9 do 59 proc zmiany przednowotworowe itd.... i juz lepiej dalej nie czytam bo nerwicy jeszcze sie nabawie a głowa i tak wystarczajaco boli...KUZWA NO!ale jak by było cos powaznego...to czy dopiero za 3 miesiace miała bym robic cytologie...?bezsens troche...staram sie nie nakrecac..ale stres i tak jest..juz nie nudzę bo dzis swój limit juz wyczerpałam na mije marudzenie WAM.Chyba ze jutro mi nie przejdzie i bede miała wolne to sie odezwe.. miłych snów kobietki.

nie nudzisz 🌼 może jutro sie dowiesz czegoś więcej , mam nadzieje że wszystko będzie ok :) ja siedze przed kompem i zdycham strasznie bok i noga rwie, chyba do usranej śmierci tak będzie boleć

dzieki:)a,od czego bok?i noga cie rwie..bo chyba nie doczytałam wczesniej tylko ze cos cie bierze...? to zdychajmy razem;)mnie lewy bok cały obity i lewa czesc głowy po upadku ze schodów(1 raz zdarzyło mi sie cos takiego)wogóle nic igdy złamanegoani okaleczonego a teraz na starosc..ech szkoda gadac non stop cosik.hehhh a co to dalej bedzie..? ale juz lepiej na szczescie chyba ze nie czuje az tak przez brzuch... CIEKAWE kiedy bedziemy razem(zamiast marudzić na dolegliwosci)cieszyć się i opowiadac o 2 kreseczkach,przebiegu ciąży....................itd..TRZYMAJ SIĘ BEZIK!

mam nadzieje że już niedługo będziemy rozmawiały o milszych tematach :) prawy bok mnie boli od 5 lat codziennie, w nocy mocniej a czasem tak mocno że chodze po ścianach i do tego noga, od czego niewiadomo , lekarze mówią że to rwa kulszowa bo co innego .... mam nadzieje że doczekamy sie dwóch kreseczek i po 9 miesiącach będziemy te dwie kreseczki kochane tulić w ramionach ❤️ , dobranoc Silka :) ....🌼

hej silka- ja mialam po ciazy robiona wypalanke..bo mialam 2 stopien w cytologii przed ciaza tez mialam 2 stopien i poszlam na wypalanke- k***a jaki to bol,robili mi z miejscowym znieczuleniem ale masakra , wogole byl po***y lekarz i pielegniarka przy nim ,oboje smiali sie ze mnie ...strasznie to pamietam po ciazy poszlam do swojego ginekologa i powiedzial ,ze dalej jest nadzerka -czyli g***o mi zrobil -zle !!! dopiero ten moj mnie zabral do siebie do szpitala kazalam sie uspic:P i dopiero zrobil ,doprowadzil do ładu ostatnio jak bylam u niego rok temu to powiedzial ,ze szyjka jest piekna rozowa i jest git:)

Gość niepewna173
cześć dziewczyny... mam takie pytanie .. od 3 miesiecy staramy się z mężem o dziecku i teraz 19 września miała bym mieć okres ale zamiast niego miałam tylko delikatne plamienie przez 3 dni i na tym koniec a dalej mnie bolą piersi i brzuch od czasu do czasu pobolewa już nie wiem co mam o tym myśleć czy ktoś tak miał... dopiero wizyte mam na 4 sierpnia ale bardzo się boję;(

niepewna - zrob prywatnie bHCG a bedziesz pewna co i jak silka - praktycznie kazda kobieta ma 2 drugi stopien wiec trzeba kontrolowac i tyle... do endokrynologa ide w przyszla srode i wtedy zobaczymy co dalej... mam nadzieje ze juz wkrotce bede mogla sie starac od nowa i ze zajmie mi to mniej czasu niz ostanio (byl rok)

Witam! Silka :* ja miałam parę lat temu cytologię gr 3 Lekarz zaraz mi zapisał antybiotyki i posłał do kliniki na kolposkopię.Miałam brane wycinki bez znieczulenia...to była masakra... Miałam bardzo powazny stan zapalny ale wyleczyłam go. Ja to miałam po antybiotykach,które brałam na zapalenie płuc. chodziłam do lekarzy ,że coś nie tak ale mnie olali :( i to prywatnie. Dopiero lekarz na nfz mi pomógł.Teraz mam cytologię co pół roku...na drugi miesiąc idę znowu i modlę się żeby było ok.Moja bliska przyjaciółka miała to samo...Przed ciążą ok a po urodzeniu dzieciaczków cytologia3. Jak Ty masz przyjść za 3 miesiące to pewnie wszystko ok.Ja miałam kontrolną po miesiącu...

Silka ja mam w badaniu histopatologicznym cin1 i podejżenie hpv dlatego cytologia co pół roku a potem co rok :(

Dlatego róbcie dziewczynki sobie cytologię1 Ja zawsze miałam 1 nawet po urodzeniu dziecka...a dwa lata póżniej już 3.

Gość niepewna173
a jest jakaś szansa?

