Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulęgałka

starania o ciążę

Polecane posty

a ja sie załamałam , nie dość że @ dostane znowu to na dodatek w święta :( byłam dziś u fryzjera babka miała mi wyrównać włoski a siekła do uszu i pocieniowała wyglądam jak przychlast :(

Ja powoli zbieram się na imprezę do mojej chrzestnej :) Kończy 60 lat.Jedziemy na 16 do lokalu,będzie muzyka...tylko my nie będziemy tańczyć :( żałoba ale odmówić jakoś jej nie umiałam. Miłej soboty chociaż u nas deszcz leje :(

Co tu tak cichutko?:)Ja sobie leżę i się nudzę:)Zaraz muszę lecieć pod prysznic i wyszykować się,bo jedziemy do znajomych:) Do lekarza jestem umówiona jutro na 14:)Ciekawe czy będzie już coś widać:)?

wreszcie po szkole :D:D:D Beziku przykro mi ze niestety trafiłaś na nie odpowiednią fryzjerkę :( nie masz swojej stałej?? ja staje na glowie czasami żeby klienci wychodzili zadowoleni a cierpliwość co do niektórych mam chyba anielską :O Kruszynko jeszcze raz gratulacje :):) do poniedziałku szybko czas zleci :) Dorotq oczywiście że możesz:P :)

prubowałam zrobić kudły karbówką i sie straszliwie w ucho oparzyłam aż kwikłam ale ze mnie troll zrobiłam test owu i znowu tyci ciemniejsza ta kontrola krecha chyba jakąś torbiel mam i zły dzień

ja miałam dzisiaj paznokcie tez robić ale jakos narazie nie mam weny ;/ leże w łóżku wkońcu moge odpocząć boli mnie podbrzusze3 i rwie cały prawy bok;/

niestety tak ale chociaż godzinę później niż dzisiaj na 7.40 do 15.20 ;/ nawet w niedziele nie dadzą się wyspać :P

KRUSZYNKO!SUPER!WIELKIE GRATULACJE!:)teraz czekam na zdjatko kropusi;)zdrówka!:) dziś wyprawiamy kawalerskie naszemu przyjacielowi:)ide sie szykować bo z kłakami mam tragedie:(chyba obetnę na krótko)ostatnio sniło mi sie ze mam krótkie i rude..)a uwielbiam rudy kolor(niedawno miałam) a fryzjerka moja wyjechała i doopa Beziku to jestesmy razem... POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE DZIEWCZYNKI!:) wczoraj dostałam w końcu@!na szczęście bo juz się martwiłam.... BUZIAKI!

ło matko Wy wszystkie na włosy kłaki mówicie :P po łapkach dostaniecie:P ja jestem posiadaczką krótkich włosów i jestem najszcześliwsza z tego powodu:P tam coś podtapiruje postawie sterczące coś sie wygładzi pazury wyciągnie 5 min i fryzura gotowa :D:D no to Silka życzę super zabawy :D wybaw sie też za nas :P to szczęściarz za tydzień ślubuje:P ja w poniedziałek mam 1 rocznice ślubu :D:D:D

silika miłej zabawy :D brązowe pazurki spodobały mi sie i na wigilie takie se umaluje tyle że na dyńke założe chyba kaptur i go nie ściągne żeby nie popsuć humoru rodzinie

umnie przewaznie paznokcie naprzemian sie kolorami maluje ale jedna dlon inna i druga nie widzialam moze sama sprobuje

ja se tak pomalowałam żeby zobaczyć który lakier ladniej sie prezentuje tak normalnie to wszystkie paluch na jeden kolorek maluje :) czasem mi sie zdarzy ponaklejać jakieś kwiatki ale szybko sie dziady odklejają :(

mi się spodobały ostatnio paznokcie ombre pełno takich filmików jest sama tak często maluję gąbeczkami a efekt końcowy wyglądają jakbym żelowe miała

bezik moze irokezek:-P ja kiedys mialam takie krotki na 1 cm ale pamietam jak po weselu poszlsm do fryzjera i chcialam zeby pocieniowala a ta debilka sciela na krotko:'( ale wylam cala droge do domu. michelinka jestes juz u ciamisi na fb? to moze tam cie znajde ja u niej jestem u nas zimno brrrrr...wieje sniegiem siedze i sacze winko:-P silka udanej imprezki:-*