Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beliar

Tragiczny pierwszy raz

Polecane posty

Gość taaakaaa prawdaaa
ciekawe co bys powedziala - to bym zrezygnowała z butów dawać dupy dla butów za kilka stów? buahaha :D jeszcze mnie nie poyebało, i to właśnie jest kurestvo w czystej postaci :O

Gość Zuzanna Amelia & 23
Beliar - czy sugerujesz ze kobieta nie powinna lubic seksu?

"I nie pierdziel ze ty w zadnym wypadku czy inne farmazony tylko nie masz warunkow fizycznych takiej profesji." jakie pojeby tu piszą, to głowa mała. twoim zdaniem wszystkie ładne laski dorabiają na studiach jako dziwki?

Gość IMO17137
Alarm! Zuzia na pokładzie!

Gość zasdzasd
no widzisz beliarku drogi to już jest różnica poglądów dla ciebie to szmacenie się - dla nich to żadne szmacenie się bo robią to na co mają ochotę no i jeszcze sa wyjątki w postaci masochistek które uwielbiają się szmacić

Beliar, jesteś tylko biednym, zaniedbanym przez rodziców, niekochanym, smutnym i bezwolnym produktem mass mediów. koniecznie zacznij brać jakieś modne proszki, szybciej przeminie twój marny żywot. dobranoc :)

Gość ciekawe co bys powedziala
to byl przyklad ale oczywiscie musieliscie to wziac doslownie :O "jeszcze mnie nie poyebało, i to właśnie jest kurestvo w czystej postaci " To nie jest kurestwo tylko radzenie sobie w zyciu "jakie poj**y tu piszą, to głowa mała." Twoich wpisow nawet nie mam zamiaru komentowac dobrze pamietam co pisalas na poczatku przyjscia na kafe, trolluj sobie gdzie indziej 🖐️ ex stara dziewico

"To nie jest kurestwo tylko radzenie sobie w zyciu" a twoi rodzice radzą sobie w życiu? czy też są nieudacznikami, bo mamusia nie oddawała się za dutki, a tatuś nie nadstawiał dupy pedałom? a może "nie macie warunków" i stąd twoja frustracja? :classic_cool: :D

Gość zasdzasd
a co ma zrobić kobieta która nie ma ochoty na stały związek lub nie wierzy w miłość? ma być dziewicą do 40-stki? sorry, ale nie każda czeka na tego jedynego - bo nie wierzy w takie bajeczki , niektóre wręcz wybierają życie singielek; ty sobie ulżyłeś, ale kobiety to już nie mogą?

Gość Zuzanna Amelia & 23
Beliar - ale jesli kobieta bedzie lubic seks to bedzie chciala go uprawiac wiec automatycznie ma wieksze szanse bycia szmata. Czy raczej ma zyc w ascezie i odmawiac sobie seksu chociaz to lubi ?

zeleczek - idz potrollowac kalibana dziecko 🖐️

"Jak dotarło do mnie że nic z tego nie będzie to próbowałem się różnymi rzeczami podkręcić, minetą, zabawą cyckami, szyją, wszystkim. I chooj." "No i należy wspomnieć o fakcie że się rzuciłem od razu na głęboką wodę bo panienka była super ponad przeciętna. Sam się dziwię że tak bez problemu się odważyłem na takie coś. Niech mi teraz wyjdzie że jakiegoś syfa złapałem to wreszcie będę miał spokój z problemami Za chooja bym takiej nie poderwał, nie ma takiej opcji. " Zrobiłeś minetę dziwce????????????????? hahahahaahahahahahaaaaa :D:D:D:D:D::D:D:D:D:D

"Twoich wpisow nawet nie mam zamiaru komentowac" dziwne, bo łazisz za mną pojebie i każdy wpis komentujesz :D " dobrze pamietam co pisalas na poczatku przyjscia na kafe," tylko się nie zakrztuś tym bilobilem ukradzionym dziadkowi! nie chcę mieć na sumieniu dzieci opóźnionych w rozwoju. to takie niekomfortowe :classic_cool:

