Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kinia887

Wymiana walut przez internet

Polecane posty

Gość tadek3768
Justynka, dokładnie jest tak jak mówisz. Już nie tylko wymiana walut, ale też inne usługi. Mnie tam akurat forex nie interesuje, bo nie mam nerwów na takie rzeczy, ale skorzystałem już u nich z przekazu pieniężnego za granicę. Najlepsze jest to, że do końca lipca nie pobierają za to opłat.

Gość vitekk56
Jeśli o mnie chodzi to ja korzystam z pluskantor.pl bo tam mają najkorzystniejsze kursy wymiany. No i są sprawdzeni bo już wiele razy wymieniałem, wszystko jest bezpieczne i szybkie. Także polecam.

Gość anndie
Też wymieniam pieniądze online i ostatnio na Gieldawalut.com "odkryłam" opcję wymiany społecznościowej. Trzeba mieć trochę czasu i trzymać nerwy na wodzy i można wynegocjować całkiem fajną cenę - mi się już dwa razy udało całkiem przyzwoicie zarobić.

Gość Traszka37
Transakcje społecznościowe są fajne, można dzięki nim ugrać naprawdę fajny kurs, jednak trzeba to robić z głową. Ja korzystam z takiej funkcji na Cinkciarzu i jestem zadowolona, choć nie ukrywam, że gdy potrzebuję od razu wymienić, to robię po prostu u nich zwykłą wymianę.

Gość gość
Społecznościowo wymieniam tylko za pośrednictwem Amronet. Kompletnie bez stresu, po prostu ustalam własny kurs, a jak wymiana zostaje sfinalizowana od razu otrzymuję powiadomienie:)

Gość dolila
Jeszcze na Gieldawalut.com masz możliwość wymiany społecznościowej. Ja tam co prawda z tej opcji nigdy nie korzystałam, zawsze wymieniam po kursie kantoru, bo zawsze zależy mi na czasie, ale i kurs kantorowy mają bardzo korzystny, dużo lepszy niż w bankach.

Gość padka
Społecznościowej wymiany jeszcze nie próbowałam, bo raczej wymieniam małe kwoty, więc po prostu mi się nie opłaca. Ale wymieniam na Amronet po cenie kantorowej, która i tak jest dużo lepsza niż oferta banków.

Gość medikke
Dla mnie najlepszy jest Pluskantor- można zaoszczędzić troszkę pieniędzy bo mają dobre kursy, wszystko szybko, online. Więc i oszczędność czasu. http://www.pluskantor.pl/

Gość mihael
Społecznościowa wymiana jest świetna. Można sporo zaoszczędzić, jak się ma trochę szczęścia i umiejętności negocjatorskich:) W dodatku na Gieldawalut ta wymiana jest bardzo prosta i bezpieczna. Można bez obaw z niej korzystać, co robiłem już niejednokrotnie.

Gość msadra
Też korzystam z tej opcji, z tym że na platformie Amronet. To sprawdzony kantor, w którym od lat mam konto i który nigdy mnie nie zawiódł. Mają dobre kursy i bardzo spraną i pomocna infolinię.

Gość tinka

A patrzyliście na ofertę na stronie Gieldwalut? Ja tam wymieniałam przed urlopem (w sierpniu) bo mieli najlepsze ceny. I jak będę potrzebować, to na pewno znowu tam będę wymieniać, bo strona łatwa w obsłudze, a wymiana szybka.

Gość kate11

Zgadzam sie w powyższymi opiniami, też mam konto na giełdawalut.com korzystam średnio dwa razy miesiącu. Dzialają sprawnie i kursy naprawde dobre.