Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulęgałka

starania o ciążę

Polecane posty

Malpko, wydaje mi sie, ze jednak masz mnie w znajomych juz. Znalazlam Cie u Krzewuszki. W tle masz konwalie na czarnym tle? Ja to ta z ptakjem na zdjeciu, w sensie labedziem ;) Niech ktos mi wysle namiary na teacherke ♡

domyśliłam się że to Ty :D teraz juz wiem skąd ten twój nick na kafeterii :D jak ja Ci zazdroszczę :D że umiesz perfekcyjnie angielski :D

michalinka znowu ja ci tylek zawracam ale jak mozesz to daj mi namiary na teacherka ;)

beziku ja nie mam siostry rodzonej.mam dwoch mlodszych braci.a czemu pytasz:-D ?

dziewczynki tak sobie pomyslalam ze przeciez na fb mozemy miec swoja prywatna grupe gdzie tylko my bedziemy mialy dostep.

Gość ktarzyna1986
Hej dziewczyny, Wczoraj byłam na badniu krwi i wyszło, że jestem w ciąży (2-3 tydzień). Cieszę się, ale zarazem chwytają mnie wątpliwości,płacz i strach itp. Nie umiem sobie poradzić.

Gość zasmucona1989
Pisałam wczoraj na tym forum jednak nikt mi nie odpisał moje pytanie brzmiało czy jak się dostaje okres po luteinie to czy to już wiadomo że na pewno nie ma ciąży... Bo biorę od roku luteinę ale pierwszy raz mi się zdarzyło że miała tylko plamienie 2 dniowe po niej a nie tak jak zawszę normalny okres a piersi to mnie bolą do tej pory proszę o jakąś odpowiedz Pozdrawiam

Katarzyna gratuluje :) 😘 A takie emocje chyba po trosze dopadaja kazdego, bo jednak wiele sie zmieni i nie wiesz jak to bedzie. Wszystko mozna pogodzic i na pewno swietnie sie zorganizujecie i dacie rade ze wszystkim. No i lepiej nie traktowac tego jako sprawdzianu z zycia. Trzeba sobie dac chwile i z pewnoscia wszystkie trybiki zaczna wracac na swoje miejsce i okaze sie, ze swiat jednak nie stanal na glowie :)

Zasmucona, zrob test sikany albo bete, bedziesz miala pewnosc. Takie dziwne krotkie i skape krwawienie moze zwiastowac implantacje zarodka, choc tez moze sie okazac, ze mialas slabo ukrwione endometrium i stad skapa @. Ale jak to bylo tylko delikatne poamienie - oby to bylo to piewsze - trzymam kciuki. Najlepsza bylaby beta i najbardziej pewna 😍

hejka katarzyna gratulacje 🌻 zasmucona- wlasnie,zrob najlepiej tst albo bete...":) griszanka testujesz?? ja w niedziele ,moze w sobote :P musze idc na fb bo kurcze nie mialam czasu popatrzec na was :)

Dorotq z testami poczekam. Jak @ nie przyjdzie do niedzieli, to w poniedzialek rano zrobie test. Teraz po zabiegu moze mi sie troche wydluzyc cykl, a nie chce znowu zrobic testa za wczesnie. U mnie bez zmian, brzusio dolem boli, jajniki szarpia raz jeden, raz drugi - moze troche zelzalo albo sie przyzwyczailam :p. Sloneczko wyszlo, moze pojde do lasu na grzybki :)

Cześć dziewuszki :) Michelinka okres mam przewidywany na 15.09. *** Duszak w wynikach wszystko jest wporządku, musze zaczekać tylko na posiew ***. Katarzynko gratuluję :) Zasmucona naprawde powinnaś zrobić bete tak jak radzą dziewczyny i będziesz miała jasność bo my ci nie wywróżymy odpowiedzi :) Dziewczynki a co do kompletowania wyprawki to ja jestem lepsze jeszcze nie jestem w ciazy a już uzbierałam szafe ciuszków :) i cały czas rozglądam się za wózkiem :) mój mówi że zwariowałam :D

ISIA ale mnie to chyba nikt nie przebije :P bo ja kiedys -majac lat 20 mialam swoj sklep z tania odzieza -hahaha i juz wtedy odkladalam ubraka niemowlece :P hahaha byly takie piekne-no i doczekaly sie ...po 7 latach :D

przynajmniej juz masz i to się liczy :) :) a co se ktoś tam pomyśli to niech ce mysli :)

ISIA- nie juz nie mam moja panna ma prawie 9 lat :) ale kiedys sie przydaly czekaly 7 lat zanim sie urodzila :)

Za dobrze bylo. Pojawilo sie rozowe plamienie, pewnie jutro przylezie @. Do tego chyba chora bede, bo temp. Podchodzi pod 38 st. Troche smutno, ale IUI za dwa tygodnie - mam nadzieje, ze chociaz ona zakonczy sie sukcesem. Jutro sie odezwe

griszanka a moze sie nie rozkreci.moze to tylko plamienie.a mierzysz tempje ? pod pacha masz 38?

Dorotq temp mierzylam w poludnie - doustnie ;), a do mierzenia temp. nie mam cierpliwosci, mierzylam dwa miesiace i za przeproszeniem g. pokazywala - jakas inna jestem. Temp. wzrastala dwa dni po owu (potwierdzonym na monitoringu), spadala w 2 dc. - wiec dalam sobie z tym mierzeniem spokoj. Dzisiaj rano znowu plamienie, jest troche inne niz zawsze, bo to taka bardzo rozrzedzona krew, ale po histro. moze byc inaczej. Zludzen nie mam, brzuch coraz bardziej boli, cycki przestaly, wiec tylko czekac, az sie rozkreci - trudno, trzeba bedzie walczyc dalej. Wczoraj bylam na grzybach i znalazlam jednego prawd****a, nie ma jeszcze grzybow :(, zdecydowanie za sucho jest.

hej dziewczyny wczoraj miałam mały problem z wirusem :O uważajcie co otwieracie od znajomych , ja nie zwróciłam uwagi i otworzyłam link co ciocia mi wysłała i kurde za chwile ja wysyłałam chyba wszystkim buźki i linki do tego wirusa tzn nie ja samo ode mnie sie wysyłało . zeskanowałam komputer na nowo zainstalowałam chrome i nowe konto na fb założyłam zobaczymy czy coś to da :O jak coś powysyłałam wam już zaproszenia co do ciebie griszanko spokojnie za 2 tyg masz zabieg i wtedy musi się już udać :)