Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulęgałka

starania o ciążę

Polecane posty

beziku odwazylam sie w koncu zrobic AMH... i teraz umre ze strachu zanim dostane wynik do lapki... a to jeszcze 2-3 tygodni... a co do korelacji tsh z prolaktyna to o dziwo poki co mi naprawde spadla z 90 do 15... ale teraz tsh mam 1,97

mycha to super masz tsh :) trzymam kciuki żebyś miała dobre wyniki :) mnie przed chwilą strasznie zakuło z lewej strony , owulke zawsze miałam z prawej strony z monitoringu ale i tak zawsze lipa była, a wczoraj sie kochaliśmy więc niema szans żeby nasionka przetrwały do dzisiaj :( m ma słabe nasionka jest osłabiony przeziębiony, bidulek :(

beziku nigdy nie mow nigdy... ponoc zdrowe nasionka bywa ze do 5 dni nawet wytrwaja to Twojego mezulka 48 mysle ze spokojnie maja szanse ale co ma byc to bedzie... jaka masz teraz dawke Eutyroxu? ja mam co drugi dzien 50 i 75

serce często waliło mi mocno , nierówno ,miałam duszności , głowa mocno mnie bolała a najgorzej było jak sie kładłam normalnie we łbie mi pulsowało a jak wstałam do wc to twarz miałam czerwoną takie uderzenia gorąca, a po letroxie tego nima :D i żołądek mnie nie boli :)

hej dziewczyny:) gdzie sie podziewacie?? trzeba rozruszyc to forum...bo padnie;)

siemanko ❤️ ja jestem ale nima o czym pisać lipa u mnie, m po antybiotyku ma zaostrzony rzut cały czas leży jest słaby :( o dzieciach niema mowy najważniejsze żeby m sie podleczył bardzo sie boje o niego :(

Hej dziewczynki. Bezik przytulam mocno Kochanie :* ją od paru dni biorę cantagnus. Może trochę spadnie prolaktyna. U mnie 10 dzień cyklu. Od 4 dni wstrzemięźliwość by nabrać mocy chociaż nie jestem optymistą. Nie wiem nawet jak moje jajniki po tych pecherzach które zostały po cło...

zrobiłam m kisielek , to jedna z nielicznych rzeczy które może jeść prócz jogurtu naturalnego i wody z odrobiną soku po innych rzeczach od razu kibelek , nie wiem jak mu pomóc :( czapus a jak sie czujesz po castagnusie ?

W tej chwili nie czuje żadnej różnicy niż wcześniej. Glowa mnie tylko boli ale to norma bo boli mnie co drugi dzień zawsze. Nie wiem czy Wam mówiłam ale ginka u której ostatnio byłam mówiła, że jeśli staramy się o ciążę to współżyć co 2 dni lub np w okolicy owulacji max 3 dni pod rząd bo 4 dnia już plemników w nasieniu nie ma. Nie wiem czy to prawda ale my wcześniej przy owulacji to jak króliki nawet z tydzień non stop i może to byl błąd. W ogóle to nawet nie wiem czy mam to owulacje... dupa

ja sama niewiem jak to jest z tymi nasionkami , 1 lekarz mówi żeby zaraz po @ współżyć co 2 dni , inny żeby nie współżyć tylko 2 dni przed owulacją zacząć

kiedyś jak jeszcze nie myśleliśmy o dziecku to niemogliśmy nacieszyć sie sexem ciągle nam było mało , kochaliśmy sie bez opamiętania i to było piękne , od chwili gdy starania o dzidziusia sie przedłużają to ja nawet podczas sexu myśle o tych pieprzonych kalendarzykach owulacjach badaniach .... i powiem wam że zepsułam coś pięknego , teraz naprawde nie potrafie w tej intymnej cudownej chwili tak jak kiedyś zapomnieć się odpłynąć ... chce do tego wrócić tylko jak przestać myśleć .... ? :( to już wariactwo z mojej strony , jestem nie fair wobec męża i wobec siebie , nie chce tak :( chce żeby było jak dawniej ...pięknie ......

na dzień dzisiejszy mam straszliwy mętlik w głowie do tego m chory , najchętniej to bym zabrała go pod pache i wyjechała gdzieś daleko i o wszystkim co dręczy zapomniała choć na chwile .. nienawidze bezsilności to paskudne uczucie :( wszystko nie tak ...