Gość niepewna173
nie robiłam testu boję się rozczarowania;(

Gość moniah13
witam wszystkich! cos ostatnio sie tu smutno zrobiło :( wiec polecam cos na rozweselenie :) moze juz ktoras z was ogladała ale jak nie to polecam-"jak urodzic i nie zwariowac" bardzo fajna komedia chociaz nie powiem troche sie poplakałam ale i tez usmiałam :) szczerze mowiac zawsze wydawalo mi sie ze poczecie dzisiusia to rzecz prosta i szybka , ale jak tak czytam wasze historie to az sie sama boje jak to ze mna bedzie. ja mam jeszcze tydzien na tescik a dni ciagna mi sie masakrycznie:( w tamtym miesiacu kochalismy sie pod koniec dni plodnych ale miałam nadzieje ze moooze ale nic :( okres opoznił sie o prawie tydzien ale mialam wtedy bardzo nerwowych klika dni wiec pewnie to było powodem a do tego przed okresem miałam brazowe plamienie a jak juz dostałam to tak jak pisały dziewczyny wyzej zwariowac szlo straszny bol a do tego bardzo krwawiłam. W ty miesiacy juz sie bardziej przyłozylismy z tesami i kalendarzkiem a do tego nie wiem czy to na pewno to ale w dni plodne czuje z prawej strony a czasami z lewej mocny bol jakby jajnik trwa moze klika minut poczym znika i tak mam od 2-3 miesiecy.tak sie zastanawiam moze to uwolnienie jajeczka? miacie cos podobnego ?

bezik- mialam robiona wypalanke , przy okazji pobrali mi wycinek z zamrozeniem to nie wiem czemu nie poszlam... u mnie 17dc zmierzylam sobie rano temp.:P i bylo 36.3 czyli owulki nie bylo hmmmm....sluzu nie mam do tej pory mialam kremowy.. czyzby owulka mi sie przeciagnela? dzisiaj moze jednak zrobie test owul.zostaly mi jeszcze 3 z poprzedniego m-ca

Gość niepewna173
ale czy test ma sens robic;( boję się rozczarowania a tak bardzo bym chciała być wciąży

nipewna - co ma byc to bedzie i nie masz na to wplywu... czy zrobisz test czy nie faktow nie zmienisz a chociaz cos sie dowiesz... zamiast testu beta jest pewniejsza wiec moze wybierz sie na male klucie

Hej dziewczyny:) Ja właśnie małego odebrałam z przedszkola:) Kszewuszka🌻 Dorotq,kania,ulęgałka,teacherka,bezik,śliwka,małpka,silka,mycha i reszta dziewczyn🌻

Czesc!!! Czytam was czytam choć często nie mam czasu. I pamiętam o Was i myślę o Was i cieszę się że Wy o mnie nie i :) Ja jakos nie mam o czym pisac ostatnio więc sie nie udzielam. Myslalam zeby na jakis czas zaprzestac tu wchodzic zeby zapomniec ze chce dziecko. Ale i tak mysle regularnie... Na ovu juz nie wchodze nawet. Nasze starania w tym miesiacu wyluzowane... Ja sobie szukam zajec... chodze na aerobik, jogę z teściową na nording ploting i na angielski tez :) wczoraj bylam na pierwszych zajeciach i przypominam sobie wszystko od nowa.

Kania - wcale nie prawda ze nie pamietamy tylko nie chcemy byc natretne :P wiemy jak to jest i ze czasem nic sie nie chce... nawet zagladac do fajnych kolezanek na forum :P a wyluzowania gratuluje... to najlepsze co mozesz dla siebie zrobic:)

Cześć dziewczyny, cześć Misia :) Niepewna - no to czego ty chcesz kochana? że ci powiemy - tak jesteś w ciąży? Nie rozumiem... Chcesz wiedzieć - zrób betę. Nie chcesz sie rozczarować - nie rób bety - poczekaj do terminu @. Jak nie przyjdzie - zrób test. No nic innego ci chyba nie doradzimy.

hahahah mycha przeczytalam to co napisalam i mi wstyd!!! Miałam napisac ze CIESZĘ SIĘ ŻE WY TEŻ O MNIE NIE ZAPOMNIAŁYŚCIE!!!! ale zonk!!!!!! nie gniewajcie się kobietki! :*

Hej, witam i ja :) dopiero mam chwilkę wolnego...wykąpałam się już i leżę w łóżku, za jakąś godzinę planuję już spać...padam! Praca rozhulała się na całego, korków coraz więcej.... Na szybko dzisiaj policzyłam że u mnie już 9dc, nawet przed chwilą zauważyłam płodny śluz....jutro lecę na usg, już dzisiaj mi się nie chciało.... Nawet nie rozmyślam tak intensywnie, jak wracam po całym dniu z dzieciakami to nawet mi się podoba ta moja cisza w domu :) heh...tak się pocieszam :) Poza tym to już chyba straciłam nadzieję...nie wierzę, że się uda w najbliższym czasie:( takie mam przeczucie....

ja jak zwykle przed okresem zaczynam świrować pawiana i sie nakrecam , a dziś w 9 dc zrobilo mi sie straszliwie niedobrze i w sumie to przez chwile przyszło mi cosik na myśl ale szybko przeszło bo to niemożliwe okres miałam przecie, więc czekam dalej ... 🌼 :)

aj,dziewczynki kochane:) u mnie 18dc wczoraj robilam test owu.i bladziutka kreska kurcze nie wiem a moze ja juz po owulacji?:P hahahha..a to dobre wogole nie mysle o ciazy mam za duzo spraw na glowie i troche problemików:) wiec jakos odpuszczam- ale jak by sie zdarzylo to by sie zdarzylo:P kurcze zastanawia mnie ta owulka,czy wogole byla jakos pozno juz 18dc ale nic zrobie dzisiaj test i zobacze co pokaze

bezik- czasem tez mam takie napady:P ostatnio np odbija mi sie ryba:P hahahahha....i mysle sobie ,doszukuje sie czy jadlam jakas makrele albo tunczyka- ale nie...wiec nie wiem skad ten smak...i rowniez wpada mi mysl ,ze moze ciaza? durnota:) albo w druga strone -glupie mysli ,ze moze mam jakiegos raka zoladka ,albo jakies wrzody... moj to mowi wtedy zebym sie stuknela w łeb:P bo nie moze sluchac co wymyslam