Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asderka_aaa

POWRÓŻĘ - Karty Klasyczne

Polecane posty

Gość mmmmaaaa
Byłam na stronie 8 ale zapomniałam jego daty Czy coś z tej znajomości będzie? 27.08.1991 Sara 15.04.1980 Łukasz

Gość ,,anulka,,
Czy wznowimy znajomosc? Ania 22.10.1978, Jacek 22.06.1970

Gość Marta 01.09.1985
Dobra wróżko, powiedz mi jeszcze skoro mój związek się rozpadnie mimo, że tak bardzo się staram go utrzymać to kiedy i gdzie znajdę nowego partnera?

Gość karrlaaa
Karolina 04.lipiec1982- Damian 3czerwiec 1980

Gość papadens
Asderko pominęłaś mnie jestem na stronie dwunastej, bardzo proszę o wóżbę... To ważne:)

Gość mydestinationnnnnnn
Droga wróżko byłam na 7 stronie i powiedziałaś, że po 23 wyślesz mi wrożbę na maila. Ale niestety jej nie dostałam :( przypominam maila martynka2710@o2.pl

Gość dobraaaaaaaaa
Czy w tym zwiazku jest milosc? Czy on ja kocha? Czy dlugo beda razem? on 28.06.1979 ona 02.07.1985

Gość Olkaaa...
Niestety zostałam pominiętą. Więc ponawiam:) Aleksandra 14.12.1993, Bartłomiej 12.08.1991 co z tym związkiem będzie dalej, warto się angażować?

Gość kls
Czy jest nam pisana wspólna przyszłość, małżeństwo, założenie razem rodziny? Jeżeli tak to kiedy? Czy będę żoną, matką, spełnioną kobietą? Bożena 28.06.1978. Marek 22.06.1987

ilona 15 styczeń 1983 i marcin 5 maja 1982. co karty mówią na temat ich przyszłości? czy będzie z tego jakiś związek?

Gość Jasmina777
Witam możesz mi sprawdzic ,kiedy zajde w ciąże?? Ilona 28.07.1989 z góry bardzo dziekuje - nie wiem czy juz doszlas do mnie w kazdym razie jestem na 11 stronie i czekam caly czas, ale sie nie narzucam, czekam cierpliwie;):)

Gość Całkiem duża Kasia
serdecznie dziękuję za wróżbę (str 15 na dole), na pewno pójdę do lekarza. Jeśli znalazłaby Pani czas to poproszę o wróżbę jeszcze jedną: Czy kiedykolwiek zwiążę się jeszcze z mężczyzną? A jeśli tak to kiedy i gdzie go szukać? Katarzyna 16. 05. 1974 Co do przepisu, od pewnego czasu jestem na diecie i moje menu nie jest jakieś oszałamiające, ale polecam piersi kurczaka pokrojone w kostkę, zamoczyć w marynacie Prymat słodko kwaśnej najlepiej na całą noc, podsmażyć na małej ilości oliwy, dodać poszatkowaną kapustę pekińską - bardzo pyszne, polecam :-) Miłego dnia

Gość .klmklml.m.
witaj kochana!! chcialam zapytac kiedy zajde w ciaze i czy bedzie to chlopeic czy dziewczynka? anita 20 07 1984

Gość Kamila . . .
Byłam na 11 stronie, chcialam sie tylko grzecznie przypomniec :) Kamila 03.06.1987 Ja mam 2 pytania... 1. Czy bede szczesliwa z partnerem - Tomasz 10.11.1987, z ktorym wlasnie odbudowuje zwiazek? (Rozstalismy sie 4 miesiace temu, bylismy 6 lat w zwiazku i teraz chcemy to naprawic, czy nam sie uda? ) 2. Po studiach nie moge znalezc pracy w zawodzie, a bardzo mi na tym zalezy... czy mam z tego zrezygnowac i szukac bylejakiej pracy? Czy cos sie w ogole ruszy w tym kieunku u mnie?

Gość szamanka 80
:) Przypominam się dobra wróżko:) Pisałam na stronie 17 Przepowiesz przyszłość dzisiaj?:)

Gość a ja ja ja ja
czy pani Julka odpowie na maile?