Gość cheetny alojzyyyyy
'ciekawe co bys powedziala' - ile bierzesz za godzinę? :classic_cool:

Obawiam sie ze nie stac cie by bylo poza tym nie daje nieletnim 🖐️

"chodzi tylko o jeden fakt. Kurrestwo dzivki można wytlumaczyć kasą. Kurrestwa doopodajki nie można niczym wytłumaczyć, tylko z góry założyć że to lubi. Jak ktoś lubi być szmatą to gorzej niż jak ktoś nie lubi być, ale jest szmatą dla kasy" a jak facet lubi seks i rucha kazda to tez jest szmata i kutasodajka

Gość dobe dobreeeee
''kutasodajka'' GENIALNE określenie :D sam to wymyśliłeś ? :D

Gość abbcca
@beliar >>Sugerujesz że olewając kwestię robienia wszystkiego po kolei, tzn łażenia za rączki, >>gapienia się w chmurki i tak dalej popełniłem błąd? Nie, sugeruję, ze problem leży gdzie indziej niż go poszukujesz, że nie jest nim brak doświadczenia, lecz podejście. Sorry, ze dopiero teraz, ale w robocie byłem :)

Gość Kobiety o imieniu Ewelina
to dziwki :o🖐️

Gość yhy aha taka tak yhy
ciekawe co bys powedziala ----> to że ty dajesz nadstawiasz doopy na coś na co nie chce ci sie zarobiś to nie znaczy że każda ma ochotę tak się zeszmacić dzifko 🖐️

"to że ty dajesz nadstawiasz doopy na coś na co nie chce ci sie zarobiś to nie znaczy że każda ma ochotę tak się zeszmacić dzifko" Kacik gorzkich zalow jest na innym forum , tam mozesz sobie plakac ze urodzilas sie jako pasztet 🖐️

Zuzanna Amelia & 23 Beliar - ale jesli kobieta bedzie lubic seks to bedzie chciala go uprawiac wiec automatycznie ma wieksze szanse bycia szmata. Czy raczej ma zyc w ascezie i odmawiac sobie seksu chociaz to lubi ? Nie miałem tego na myśli. Padło porównanie, doopodajka kontra dzivka. Pisałem w kontekście gdyby któraś z nich chciała sobie ułożyć życie. Prędzej życie sobie ułoży dzivka niż doopodajka. Każdy lubi seks, no dobra, prawie każdy. To normalne. Julk Tak robiłem, bo dla mnie to podstawa. Poprostu to lubię. Co do pojęcia ,,kutasodajki" w sumie fajne określenie. Może kiedyś będzie do mnie pasowało. Nie mam absolutnie nic przeciw. :D

Gość o je pierdzieele
co za debilka boze :D na roksie i na odlotach nie brakuje pasztetów - bo piękności to ja tam nie zauważyłam, już nie mówiąc o tym że niektóre naprawdę są paskudne :O więc nie pierdol, bo praktycznie większość jeśli sie ''odpicuje'(odpowiedni mejk up +fryzura)' mogłaby tak sobie zarabiać

Beliar nie rób tego nigdy więcej :P po pierwsze to nie wiesz kto ją przed Tobą miał, może jakiś obleśny menel. Dziwce z trasy też byś zrobił minetę? Takie rzeczy to tylko ze swoją kobietą :D swoją drogą jest u nas jeden koleś który też się odważył i od jakichś pięciu lat jest regularnie wyśmiewany :classic_cool:

Gość do ciekawe co bys powedziala
Zaraz wkleję to mi wysyłałaś kurwiszonie. I teksty w których pisałaś że masz sponsora.

Gość do ciekawe co bys powedziala
a jednak widać ze boli cię określenie ''dziwka'', oj boli, boli dziwko