Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona Qukardka

Hej śląskie Mamusie

Polecane posty

witaj :) napisz cos o sobie :) jak ci przebiegła ciąża i poród :) synek pewnie juz chodzi :)

Gość gość
Mam 23 lata do niedawna byłam opiekunką do dzieci obecnie zajmuje się synkiem i kończę studium technik administracji Jeśli chodzi o ciążę to przebiegła dobrze jedynie na zęby mi poszło a tak to dobrze zero rozstępów w samej ciąży schudłam 12 kg na początku Poród był szybciutki bo w niecałą godzinę urodziłam i nie wspominam źle oby kolejne były też takie hehe Jeśli chodzi o synka to zaczął chodzić mając 10 miesięcy Ogólnie dużo osób mi mówi że szybko się rozwija i ma zachowanie i rozwój dużo starszego dziecka

ja nakarmiłam malutką i czuwam czy spi i w miedzyczsie pisze na forum :) mam nadzieje ze przespi chociaz do 2 :) zaraz moj m wróci z pracy to musze mu kolacje zrobic :)

Gość oby ten topik się rozwinął
Ja mam grypę :O Leżę w łóżku z gorączką, czytam, oglądam filmy i przeglądam ulubione fora.

Gość oby ten topik się rozwinął
Z jednej strony fajnie, bo mogę poleniuchować, nie muszę zajmować się dzieckiem, domem, ani pracować ;) Ale aż mi serce ściska, jak nie mogę przytulić córci w obawie, że ją czymś zarażę :(

Gość gość
dorcia20 Nom młoda wolałam wcześniej się zdecydować bo mam problemy z torbielami niestety Wcześniej operacja w czasie ciąży również się pojawił i po ciąży również kolejny

Dorcia no to nie za fajnie no ale ważne ze jedna dzidzia jest potem bedzie łatwiej jak pojawią sie problemy ze nie można mieć dzieci , czego z całego serca ci nie życze dziecko to radość chodz ja też mloda mama - 19latek ;)

Gość do dupy taki topik
Założycielka chrzani jak potłuczona, myli jedną koleżankę z drugą, wali takie byki, że nie idzie nic zrozumieć... :O dlaczego niektórym kobietom ciąża kasuje mózg?

Gość TakaaaaaaaaaaaaaJaaaaaaaaaa
Każdy się może pomylić :)

witajcie :) tez sie dopisze. jestem Justyna z oklic czestochowy. widze ze duzo mamusiek z gliwic, a z czewy jest jeszcze ktos? :) moj Krzysio niedlugo skonczy 4 mies. jest zdrow jak ryba i rosnie jak na drozdzach. jak wiekszosc z was tu obecnych mialam cc bo 8 dni po terminie synus sie namyslil ale tak sie spieszyl ze przycisnal pepowine glowka i tetno mu spadalo. oby drugie dziecko nie musialo sie rodzic przez cc bo nie wspominam najlepiej okresu rekonwalescencji a sam porod nie byl dla mnie jakis straszny (cc dopiero po jakims czasie skurczy partych wiec najgorsze tez przeszlam). kto skleci tabelke? bedzie latwiej ogarnac wszystkie mamusie :)

ja sie NIE pisze do robienia tabelki :) może założycielka zrobi i bedziemy sie po kolei dopisywac :)

Gość gość
NICK.............WIEK......MIASTO.......IMIĘ/WIEK DZIECKAMania2311......24.........Knurów.......Maksymilian - 11 mies.

NICK.............WIEK......MIASTO.......IMIĘ/WIEK DZIECKA Mania2311......24.........Knurów.......Maksymilian - 11 mies dorcia20........20.........Bielsko-B.........Martyna 1mies.

Gość gość
Może i się dopiszą :) Na kafe różnie bywa z tematami :)

mania ogólnie mało jest dziewczyn tu obawiam sie ze ten topik może padnąc za jakis czas :) ja póki bedzie z kim to bede pisac :) bo ciężko sie wbić na inne forum gdzie dziewczyny sie już znają :)

Gość gość
Ja tam zawsze rozmawiam z dziewczynami na gg czasem jakieś z kafe do mnie napiszą i wtedy się kontakt utrzymuje długo :)

Witajcie:)jestem z Zabrza,synek Filip 4,5 miesiaca:)rodzilam w Zabrzu przez cc,wskazaniem byla za waska miednica i leczenie nieplodnosci.Fajnie ze powstal taki temat:)

Gość dfr
NICK.............WIEK......MIASTO.......IMIĘ/WIEK DZIECKA Mania2311......24.........Knurów.......Maksymilian - 11 mies dorcia20........20.........Bielsko-B.........Martyna 1mies. hermeregilda von bronhilda tekla z domu papendekel.....miasto brzaszczewiczowo dolne ......wiek 128934758533 .......imie wiek dziecka : telesfor 178 adolf 196 nosterdamus 208 eustazy 211 kartafiasz 234 ciaza przez odbyt, wysralam poslizgiem:classic_cool:

NICK.............WIEK......MIASTO.......IMIĘ/WIEK DZIECKA Mania2311......24.........Knurów.......Maksymilian - 11 mies dorcia20........20.........Bielsko-B.........Martyna 1mies. olafasola........29.........Zabrze...........Filip-4,5 miesiaca

Gość dfr
NICK.............WIEK......MIASTO.......IMIĘ/WIEK DZIECKA Mania2311......24.........Knurów.......Maksymilian - 11 mies dorcia20........20.........Bielsko-B.........Martyna 1mies. hermeregilda von bronhilda tekla z domu papendekel.....miasto brzaszczewiczowo dolne ......wiek 128934758533 .......imie wiek dziecka : telesfor 178 adolf 196 nosterdamus 208 eustazy 211 kartafiasz 234 olafasola........29.........Zabrze...........Filip-4,5 miesiaca ciaza przez odbyt, wysralam poslizgiem

dorcia to długa historia z moja chorobą.Od zawsze sie nie zabezpieczałam a leczenie to ponad 5 lat.Lekarze,szpitale itd...masakra.Ale to juz za nami:):)