Witam, chciałabym zapytac jak potocza sie moje sprawy zwiazane ze zdrowiem i czy zajde wz z tym w ciaze a jesli tak to kiedy. Chciałabym rowniez wiedziec jak bedzie sie rozwijal dalej moj zwiazek i czy w koncu znajde prace;/ Justyna 27.05.1989

Gość SprawdzamSylwia
Witam, Sylwia 08.12.1980 r. -czy w tym roku znajdę pracę i będę zadowolona? Za wróżbę mogę podać przepis na mój sos do spaghetti, moje popisowe danie, zawsze wychodzi pyszny. Dziękuję

Gość do kls
kls dla miłej wróżki pyszne ciasto polecam Ciasto marchewkowe 6 jajek 1,5 szklanki cukru szklanki oleju 4,5 szklanki drobno startej marchewki 2,5 łyżeczki proszku do pieczenia 2,5 łyżeczki sody oczyszczonej 3 szklanki mąki pszennej 1,5 łyżki kakao 1,5 łyżeczki cynamonu Ubić białka z cukrem potem dodać żółtka dalej ubijać dodać olej i kontynuować ubijanie. Następnie wrzucić marchewkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, mąkę pszenną, kakao i cynamon. Dokładnie wymieszać wszystkie składniki. Wyłożyć na formę 40cm/25 cm wysmarowaną tłuszczem i wysypaną tartą bułką. Piec w temp. 160 stopni Celsjusza przez godzinę. Smacznego. ile tego oleju ma być?

Gość snieżynka na wietrze
wróżko przypominam o sobie,bo zadałam pytanie na stonie 12 i chyba mnie przeoczylaś :( to mój wcześniejszy post: snieżynka na wietrze Czy w tym roku znajde miłość? Ania 5.04.1983

Gość kls
3/4 szklanki :) przepraszam

Gość kls
Ciasto marchewkowe 6 jajek 1,5 szklanki cukru trzy czwarte szklanki oleju 4,5 szklanki drobno startej marchewki 2,5 łyżeczki proszku do pieczenia 2,5 łyżeczki sody oczyszczonej 3 szklanki mąki pszennej 1,5 łyżki kakao 1,5 łyżeczki cynamonu Ubić białka z cukrem potem dodać żółtka dalej ubijać dodać olej i kontynuować ubijanie. Następnie wrzucić marchewkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, mąkę pszenną, kakao i cynamon. Dokładnie wymieszać wszystkie składniki. Wyłożyć na formę 40cm/25 cm wysmarowaną tłuszczem i wysypaną tartą bułką. Piec w temp. 160 stopni Celsjusza przez godzinę. Smacznego.

Julia bardzo proszę. Czy będę na zawsze z mężczyzna z którym jestem obecnie. Czy stworzymy rodzinę? Ania 02.10.1982 On 27.08.1970

Julia bardzo proszę. Czy będę na zawsze z mężczyzna z którym jestem obecnie. Czy stworzymy rodzinę? Ania 02.10.1982 On 27.08.1970

Gość do kls
dzięki :)

Bardzo ciekawy temat, tym bardziej, że wiekszość osób nie przyznaje sie do korzystania z takich usług, ale jak widać zainteresowanie jest tutaj ogromne. Raz miałem okazje rozmawiac z wróżbitka, to byla rozmowa luźna i bez wróżenia. Dowiedzialem sie tylko, że pozytywne cyfry mam w dacie urodzenia. ciekawi mnie teraz Twoja interpretacja. Mam pytanie, czy zajmujesz się tym zawodowo?? Przy okazji skorzystam z Twoich usług i ustawie sie w kolejce :) 13.07.88 Adam Mianowicie, czy dostane prace za granica z której bede zadowolony? Pozdrawiam i przepraszam za brak przepisu kulinarnego, ale nie chce Cie zatruć hehe

Dziękuję za poprzednią wróżbę!! :) Jeśli można to chciałabym się jeszcze dowiedzieć czy dobrze pójdzie mi w dorosłym życiu? Chodzi tutaj o pracę za granicą w wakacje, studia i czy uda mi się zapisać na wymarzone tańce? Przepraszam za tyle pytań, ale one wszystkie mnie nurtują, a widzę, że Ty jesteś tutaj jedną z lepszych wróżek, dlatego pytam :)

Gość kls
do kls ciasto jest pyszne naprawdę :) łatwe do zrobienia i smakuje jak puszysty piernik mimo iż z marchewki :) spróbuj

O kurcze, ale nie ogarnięta jestem dzisiaj, do poprzedniej wiadomości zapomniałam dopisać Barbara 08.11.1992r