Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asderka_aaa

POWRÓŻĘ - Karty Klasyczne

Polecane posty

Gość ipkis60
baska wrózka odpisuje po kolei wiec długo sobie poczekasz :D

WITAM ,czy uloze swoje zycie w niedlugim czasie osobioste ,zawodowie i jak ze zdrowiem? :D:D Dziekuje z goryy i pozdrawiam czekam z nie cierpliwoscia na piekna odpowiedz PA ! 8 MAJA 1989r KAMIL

Gość SprawdzamSylwia
Przepis na sos do spagheti: mięso mielone lub cztery porcję kiełbasy podsmazam na oliwie, w trakcie smażenia doprawiam solą i pieprzem do smaku, do podsmazonego mięsa dodaje 2 duze cebule pokrojone w kosteczkę i 2 ząbki czosnku, delikatnie na małym ogniu czekam jak cebula się zeszkli, nastepnie 1 szkl. wody + 1 kostka pomidorowa KNORR + pokroje w kostkę 4 do 6 sparzone bez skórki pomidory + 2 lyzki keczupu + 1 łyzka oregano + 1 łyzka bazyli + 2 puszki zblendowanych pomidorów Całość duszę ok 20 minut na małym ogniu, ewentualnie mozna dodać więcej ziół , doprawic jeszcze solą i pieprzem i podaważ z makaronem. Polecam smakoszą domowych sosów :-)

Gość SprawdzamSylwia
asderka_aaa poczytałam troche od poczatku forum i jestem pod wrażeniem Twojej zyczliwości i chęci poswiecania tyle wolnego czasu na stawianie kart. Ja cierpliwie poczekam w kolejce, bo chętnych do poznania odpowiedzi na nurtujace nas pytania masa. Podoba mi się, że nie piszesz tylko w superlatywach, ale również ostrzegasz przed kłopotami zdrowotnymi. Sama korzystałam w zyciu już z pomocy wróżek i wierzę, że są osoby, które widza więcej od innych i maja dar stawiania i odczytywania kart. Ale pełno też oszustów, szczególnie w necie. To, ze nie pobierasz opłaty i samo dziekuję Ci wystarczy bardzo dobrze świadczy.

Gość szamanka 80
Karolina 30.08.1980 Michał 01.03.1981 Czy w tym roku uda mi się zajść w ciążę i czy mamy szansę na dziewczynkę?Oraz czy mojemu partnerowi powiedzie się nowo otwartym interesie na tyle że będzie to już jego ostateczny sposób zarobkowania,i jeśli jeszcze da radę to czy powinniśmy zainwestować w zakup mieszkania czy też zakupić ziemię i skupić się na budowie domu? Serdecznie dziękuję i liczę na to że może akurat mnie się uda usłyszeć wynik rozkładu kart dla mnie:) Czekamy z niecierpliwością wróżko:)

A8amp:M maksymalnie do 1.5 roku SOLAGE Będziesz i to być może już w to lato koniec sierpnia. co do Waszych losow. To Ty jesteś tutaj pelna obaw, a on pozytywnie patrzy w przyszłość, robi wszystko żeby Wam się udało. Będziecie razem, ale musicie zamknąć tamten rozdział choć będzie trudno, ale jesteście silnym związkiem DOROTECZKA32 będziesz usatysfakcjonowana obecna posadą. Nie ma potrzeby rozglądać się za czymś innym KAMILA szczęśliwa to mało powiedziane:) co do pracy szukaj w swoim zawodzie wdg kart znajdziesz ją w lipcu

Gość mmmmaaaa
chciałam się przypomniec byłam na 8 stronie, nie dopisałam daty, podałam je na chyba 18 stronie

Gość Kamila . . .
niby nikt nie wierzy zabardzo w te wrozby, ale jak bardzo poprawiaja huomr :D DZIEKUJE CI BARDZO :) mam nadzeje, ze sie sprawdzi... Nie jestem dobra kucharka, ale na kazda imreze robie BAKŁAŻANY na przystawkę i wszyscy sie nimi zajadają :), oto przepis: SMAŻONE BAKŁAŻANY Z SEREM, AWOKADO I POMIDOREM: 1 bakłażan 1 małe awokado 1 duży pomidor z 30dag sera majonez jajka, bułka tarta - do panierki Bakłażan należy obrać ze skórki, pokroić na plastry, włożyc o miski, posolić i poczekać aż "puszczą soki" :). W międzyczasie należy pokroić pomidor i awokado, także w plasterki, a ser utrzeć i wymiesać z majonezem. Bakłażany należy obtoczyć bułce tartej, pożniej w rozmemłanym jajku i ponownie w bułce tartej, następnie położyć na patelnie. usmażyć na złoty kolor wszystkie plastry. Następnie na każdy plaster usmażonego bakłażana połóż łyżeczke starkowanego sera z majonezem, na to awokado i na to pomidor... (wychodzą takie jakby kanapeczki) PYYYCHA smaczngo :)

