Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona Qukardka

Hej śląskie Mamusie

Polecane posty

Gość gość
dorcia20 Dla sprostowania ta fotka nr 29 to nie tatuś :D to mój szwagierek z Maksiem i córką Wiktorią :D Mojego męża fotkę dośle jako 36 w zestawie hehe :)

to wrzucajcie będzie co oglądać :) ja też coś dorzuce z młodości bo na tej ostatniej fotce to staro wyglądam hehe :) może coś fajnego z ciąży znajde :) a ja byłam pewna że to twój mąż haha :D

Gość gość
dorcia20 Sądziłam że tak będziecie właśnie odbierać tą fotkę hehe Dla sprostowania:Fotka nr 5 To moja średnia siostra :)Fotka nr 29 To mój szwagier mąż drugiej siostry :)Fotka nr 36 To mój mąż :)A reszta to Maksymilianek albo ze mną albo z kuzynką Wiktorią i na jednym zdjęciu z mulatkiem Alexem (dalsza rodzinka)

wysłałam :D moich zdjęć to chyba tam najwięcej :) hehe ja lece zjeść jakies śniadanko , po południu do fryzjera bo jutro na wesele ide :) a dziadkowie pilnują małej więc mamy wychodne wkońcu :)

Gość gość
dorcia20 Korzystaj póki masz czas Teraz jest malutka więc masz spokój jak zacznie się siadanie raczkowanie wstawanie i chodzenie to już tak lekko nie będzie Wtedy dziecko pochlania cały czas a chwile wytchnienia są tylko wtedy jak śpi lub faktycznie poważnie zainteresuje się zabawkami :) Mi czasem brakuje tego okresu jak Maksjjju był mały :)

Dziękuje za rady:) Ja z okresu ciąży mam dwa zdjecia jedno z maja jak bylam w czwartym miesiącu a potem z końca i nic więcej

no zazwyczaj mam dużo wolnego , ale bywają takie dni że nie raz nie mam czasu zjeść :) wiadomo większe dziecko potrzebuje więcej uwagi :) ale szczerze to myślałam że będzie gorzej.Jak zaszłam to koleżanki mówiły że będe mieć przerąbane, te nieprzespane noce itp jedne straszyły porodem inne ciągłym płaczem dziecka i uwięzieniem w domu... ale jakoś nic takiego nie czuje :) wysypiam sie, mam czas żeby sie umalować ,posprzątać,ugotować, często bierzemy małą i idziemy gdzieś w gości :) albo do nas przyjeżdzają :) ale przy dwójce to już bym nie dała rady :)

Mania nie umialam spac bo po pracy byłam;) odezwe sie po pracy:)czyli koło 00:00 miłego dnia

Gość gość
dorcia20 Ja w wakacje zajmowałam się 4 dzieci wszystko idzie hehe :D Powiem nawet że byłam lepiej zorganizowana niż teraz hehe :Dbunia88 Ja wczoraj miałam powódź w domu hehe rura z automatu jakimś cudem wyszła i gdyby nie kot to bym nie zauważyła hehe A co do nocy to miałam nieprzespaną mały o dziwo się budził ale myślę że to zasługa tych 3 zębów które mu wyszły w ciągu tygodnia To jest męczące wiadomo

Byłam w Knurowie na zakupach kupiłam małej pół śpiochy bo najlepiej mi ja w to ubrać po domu. teraz bede pichciła bo jutro odprawiam urodzinki więc goście sie zjadą. ale zerkne jeszcze do fotek

ja mojej zawsze ubieram śpiochy po domu, ewentualnie kaftanik i te śpiochy bez rękawków z rozpinaniem na dole wtedy jest mi wygodnie zmieniać pampersa :) bodów wogóle nie używam , może jak będzie lato to zaczne :)

Gość gość
No śpiochy i pół śpiochy się sprawdzają jak dziecko małe potem to już body i rajstopki :) Ja wejdę potem może po pierwszej miłości albo jak uśpię malucha :):)

Pierwsza Miłość... kurcze już 2 dni nie oglądałam :D i nie wiem co sie działo musze obejrzeć dziś i na wspólnej hehe :D kiedyś oglądałam mode na sukces ale już mi sie znudziło :)

