Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beliar

Tragiczny pierwszy raz

Polecane posty

Gość figaro figaaaro
''Wtedy będziesz mógł śmiało próbować poznać swoją wymarzoną laseczkę'' Po takich ekscesach to jego ''wymarzona laseczka'' tymbardziej go nie będzie chciała (zapewne wolałaby juz prawika)

Gość Zuzanna Amelia & 23
A Wy ciagle jeszcze o tym ? Beliar - co by nie powiedzial zalozyles bardzo poczytny i aktywny topik.

(zapewne wolałaby juz prawika A co w prawiku gorszego? Może to być dla niej zaszczyt, że jest pierwsza.

piioiioiou Pierrdolisz, jak bym mógł po nieudanym pierwszym razie spojrzeć swojej jedynej w oczy? :D Tak to faktycznie jestem sam z tym ,,problemem" i jest to zaleta tego rozwiazania, bo nie czuję się skompromitowany i mogę bez emocji teraz wyciągnąć wnioski. Nie pierwszy raz słyszę że mam socjopatyczne skłonności, ale to nie prawda (raczej). Cały czas pieprzycie o tym że panienka nie będzie chciała kurrwiarza. Pytanie tylko... od kogo ona się o tym dowie? :D Więcej na świecie płytkich pisd, przez które po części straciłem wiarę w te naprawdę dobre intencje kobiet. Stąd wątpię żeby jakakolwiek doceniła czyjeś prawictwo. W dzisiejszych czasach bycie prawolem to wstyd, ja się wstydziłem tego, choć nei zawsze o tym pisałem.

"my kobiety cenimy obycie, umiejetnosc przytulenia, przepuszczenia w drzwiach etc. doswiadczenei lozkowe na samym koncu" Kłam dalej :D

Gość aha aha aha aahaa
''nauczy sie seksu, a do kobiety nadal nie bedzie umial zagadać'' O właśnie w tym sęk! Autor ma jakieś dziwne podejście - a raczej gówniarskie, zabiera się do tego wszystkiego od dupy strony (nie dosłownie).

Gość Figaro Fikufako
Wie że czeka go los samotnika to chce przynajmniej zaruchać

Gość Zuzanna Amelia & 23
Prowo czy nie - temat zywy i jak najbardziej aktualny.

Gość phi a co ci z doswiadczenia
pal licho doświadczenie, ktoś może przeruchać dziesiątki a i tak będzie beznadziejny w łóżku, to kwestia natury i podejścia bardziej, don juanem trzeba się urodzić, tego się nie naumiesz ;)

Gość vcvvcvvcbvbbbdcvb
oho! jest darker to i żelek się pokazać musi, a jakżeby inaczej :classic_cool:

Gość och Beliar, człowieku
Czytam ten temat i czytam i ze zdziwienia wyjść nie mogę. Mówisz, że życie trzeba napełniać przyjemnościami, ale co to za przyjemności kiedy seks jest tylko praktyką z prostytutką. Ponadto w ramach dostosowania się do jakichś dziwacznych wymogów, bo w dzisiejszych czasach "to wstyd być prawolem i żadna tego nie doceni". Za tymi słowami o szybko upływającej młodości, związkach bez zobowiązań, braku potrzeby do czegoś ponad fizjologię, kryje się coś co trąci desperacją. Bo przecież sam piszesz, że te płatne numerki to niezbyt przyjemne, ale "od czegoś trzeba zacząć" i tak dalej. Można się śmiać z osób, które czekają do ślubu, można gadać o tym, że farmazony kobiety plotą, a liczy się technika i wielkość sprzętu (duuużo takich tekstów)- jak dla mnie to jedno jest pewne, przez to jak dobry jest ktoś w łóżku i tak dalej się nie określa ludzi. A odnoszę wrażenie, że taki Beliar przez pryzmat przygód erotycznych swoje życie postrzega.

