Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona Qukardka

Hej śląskie Mamusie

Polecane posty

hehe no moj to ma parcie na mecze wiec mala nie ma wyjscia, z reszta ona jest na etapie ogladanie z wiekszym zainteresowaniem reklam:) ona sie bawi,a tatus oglada mecz, a jakie emocje tam ida z tego pokoju toz to szok:D

Hej Ja też jestem ze Śląska :) Do częstochowy mam ok 35 km ;) Mam synka Krzysia, ma 17 miesięcy ;) Pozdrawiam

Menia2311 jestem z Chudowa. opieke oceniam na taką sobie leżałam tam przed porodem tydzień a po porodzie nie chwale za bardzo. A kiedy rodziłaś??? może rodzilysmy razem

Moja tez poje pepti ale lekarka powiedziala że za jakis czas można jej znowu spróbować normalne.

aha pomyliłam bo to chyba dorcia pisala że mamy dzieci w podobnym wieku

czesc Malwina21 jak rodzilas? wpisz sie to tabeli:) czyli dokladnie skad jestes?

Gość Śląska mama.
Chciałam się przyłączyć i nawet się ucieszyłam jak zobaczyłam tytuł tematu. Jednak jak tak Was poczytałam to stwierdziłam, że strasznie głupiutkie w większości jesteście i chyba jakoś tak tematów brak. Robicie straszne błędy, nie wiecie podstawowych rzeczy. No ale te wszystkie Amelki i inne Kubusie wyjaśniają wszystko. :D Także pozdrawiam i nie do zobaczenia. :D

Gość gość
Mój syn ogląda tylko wiadomości i reklamy :) bajki go nie interesują he he może będzie politykiem hehe kaka87 Ja rodziłam w lutym i byłam bardzo zadowolona a moją ciąże prowadził Arabski świetny ginekolog :)ZDJĘCIA DZIECIACZKÓW MOŻNA PRZESYŁAĆ NA mamuski@poczta.onet.plNICK.............IMIĘ.....WIEK....MIASTO........PORÓD... .IMIĘ /WIEK DZIECKAMania2311.....Edyta....24.......Knurów..........Sn...... ..Maksymilian - 11 mies.dorcia20...Dominika....20.......Bielsko-B........Cc...... ..Martyna - 1 mies.czerwona Qukardka...19.......Knurów....................Jakub - 5 mies.jak_k.......................23.......Częstochowa........ .....Krzyś - 3,5 mies.darkika........Daria......21.......Strzelce Op......Cc.......Amelia - 11 mies.Kasieńkaa__..............22.......Sosnowiec............. ..Aleksander - 9,5mies.Martita__85.............27........Częstochowa........... .Igor-2,córeczka -28 tydBunia88............Natalia 23....K-ce,Ch-ów.....sn......Kacper/2 latka

Ja chodze do Bembna powiem szczerze że ciąże przechodziłam dobrze i byłam z niego zadowolona ale w szpitalu miałam wrażenie że mnie olał.

NICK.............IMIĘ.....WIEK....MIASTO........PORÓD... .IMIĘ /WIEK DZIECKA Mania2311.....Edyta....24.......Knurów..........Sn...... ..Maksymilian - 11 mies. dorcia20...Dominika....20.......Bielsko-B........Cc...... ..Martyna - 1 mies. czerwona Qukardka...19.......Knurów....................Jakub - 5 mies. jak_k.......................23.......Częstochowa........ .....Krzyś - 3,5 mies. darkika........Daria......21.......Strzelce Op......Cc.......Amelia - 11 mies. Kasieńkaa__..............22.......Sosnowiec............. ..Aleksander - 9,5mies. Martita__85.............27........Częstochowa........... .Igor-2,córeczka -28 tyd kaka87..............25.........Gliwice.............sn.........Hania 3,5 miesiąca

Gość fghjkl
o zgrozo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! slaskie mamy czy wy macie chociaz podstawowa szkole ??????? PRZECZYTAJCIE SAME TEN TOPIK bledy "byk na byku" a temat!!!!!!!!!!!!dzieci w przedszkolu prowadza inteligentniejsze konwersacje jak wy mamuski zgroza i zenada

Hej kaka :) wyślij zdjecie swojego dzieciaczka na meila to odeślemy ci hasło i sobie zobaczysz :)

kaka a masz jakies zaświadczenie od alergologa zeby miec refundowany ten pepti ? ja narazie mam dawac przez tydzien jak jej zejdzie ta wysypka to znaczy ze to skaza niestety a jak nie zejdzie to moze uczulenie na jakis kosmetyk :/ a mała cos niespokojna po tym mleczku

Gość gość
kaka87 Ja byłam u niego tylko potwierdzić ciąże bo do Arabskiego była za duża kolejka ale na druga wizytę już poszłam do Arabskiego. Bęben jest miły i w ogóle ale jak coś się dzieje niedobrego to umywa ręce a w szpitalu olewa z tym się zgodzę jak najbardziej. Jak rodziłam to była dziewczyna której wyliczył 2 terminy porodu które miały różnice miesiąca dziecka było przenoszone miesiąc i o mały włos nie skończyło się to tragedia. Ja polecam Arabskiego i Ziarkiewicza :)

