Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerwy mnie wzieły

Przed chwilą małolata mnie zwyzywala.Donieść jej matce,czy z mlodą sie policzyc?

Polecane posty

Gość nerwy mnie wzieły

O 1 w nocy znajomi podwiezli nie do domu pod moja klatke i(wracalam z przyjecia)Zauwazylam na katce wlasnie 3 mlode dziewczyny (tak ok 14-16 l)w tym moja nastoletnia 14 l. sąsiadka co miesiąc temu z rodzicami się wprowadzila pode mną .Podchodze do drzwi chcąc otworzyc je kluczami ale mloda wlasnie je terasowala to poweidzialam ,przepraszam ale czy moge wejsc do klatki, a mloda jakiejs odwagi dostala przy kolezankach i do mnie ze pomysli, niech podanie zloze.To sie gapie na nia wryta, tamte dziewuchy zaczerly sie chichrac, i jeszce raz powtorzylam ze chce otworzyc kluczem drzwi, ona na to : o jaa pierdooole ,..i pod nosem zaczela cicho mnie wyklinac i wyzywac, ale to bylo na tyle glosno abym to uslyszala.Powiedzialm jej ze jutro sie z nia policze za te wyzwiska ,teraz jest pozno i nie che mi sie z nia uzerac, i gdy wchodzilam do klatki to ona kopnela za mna drzwi ze prawie by mi w plecy przywalily jakbym szybko krok do przodu nie zorbila.Miałam ochote małolate za klaki wytargac ale juz bylam padnieta.Tak sie zastanawiam, czy powiedziec jutro jej matce co jej coorunia o 1 w nocy odwalala do mnie czy jednak z młodą pomówić?tylko nie wiem czy smarkula bedzie miec ochote mnie wysluchac.Ale i tak ma gowniara przesrane u mnie na amen

Gość sądzą po stylu i zapisie
to ty jesteś małolatą. Albo niedorozwiniętą starolatą :D

Gość jusinka1321
ile masz wzrostu? pewnie karzełuś? ja mam 172 cm i chętnie bym po pysku obiła takie mlode dzivki gdzie to bylo?

Gość jhjkhjlhgjgj
Zadzwoń po policje, że zagłuszają ciszę nocną

Gość j8iuh4334
dlaczego jej nie przywwaliłąs? przestałaby sie smiac...a jakby policja czy coś to byś powiedziała że tarasowała ci przejscie

Gość gamin^n
malolaty nie dzwonia na policje. co najwyzej porysuja samochod albo usmaruja psim kocim gownem. trzeba bylo jebnac z polobrotu i po sprawie. w tym srodowisku 'respect is everything' :D

Gość kjljklklj
Do jej mamy? Skoro mama spuszcza gówniarę o tej godzinie ze smyczy by się szlajała mało jej zrobi ;) Tylko się ośmieszysz...

Gość nerwy mnie wzieły
mialam ohcote ja za kudly wytarmosic ale bylo pozno no wiec postanowilam ze na nast dzien z nia sie policze gdy juz nie bedzie miec przy sobie swoich psiapsiolek

Gość sdfsdsdsdf
powiedz, ma czuć respekt suka!!!!!!!!!!!!