Hejka, z oszczędzaniem nasionek to ponoć mit, ale juz nie pamiętam gdzie o tym czytałam, więc nie podeślę linka. Ja najadlam się dzisiaj w nocy strachu, bo obudziły mnie bolesne skurcze. Pierwszy raz tak miałam. I tak kilka razy w nocy, a rano jeszcze rozstrój żołądka... myślałam że zaczęła się akcja porodowa. Ale jakoś przeszło w ciągu dnia, uff. Zaczynam 36 tydzień, więc nie byłoby dramatu, ale chciałabym, żeby dzidzia posiedziała jeszcze w brzuszku tydzień czy dwa. Zawsze to będzie bardziej tłuściutka :)

Bezik, mi się wydaje, że wcześniej się spotkam z moją niunią :) Wszystko mam pokupowane, bardzo dużo rzeczy dostałam od siostry, więc wyprawkę miałam prawie gotową bez wysiłku z mojej strony. Jutro kupujemy wózek z fotelikiem i to w sumie koniec zakupów. Wszytko gotowe, poprane, poprasowane i poukładane w równe rządki w nowej szafie :). Walizka do szpitala też prawie już spakowana...

beziku przytulam i wspolczuje..ehhh jakie to wszystko niesprawiedliwe...duuuuzo zdrowka dla m.wspolczuje mu jak tylko moze wode i kisielek.... sliwka ja twz tak mialam pouklqdane poprasowane nawet pieluch tetrowych nakupilam :-P hahaha popralam i poprasowalam ale jak zaczelam je uzywac to masakra...nie nadazylam zmiwniac i prac :-P wiec przeszlam na pampery...nie wiem co mi strzelilo do glowy z tymi tetrami

he, he Dorotq, ja mam kupione pampersy, a tetrowe to planuje używać jako ściereczki/śliniaczki do ulewania :) Ale miałaś ambitny plan :D

hehe..mama mi nagadala ze tak zdrowiej i bla bla...ale nigdy w zyciu :-D

wlasnie usmazylam sobie dwie cebule ..podlalam smietana...jak nie zdechne w nocy po nich to bedzie git :-D ale mialam duza ochote na to zarcie :-P

bezik hehe tak mnie nalecialo:-D jak narazie zyje bez zadnych rewolucji:-P

bezik ja wogole lubie cebule.znasz cebularza? kroje cebule smaze na masle zeby byla miekka i pod koniec dodaje smietane :-D t taka goraca z patelni zzeram :-P a cebularze to takie bulki plaskie okragle i na wierzchu kladzie sie cebule i do pieca piecze sie.

hehehe...dodam ze lubie czosnek:-P hmmmm mam cale czolo jak tarka hmmmm mam nadzieje ze to nie po tej cebuli :-D buuuu

Dorotq ale masz zachcianki :) nonono..... ja cebulę to troszeczkę ale za to czosnek uwielbiam! Beziku 🌼 ja też siedzę jak na szpilkach....dzisiaj mąż odbiera wyniki wątrobowe....oby się polepszyły bo....nawet nie chcę o tym myśleć :( Jest na diecie i zero alkoholu nawet łyka piwa nie może przez pół roku.Przestał palić już idzie 5 miesiąc :) Kuzynka już urodziła :) Jest Martynka :) Śliwka trzymam kciuki! Ja 14 lat temu też na tetrowych....mieszkaliśmy wtedy u moich rodziców....mama pracowała w ośrodku zdrowia i co jedna lekarka to mądrzejsza :D Bo zdrowsze,bo to,bo tamto..... blebleble..... Ale jak po pół roku się przeprowadzilismy to od razu przeszłam na pampersy.Z tetrami roboty,że masakra!!!Moczyć,prać,prasować....mały co chwila przesikany.Nigdy w życiu!