Gość gość
Ja też hehe a co do pierwszej miłości to ja wiem co będzie na przód parę odcinków a jeśli nie oglądałaś to na ipli są :)

nie oglądam filmów na necie bo ja mam internet bezprzewodowy i mam ograniczony limit :) a co do odcinków to mniej więcej wiem co miało być bo zawsze kupuje taką gazete świat seriali i jest opisane kilka odcinków do przodu :)

Gość gość
dorcia20 A no chyba że tak hehe ja czasem jak przegapię i mam czas to oglądam na necie A co do odcinków to super wątek bedzie jak Marysia i Hubert będą brać ślub i zniknie Julia wydaje mi się że ta Iwona ją porwie :PCo tam u Was ? Szkoda że tak mało dziewczyn się udziela :D Mam dla Was mała propozycję ale to napiszę na e-maila :D

no właśnie ciekawe czemu Darii dziś nie ma :) no to wyślij te propozycje bo narazie na meilu pusto:)

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D Lalalalala:) Mam dzis nawet nawet dobry humorek:D sama nie wiem czemu:D Poogladalam walasnie foty i przypadla mi do gustu bardzo fotka Maksia nr 10 z tym usmiechem:) genielne:) Dominika ale mialas sliczna kiecke na slubie:) A w 5 miesiacu to ty w ogole brzuszka nie mialas:D ja to juz mialam brzuchol:D Ja tez zaraz jakies powysylam, mialam pelno zdj z brzuszkiem, ale mialam je na kompie a moj facet resetowal kompa i gdzies sie zapodzialy zdjecia od 0-7 miesiaca;/ i nie mam zdj z brzuszkiem nawet:( juz nie sadze zeby dalo sie to oddzyskac:( przykro mi z tego powodu, bo to byla moja praca przez pol roku cykania fotek mojej malej:( wiec mam tylko troszke, ale cos wysle:) Dziewczyny ale wy macie linie po tych waszych ciazach! szok!!!!! Ja takiej nie mam:( ale przed ciaza tez chuda nie bylam 65kg, wtedy marudzilam na figure, a teraz bym chciala zeby taka byla jak przedtem:( Teraz sie wykapalam i widzialam w lustrze ze cos spadl mi ten brzuch, ale to jeszcze nie taki zadowalajacy efekt jaki ma byc:/

Gość gość
Już posyłam ta propozycję :D więc wejdźcie na emaila i przeczytajcie :) Możecie też odpisać :) Tu nie będę tego tematu poruszać :):) darkika On do dziś ma takie uśmiechy na śnie Najlepsze jest to że mój syn przez sen woła baba i mama takim słodkim głosikiem Śmiejcie się ale u mnie połowa osób nie wiedziała że byłam w ciąży a ja ciągle w ruchu Nawet sąsiadka co mieszka drzwi obok to myślała że to syn mojej siostry haha a mały miał już 8 miesięcy :D Normalnie szokkkkk :) Ja miałam zawirowanie w ciąży miałam tego torbiela i w I i II trymestrze schudłam 12 kg wiec potem co przybrałam do porodu to i tak po porodzie mi zeszło A waga przed ciążą a po ciąży wynosiła minus 5 kg W październiku znowu mi się pojawił trzeci torbiel i musiałam brać tabletki przez które dużo przytyłam Teraz staram sie zabrać za odchudzanie :D Kiedyś to miałam czas więc bieganie rower rolki basen ... teraz ciężej się zabrać ale fajnie że latem już będę mogła jeździć na rowerze z małym :D tylko zainwestować muszę w bagażnik i fotelik :D

darkika coś ci sie pomyliło bo ja figury wcale nie mam po ciąży :) brzuch mam taki miękki że szkoda gadać, taka skóra naciągnieta :/ przed ciążą ważyłam 45kg a teraz 50 :) dużo mi zostało w biodrach i na brzuchu :)

wyslalam fotke mojego a ta pomalowana zołza to moja siostra blizniaczka:D

Gość gość
darkika A co do straty zdjęć to mam to samo tylko że ja miałam na pendrive bo zgrywałam z kompa na laptopa i mały mi zepsuł go Chwila nie uwagi mimo to niedługo będe go dawać do znajomego żeby mi odzyskał dane Ty też możesz jeszcze odzyskać Nie wiem czy wszystko ale większość na pewno :)

mania na jaką poczte wysłałas te propozycje bo na mamuśkach nic nie przyszło :) właśnie oglądam dari zdjęcia :) fajne i co ty gadasz że źle wyglądasz po ciąży :) a na tym pierwszym zdjęciu to chyba nie ty? :)