Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jo------anna

Termin lipiec - wrzesień 2012, jest ktoś?

Polecane posty

Amefa ja czytałam że to jakieś jednorazowe majtki się kupuję na te dni do szpitala i właśnie te podpaski czy też jak tam napisano na tej stronie pampersy się kupuję to mnie przeraża że nawet nie wiem co dokładnie kupić i że takie rzeczy trzeba nosić po porodzie

kinia to my Cie poinformujemy :) na szkole rodzenia o tym beda mowic polozne :)

amefa z tym termometrem to chyba zalezy od dzieciatka, chrzesniak mojego A. darl sie jakby go ze skory obdzierali jak tylko jego mamusia zblizala sie z tym termometrem wiec wole dac wiecej grosikow :D a uniknac dyskomfortu maluszka:D

O rany dziewczęta jakie wy jesteście dziś produktywne :D Malentko - cudne ciuszki :D Ręczniczek kupiłam podobny :D Joanno - witaj :D Dobrze, że wróciłaś. Pozdrowienia dla maluszka :) Właśnie wróciliśmy z mężem ze sklepu dzidziusiowego. Obejrzałam łóżeczko, które się nam podobało. Zostajemy przy nim. KLUPŚ. Tylko zamówimy w sklepie, który ma darmową dostawę do domu, bo w tym zaśpiewali 50 zł... Obejrzeliśmy foteliki wzdłuż i wszerz i w końcu zdecydowaliśmy się na MAXI COSI Cabrio Fix. :)

Ja niestety nie będę chodziła do szkoły rodzenia bo mnie po prostu na to nie stać.Jakoś trzeba sobie radzić!Hihi Jakoś to będzie:)

kinia sa tez szkoly rodzenia darmowe wiec poszukaj, moze masz gdzies w okolicy:)

Nie jestem w Warszawie zameldowana więc muszę płacić a do miejsca zameldowania mam 250km niestety nici ze szkoły,ale dam radę sama jakoś hihi

BR.mi to się pewnie nie chciało chodzić nawet jak bym miała taką możliwość jestem ostatnio bardzo leniwa tylko bym leżała w łóżeczku:)hihi

*Pod moim sercem,inne bije serce... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane. Pod moim sercem małe rączki dziecka, cichutko pukają do mojego serca. Myślę sobie wtedy: może być wspanialej? Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje!\" Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę. Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a Ja... Twoja mama...:*:*:*

Kinia to sa takie wkladki poporodowe zwane rowniez pieluchami hehe :P Podobno tylko na poczatek, a potem to juz zwykle podpaski. Bede musiala kupic takie majty giganty, bo mam same biodrowki i nie zmiesci mi sie ta podpaska ogromna :P Mamcia masz racje, moze byc problem z tym termometrem... Najwyzej kupie zwykly, a jak Jas go nie polubi, to bede musiala i tak bezdotykowy zakupic... A moze jednak od razu bezdotykowy... Bede myslec intensywnie :) BlackRosssa ktore lozeczko wybraliscie?

Ja tez nie chodze do szkoly rodzenia. I tez tylko bym lezala w lozku. Bo tylko wtedy czuje jak male kopie. :) Mam lozysko na przedniej scianie, ktoras tez ma?:)

BlackRossa a ile u Was kosztuje to lozeczko? U nas chyba 350zl :) A ten termometr lepiej do ucha, czy na czolo?

Piekne lozeczko, a nie ma takiego gdzies w jasnym drewnie?:) Mamy jasne meble w pokoju :)

Amefa - u nas kosztuje 345 zł i dodają gratis paczkę Huggies Newborn :) Są jasne wersje. http://www.klups.pl/ Wszystkie łóżeczka z tej firmy :) Mi się podoba jeszcze wersja jasna z lewkiem, ale nam nie pasuje do pokoju.

dziewczyny powiedzcie mi skąd macie tą kartę do apteki doz.pl z rabatami dla mamy i dziecka? Bo też bym zamowiła te pieluchy, są bardzo tanie:)

Amefa- świetne :) Też mi się podoba. :) My bierzemy z zabudowanym wezgłowiem, bo nie mam innej możliwości ustawienia łóżeczka niż przodem do okna. Pomyślałam, że dzięki temu nie będzie zawiewało :)

Łóżeczka są prześliczne ale ceny też świetne!Niestety.Amefa ja to już kupiłam normalne majtki w rozmiarze XXL hihihi...Teraz muszę kupić jednorazowe majtki ale nie wiem gdzie w aptece?A te pieluchy pampersy czy jak to tam się nazywa też nie wiem gdzie bo nie za bardzo kojarzę żebym gdzieś w markecie je widziała.Bo chciała bym już mieć to chociaż poszykowane.

dziewczny, wy tak szykujecie, a ja w panike popadam, bo serio nic a nic nie mam :P Tzn wiem co zamowic, ale myslalam aby to zrobic w lipcu..

BlackRosssa spojrz tutaj: http://allegro.pl/lozeczko-klups-safari-z-szuflada-mis-zyrafka-i2333406396.html Chyba kupie to z zyrafka, bo tez nam sie podobalo :) A w sklepie 350zl :P Invictia musisz zalozyc sobie konto na doz.pl i tam ww zakladce moje konto bedzie opcja zalozenia karty. Jesli zalezy Ci napieluchach Newborn, to w Tesco sa po 23zl, a na doz cagle niedostepne. Ja zamowilam Pampers Premium care rozmiar 2 za 40 zl kolo 7o szt :) Kinia majty w aptece :) Albo na Allegro-jak wolisz :) I tak samo te wkladki poporodowe :)

Gość Plotk
Ale sie ciesze, ze sie tu tak ruszylo :D Witaj Joanna 🖐️ Moim zdaniem najlepsze dla maluszkow sa termometry do uszka, no ale to tylko moje zdanie. Jak przegladalam w dzieciecym takie komplety do pielegnacji/higieny to w kazdym jest wlasnie taki termometr. Maja wymienne koncowki jednorazowe i sa dokladne jesli chodzi o pomiar :) Odkrylam wczoraj, ze moj synek chyba lubi M&Msy :P Skakal jak szalony jak je jadlam :)

Dzięki amefa muszę pójść w najbliższym czasie i kupić żeby już były.

A moja córeczka od trzech dni tak leniwa że wcale jej nie czuję wczoraj wieczorem na dole kopała ale chwilę a zawsze całe dnie szalała

Ja juz tez mam zamowione, tylko musze odebrac z apteki :) Przydac sie moga jeszcze takie podklady jednorazowe na lozko, ale to zalezy czy dostaniesz w spzitalu czy musisz miec swoje ;)

Plotka tez wlasnie tak myslalam o tym termometrze... Jednak kupie taki do ucha, tym bardziej ze mozna dostac taki ktory mierzy tez temperature wody lub mleka w butelce :)

amefa a te pampersy to przypadkiem nie Ty tez zamawialas?:) tez bym zamowila, ale to tylko dla tych z karta dla mamy i dziecka a ja nie wiem skad ja wziasc, heh