Gość Zuzanna Amelia & 23
Nie wim z czego robicie problem. Przeciez jak ktoras jest tak bardzo przeciwna aby prawiki korzystaly z prostytutek to dlaczego sama nie zacznie ich rozprawiczac bez zobowiazan.? Nie ma chetnych ? gadac tylko potraficie ? To moze odczepcie sie od tego jak kto sobie zycie uklda bo to prywatna sprawa kazdego czlowieka.

Gość ktos tu dobrze napisal
dziwka to nie wyjscie , korzystam z uslug prostytutek juz 2-3 lata zaczalem w wieku 24 lat. I pomimo tego faktu nie potrafi poderwac dziewczyny , albo zostaje olany albo "sa zajete" :O

Gość Figaro Fikufako
Ale żeby już w wieku 18 lat iść do prostytutki

Gość pieprzysz jak zwykle
zuzanna a ty po chooja wogóle tu sie udzielasz? do zadnej dyskusji nic ciekawego nie wnosisz, same farmazony, jak chociażby tutaj - ''Przeciez jak ktoras jest tak bardzo przeciwna aby prawiki korzystaly z prostytutek to dlaczego sama nie zacznie ich rozprawiczac bez zobowiazan.? Nie ma chetnych ? '' - co za poyebany argument :O sama na pewno skreśliłabyś faceta odrazu po tym gdybyś dowiedziała się że chodził na dziwki, więc nie pierdol, zdecydowana większość by tak zrobiła

"oho! jest darker to i żelek się pokazać musi, a jakżeby inaczej" długo nad tym myślałaś?

Gość hieeehieehieehiee
Eeh, beliarku to że ty sfajczyłeś sprawę to nie znaczy że dla każdego prawika taka wizyta będzie koszmarem, np. Altero nie narzekał ;)

Gość Zuzanna Amelia & 23
Nikt ci nie broni skreslac faceta za to ze chodzil na dziwki. Ale tez nikt nie broni facetowi skreslic taka panienke co cnote sprzeda dopiero jak zwiazek bedzie miala przypieczetowany. Kazdy ma prawo wyboru.

Gość Zuzanna Amelia & 23
pieprzysz jak zwykle - ty jestes jak pies ogrodnika.

Gość vcvvcvvcbvbbbdcvb
''myślałEś'' jeśli już tu nie ma nad czym rozmyślać, przedstawiam jedynie suche fakty :classic_cool: ps. myślisz że naprawdę nie widać tego jak próbujesz ciągle wkraść się w łaskę darkera i offermy ? :D🖐️

"ps. myślisz że naprawdę nie widać tego jak próbujesz ciągle wkraść się w łaskę darkera i offermy ?" ojejku, rozgryzłeś mnie! planuję seks z nimi dwoma naraz :classic_cool:

no to jak widać większość kobiet nie chiałaby takiego i wyraża tylko swoje zdanie, więc o co ci kurva chodzi stara dewotko ?

Gość Zuzanna Amelia & 23
Pytanie bylo czy taki facet bedzie chcial takie kobiety

a co to ma wogóle do tematu? serio jesteś tępa

Gość Zuzanna Amelia & 23
To jest akurat proste jak drut. Kobiety moga sobie krzyczec ze takiego by nie chcialy ale juz w momencie kiedy taki facet woli skorzystac z prostytutki niz zabiegac przez rok o panienke placac rachunki i tanczac na fiucie to jednak... popyt na te panienki automatycznie spada. Wiec beda sobie mogly krzyczec ze takiego nie chca i dalej zyc w samotnosci.

Gość dlaczego żeleczek
jest głupia ?

Gość dlaczego Zuzanna
jest głupia ?

no i? i tak wolą samotność niż kurviarza, poza tym znowu to durne skrajności : albo cnotka albo dziwka, co za ograniczony punkt widzenia... zresztą lepszym pytaniem by było - czy faceci chcieliby kobiety korzystające z usług męskich prostytutek, czipendejlsów czy striptizerów? oj wątpię

Gość Zuzanna Amelia & 23
Nie znam tego okreslenia "czipendejlsów" Mozesz wyjasnic?