Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsda

Nierealne, sprzeczne i wciaz rosnace wymagania kobiet wzgledem facetow

Polecane posty

Gość Łocholercia
Heheh. Ale pierdoły. Tutaj pojawiły się za mocne argumenty, by pytający mógł je zdementować. Malujemy się, bo lubimy, a nie, że ktoś nam każe. A faceci i tak zaczepiają te naturalne (bo jak tam ktoś wspomniał), takie też bardzo się podobają facetom. Więc trudno jest się od nich odgonić, a jeśli oni mają nas dość i naszych wymagań, to niech się od nas odczepią. Takie moje zdanie.

pyttajacy dzentelman - bo to naturalne, ludzkie zachowanie czasem narzekać. Na wszystko i wszystkich. Jasne, że wkurza mnie jak mój facet zrobi bałagan i pójdzie spać, ale przecież go przez to nie zostawię (dostanie palcem pod żebra i posprząta). Jak byłam mała narzekałam na siostrę, ale to nie znaczyło, że jej nie kochałam. Podobnie narzekam czasem na znajomych, pogodę i mojego wrednego psa.

Gość pyttajacy dzentelman
ej, a czy to kobiet wina, że ich oko rozróżnia więcej odcieni? Ale tu nie chodzi o odroznianie, mysl troche, to naprawde nie boli, uwierz mi ze myslenie nie boli

Gość Łocholercia
Zresztą dużo facetów ma laski, a więc wymagania kobiet chyba nie są aż takie duże. Albo po prostu oni umieją je sprostać, a inni nie...

Gość ziutasss
jak to palcem pod zebra?;)

Moorland Napislas najpierw ze nie narzekaja, teraz usprawiedliwjasz dlaczego... narzekaja normalnie zalamujesz mnie Najpierw piszesz ze kobiety czegos nie robi, a potem gdy ci udowododnilem ze jednak to robia, to mi piszesz dlaczego to robie normalnie rece opadaja, i nie tylko rece...

Gość ziutasss
locholercia jest dokladnie tak jak piszesz

owszem chodzi - ponieważ moje oko rozróżnia więcej odcieni to DLA mnie one są różne, dlatego nazywam je w inny sposób, bo jak próbuję coś wytłumaczyć to im dokładniejszy opis tym lepiej. Np. dla mnie jest duża różnica między ścianą liliową, a fioletową (to pierwsze jest jaśniejsze i wpada w różowy) i wolałabym to widzieć takie jak chciałam, a nie takie jak nazwał to facet :)

Gość pomponiia
narzekanie to konsekwencja stagnacji, ktora z czasem dosiega wszystkie zwiazki. pytanie, co robimy zeby zeby sie jej pozbyć. poza tym, na jednych dziala motywujaco a na innych takjak na Ciebie

Zresztą dużo facetów ma laski, a więc wymagania kobiet chyba nie są aż takie duże. Albo po prostu oni umieją je sprostać, a inni nie... A czy ja pisalem ze nie maja w ogole? Problem polega na tym ze wymagania kobiet sa sprzeczne, kobiety tego nie widza, narzekaja na facetow i koniec koncow jest coraz wiecej singielek, a tym samym i singli. Ale wy jestescie slepi i tego nie widzicie, zaprzeczacie oczywistym faktowm

pytający - bo jest narzekanie i narzekanie :) Tak sobie powiedzieć, że ktoś cię co jakiś czas irytuje, a faktycznie chcieć go zmieniać (czy też wymieniać na inny model) to dwie różne rzeczy. Na mnie też facet narzeka, a przecież mnie kocha. Jak zapytasz kobiety która już 20 lat jest z jednym facetem czy faktycznie jest niezadowolona to spojrzy na ciebie jak na idiotę.

pomponiia stagnacjii? Porozmaiwaj z mezatka pol roku po slubie, i pol roku przed. Zobaczysz roznice, szybko ta stagnacja przychodzi....

ślepy to jest jeden muł który czyta tylko to co mu pasuje..