DOLPHIN mąż będzie w czerwcu maksymalnie do 3 lat. Dzieciątko też będzie:) zimą troszkę dalej, król pik więc stawiam na 2 lata maksymalnie po mężu praca mogą być problemy związane z Twoim zoladkiem. 9 karo as trefl 10 trefl PROSZĘ O WROZBE ANNA miłość i sympatia od młodego bruneta w pracy dobrze, jeśli pracy nie ma to w ciągu dwóch misiecy będzie. w domu tylko jakieś przejściowe kłótnie się pojawią. zdrowie też ok AAANGELINAAA jakas młoda szatynka nie jest do końca z Tobą szczera. Zwroc uwagę na starszego bruneta, bo koło niego 10 kier, a to karta miłości. W zdrowiu, uważaj na układ nerwowy król pik, bo nie podoba mi się to. W domu napięta atmosfera JASMINA77 maksymalnie w lato za 2 lata dama karo LULU12345 Jesień tego roku

Gość kls
aasderka_aaa napiszę jutro powiem czy wróżba się sprawdziła i dostałam pracę. Mam nadzieję, że dostanę :)

Gość truskaweczkowa
Zuzanna 20.06.1990 Jak bedzie układać mi się w sprawach miłosnych?

ja -agata 29.09.1989 on- piotr 29.05.1986 czy mój chlopak kiedykolwiek mnie zdradzil ? czy szczesliwie dolece zagranice i co czeka mnie na granicy?

Gość bbzbz
asderka_aaaa- Justyna, 29.11.1987 Jak ulozy mi sie zycie uczuciowe? Czy czlowiek, ktorego poznalam, ktory stal mi sie bliski, czy wyjdzie cos z tego, czy warto probowac?

Gość kls
asderka_aaa napiszę napiszę, ale stresa to mam przed tą jutrzejszą rozmową :)

Gość kls
kochana wróżko jesteś bardzo miła i uśmiecham się jak rozmawiamy. Tyle pozytywnej energii przekazujesz. Zrób moje ciasto marchewkowe jest pyszne

Gość a ja ja ja ja
a na te z wczoraj też? :)

Gość Jasmina777
mozesz mi to bardziej zinterpretowac tzn? ze za 2 lata az?? czy maksymalnie w ciazgu tych dwoch lat powinnam byc w ciazy?>?

Gość Berbec
Witam. Barbara 23.02.1991r. Jak będzie wyglądała moja przyszłość? Sama interesuje się wrozeniem z kart klasycznych ale podobno wróżby które stawia się sobie samemu się nie sprawdzają (prawda?) wolę poznać wrozbe od profesjonalnej osoby.

PAPADENS hm nie chce podważać nic co tu napisalas, ale karty nie pokazały że masz jakieś problemy zdrowotne hm. Ale pytanie było czy się wyleczysz z tego, trudno jest mi odpowiedzieć na to pytanie bo nie wiem z czego i nie mam żadnego punktu zaczepienia. Ale naciagajac to wszystko na siebie co mi tu wyszło to będzie bardzo trudno, ale się wykaraskasz. SNIEZYNKA NA WIETRZE niestety w tym roku jeszcze nie. dopiero za 2 lata. WDSAKLDM[ASIA%AMP:QUOT: proszę podaj datę i imię, nie jestem w stanie powrozyc Ci bez tego

kls kochana wróżko jesteś bardzo miła i uśmiecham się jak rozmawiamy. Tyle pozytywnej energii przekazujesz. Zrób moje ciasto marchewkowe jest pyszne dziękuje i wzajemnie:) jak tylko znajdę czas zrobię to ciacho bo brzmi smakowicie choć kucharka z powołania to ja nie jestem hehe glowa do góry nie stresuj się;) Jasmina77 do 2 lat dama karp lubi się chowac:) może być i w tym roku w lato. 2 lata to takie maximum:) tak na te wczorajsze też dzisiaj odpowiem

Gość Olkaaa...
Droga wróżko ja również proszę. Czy ten związek ma szansę, warto się angażować? Aleksandra 14.12.1993 Bartłomiej 12.08.1991

Gość Jasmina777
dziękuję asderka bardzo bardzo:) przepis na salatke podaje pyyycha:) pierozki tortellini z szynka parmenska surowe gotujemy kroimy w kostke pomidorki 2 ogorka zielonego jednego duzego cebule jedna kroimy w kostke kukurydza jedno opakowanie i mieszmay z majonezem:) pyycha:) smacznego

Gość snieżynka na wietrze
wróżko dziękuję ślicznie za poswięcony czas :)

Gość Łukasz- brunet prosi o wróżbe
łukasz 20.05.1985 Anna 26.07.1990 co wróżka myśli o naszym związku?

Gość axaxax
przypominam sie ze str 17 pytanie dotyczace zwiazku :)

Gość kls
spokojnie wrózka jest dopiero na 12 stronie :)