Hej co u was :) cisza tu jak makiem zasiał :D autorka tez sie nie odzywa :) u mnie dziś nawet spokojnie , wczoraj mała wieczorem strasznie płakała i nie chciała spać może przez te mleko bo nigdy tak nie miała ... wiec troche nie wyspana jestem mam ochote na jabłecznik chyba sobie upiekę wieczorkiem jak będe po zajęciach a z obiadem cos kiepsko dziś :) mała zostaje z tatusiem w domu :) a i wczoraj była ważona ma 5010 , kluseczka :) mam nadzieje ze sie nie przejmujecie tymi pomarańczówkami i dlatego przestałyście pisać :(

Gość szczerze ja też chciałam
dołączyć, ale poziom tak niski, że głowa boli :O ten topik przypomina mi konwersację kilku gimnazjalistek podczas Wigilii klasowej "yyyy, to o czym porozmawiamy? nie wiem... może o tym, co będziemy robić, jak wrócimy do domu, ciooo?" :D

Hejka:) Szczerze mam gdzies pomaranczowe, jak sie nie podoba niech nie pisza... My wlasnie zjedlismy obiadek - moj sie naparl bogracza, wiec powiedzialam mu ze ma go robic, ale i tak ja w koncu calosc zrobilam:D to ci dopiero:) Edyta to moze Maksymilian wyrosnie ci na polityka hehe skoro lubi wiadomosci:) moja tylko reklamy. A jak sie juz koncza, to momentalnie zaraz sie odwraca i czym innym sie zajmuje:) Nie zauwazylam tego, ale jak bylam w grudniu u ciotki na urodzinach, to inna moja ciotka tez ma wnuczke i mi powiedziala, ze widze ze Amelia tez uwielbia rekalmy jak Vivien i faktycznie zaobserwowalam, ze lubi te reklamy:) Moja na stowe wazy juz 10kg ale na szczescie nie widac po niej bo jest dosyc wysoka:D A wasze dzieciaki ile waza? Dominika twoja mala ma miesiac i wazy 5kg? hehe moja tez jakos tak wazyla, ona przy narodzinach miala 4370g wiec niezly byl grubasek, jak ja w szpitalu trzymalam to myslalam, ze mi rece odleca:D

dorcia mam taką fajną lekarke ktora mi wypisuje recepty chodze prywatnie płace 20zł i wypisze recepty posprawdza małą.

Bo ona je te mleko różnie co 4 lub 5 godzin. i nie przybiera tak chociaz wygląda na wiecej.

Edyta hahaha nie no wlasnie obejrzalam ta fote Maksymilianka na nocniku z kaczka w buzce:D odpadam wymieki mam jak.... hehehehe bez bledne zdjecie:) Taka mala kruszynka widze z niego byla, jak byl malutki:) ja to bym jeszcze chciala, zeby moja mala byla taka malutka znow:) takie spiace, nie brykajace malenstwo:) same slodkosci:)

Moja wczoraj dokadnie skonczyla 11 miesiecy:) boziu jak to leci:) Wam tez tak szybko uciekaja dni? Bo ja sie budze rano, zaraz sniadanie sprzatanie, obiad, chwila wytchnienia, kapiel, mleko i spac i znow nowy dzien. Tak to ucieka, ze nawet nie wiem gdzie... Pamietam jak mi sie ciazy dluzyla... A jak mala juz przyszla do domku to maskara jakas, dzien lecial za dniem i tak do dzis... Zanim sie oberzalam mala juz 11 miesiecy. W przyszlym miesiacu roczek. Katastrofa, zanim sie znow obejrze juz bedzie sie wyprowadzac z domu. Az sie boje... Wiem ze jeszcze czasu zostalo a czasu do jej wyprowadzki, ale te dni tak leca, zanim w ciazy bylam to jakos mniej odczuwalam tego mijajacego czasu niz teraz.

darkika leci leci ja tez już 3,5 miesiaca po porodzie zaraz macierzyński się skończy i do pracy.

Gość 3456789
KORWA ANAALFABETKI LUDZIE TO ZGROZA,TEGO NIE DA SIE CZYTAC AZ ZAL DZIECI ZE TAKIE TLUMOKI TO ICH MATKI

kaka87 mi sie skonczyl macierzynski w sieroniu, niestety nie mam co z mala zrobic, bo bacie pracuja wiec odpada pojscie do pracy, no a na zlobek aktualnie nas nie stac niestety, bo mamy male problemy finansowe. Choc nie wiem czy chcialabym zostawaic dziecko z kims albo jeszcze z kims obcym, chodzi tu o to ze to moje pierwsze dziecko moge przeoczyc pierwsze slowo, kroczek itd. Z przymusu pewnie musialabym isc, ale z wielkim bolem.