Gość ziutasss
Nie, wymagania kobiet nie sa sprzeczne. To ty jestes jednowymiarowy i ograniczony, wiec nie potrafisz nie tylko im sprostac, ale nawet ich ZROZUMIEC:)

Jak zapytasz kobiety która już 20 lat jest z jednym facetem czy faktycznie jest niezadowolona to spojrzy na ciebie jak na idiotę. Tak, zebys sie nie zdziwila Zapytaj sie 10 mezatek ze stazem min 20 lat, zobacz ze wiekszosc bedzie glownie narzekac na meza, niz go chwalic

ziutasss - bo ma łaskotki, jak się wsadzi palec pod żebra (czyli mówiąc krótko wbije w klatkę piersiową tuż pod żebrami) to się obudzi :D

Gość Łocholercia
Sprzeczne wymagania? podaj przykład ;) ziustas, to miłe, że ty umiesz. Naprawdę. Bo faktycznie obie nasze płcie różnią się kolosalnie, ale skoro facet próbuje zrozumieć kobietę, a kobieta faceta, to jest super. ;)

ziutasss Nie sa sprzeczne bo tak twierdzi Ziutas, on ma racj a tysiace psychologow, socjologow pisze glupoty i bajki tak tak, ty masz racje, nie sa sprzeczne

Gość ziutasss
tak samo zapytaj mezow, tez pewnie beda narzekac na swoje zony;) wiec plec nie ma tu znaczenia, tylko zmeczenie materialu;)

no właśnie mówię na podstawie tego co widzę, jak już ktoś się razem trzyma 20 lat to zazwyczaj dlatego, że mu z tą osobą dobrze :P

napisałam ci, dlaczego jest coraz więcej singielek, ale nie tylko z tego powodu, ogólnie mówiąc świat się zmienia, ty nie nadążasz gosciu i wyplakujesz się tu przypadkowym kobietom,które z powodu swej kobiecości, nie kopią cie w dupę jak reszta świata tylko pochylają się z troską coby ci cos przetłumaczyć, pomóc- widzisz jakie kobiety są fajne? szkoda ze powodu kompleksu małęgo fiutka zacząłeś je nienaiwidzić, ale to twój problem, a nie kobiet.

Gość ziutasss
jakie tysiace psychologow?:D wymieniles jednego, a prosilem, zebys wymienil chociaz 10, nie zrobiles tego, a w zamian powtarzasz caly czas to samo:)

Pytajace dzordz jest debilem, to nie budzi najmniejszych watpliwosci Jednakze sam temat idiotycxny nie jest To prawda, ze wymagania kobie rosna i sa sprzeczne - przykladowo - masz wiecej zarabiac i wiecej czasu spedzac z dziecmi oraz wiecej czasu poswiecac zonie :-)

przecież jego CAŁA wiedza o spychologii kończy się na tym jednym wywiadzie. On NIE zna więcej psychologów, więc co ma mówić?

no i jeszcze ziutass sie zaplątał, pewnie ma kobiecy mózg ;)

szkoda ze powodu kompleksu małęgo fiutka zacząłeś je nienaiwidzić, ale to twój problem, a nie kobiet. Czy Tt widzisz jaka jestes zalosna? Nawet nie wiem jak mam to skomentowac

Gość znowbycszczupla
no to jasno i wyraznie w punktach 1 Jakie mamy wymagania? a) Argumenty, przykłady. 2 W czym problem aby im sprostac? Jak na egzaminie, moze jak rozpiszemy czarno na białym w koncu przejszysz na oczy? Czekam na odpowidz :)

Gość ziutasss
njunnjun kobiecy mozg? ;)

przykladowo - masz wiecej zarabiac i wiecej czasu spedzac z dziecmi oraz wiecej czasu poswiecac zoni Idealny przyklad sprzecznego wymagania - oczywiscie kobiety nie widza zadnego problemu

wymagania wobec kobiet od kilku dekad są takie: świetna praca i zarobki idealny dom i dzieci każdy ma swój krzyż, większość ludzi daje radę, tym lepiej jeśli dobrze trafi w parze.