Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beliar

Tragiczny pierwszy raz

Polecane posty

Gość do ciekawe co bys powedziala
ciekawe czy mamusia z tatusiem wiedza jak córeczka sobie dorabia? pewnie już niezłe wiadro tam masz :classic_cool:

Gość ciekawe co bys powedziala
"bo piękności to ja tam nie zauważyłam, już nie mówiąc o tym że niektóre naprawdę są paskudne" ciekawe zjawisko czemu zawsze ale to zawsze kobieta musi dopierdolic kobiecie nawet jej nie widzac (przeciez twarz masz zamazana) a ciala maja fajnie wiec nie pierdziel mi tu ze pasztety. "mogłaby tak sobie zarabiać" Moze i tak ale jednak nie sa na ulicach widze same szare myszki :( Podszywie widac ze cie boli ze nie wygladasz jak te przyslowiowe dziwki lacze sie z toba w zalu :(

Gość 53345
Beliar - a może ta dzivka była zbyt luźna?

A taki mały offtop teraz Kiedyś oglądałem filmik jak bardzo młody gość (pewnie w moim wieku i praktycznie identycznej postury) posuwa takiego milfa że aż miło. Yebało po oczach jego nieogrnięcie. Dla mnie ten filmik wydawał się porażką. Jednak miał wiele głosów na tak, w komentach pojawiały się wpisy ,,cute virgin boy", ,,soo innocent, great pussylick" i takie tam. Te komenty leciały od kobiet. Znaczy że kogoś coś takiego może podniecać. Jest wiele dewiacji, zapewne jest i dewiacja starszych lasek na młodych, drobnych chłopaków. Z tym że to musi się zdarzać bardzo rzadko :P Julk, takiej z trasy to nie. Ale ekskluzywnej, przyjmującej prywatnie to już inna sprawa :D I mało prawdopodobne żeby obleśny menel mógł sobie pozwolić na taką. Teraz nie będę miał zbyt wiele funduszy, więc trzeba będzie przemyśleć czy te po 100- 200zł są na tyle pewne żeby tak zabawić :P

żadna naprawdę śliczna dziewczyna nie zostanie dziwką. śliczne dziewczyny są dla przystojnych i mądrych facetów, a pasztetowate dziwki dla desperatów, którzy i tak nic lepszego by nie poderwali. ot, bolesna prawda :)

Julk a ja swojej nie mam :D Piszę całkiem serio że w oralu to ja wolę być aktywny. Jak panienka przede mną klęczy to nie czuję się jak boss, mnie to nie kręci. Zawsze to mówiłem, teraz przynajmniej mam tego potwierdzenie.

Gość Jagna z Chłopów
Ja jestem studentką, czasem tak sobie dorabiam, jednak spotykam się jak już ze starszymi, a nie z takimi młodziakami jak Beliar. Co do wyglądu... Pięknością klasyczną nie jestem;) nawet na solarium nie chodzę, ponad 160 wzrostu, biust większy troszkę, kobiece nie wulgarne wdzianko:) nikt by nie powiedział jaką profesją czasem się trudnię. Na co dzień jestem skromną, acz kobiecą dziewczyną, nie przesadzam z drapieżnym sexapilem jak panie z odlotów. Na pieniądze też nie narzekam, zawsze coś wskoczy i mam na swoje wydatki. Nie prawdą jest więc, że pracują w tej branży same wyuzdane, zrobione typowe suki.

Gość buahahahahahahhaaaaa
''Moze i tak ale jednak nie sa na ulicach widze same szare myszki '' tutaj chodzi o ciało i o twarz, a nie o to czy jest szarą myszką czy dziwkarsko się ubiera idiotko :D poza tym myślisz że te które kreują się na wyuzdane dziwki na tego typu portalach w realu też mają taki styl ? :D buahaha nie mam więcej pytań, co za tepota :O

Beliar ale obleśny menel w cudzysłowiu. raczej miałam na myśli obleśnego typa z nieumytym choojem, którego żadna normalna baba nie chce, ale taki lubi powiedzmy tylko ekskluzywne panie bo go na to stać :P Myślisz że brakuje takich? :D:D:D

Julka, ja wiem że to był błąd. Wiem czym on grozi. Wiem też że choć bym postanowił go nie popełniać ponownie to i tak go popełnię. Wystarczy że pojawi się możliwość i zobaczę wiadomo co. Tutaj wychodzi że mam zryty beret :P Jagna, nie miałaś nigdy tak młodego klienta?

Gość Jagna z Chłopów
Beliar, miałam w swoim wieku i dziwnie czułam się:) chłopak przyznał się, że jest z innego wydzialu mojej uczelni i głupio mi się zrobiło, choć spotkanie w aucie było ciekawe i nawet mi się podobało;) był taki nieśmiały, w okularach i nieporadny w tym co robił

A tak w ogóle to miło że w moim temacie pojawiają się prostytutki :D Dobre, oj dobre :P

Gość no prosze prosze
''Piszę całkiem serio że w oralu to ja wolę być aktywny. Jak panienka przede mną klęczy to nie czuję się jak boss, mnie to nie kręci. Zawsze to mówiłem, teraz przynajmniej mam tego potwierdzenie.'' oho, żelkowa pewnie w szoku :D dobrze żeś to napisał może przestanie wkońcu jak głupia wszędzie pierdzielić o tym lodzie; ograniczone dziewcze które nie rozumie że każdy lubi co innego i faceci nie mający parcia na loda i nie przepadający za tym również sie zdarzają🖐️

Ej no, to ja z tym wyskokiem w tym wieku to jestem jakiś combo breaker czy co? 🖐️

Beliar to następnym razem sobie wyobraź że tą laskę przed tobą walił np taki koleś http://www.tinyurl.pl?4P9cr9js :D bo wiesz... robiąc jej patelnię to prawie jakbyś jemu robił loda :classic_cool: nie obrzydza Cię to? nawet dziwki się z tego śmieją :D

Gość yr5twrw
buahahaah Jagna z Chłopów - teraz cała uczelnia zapewne wie żeś dziwka :D na twoim miejscu zapadłabym sie pod ziemię chyba

hahaha, no lachony jak ta lala, patrzcie :D http://www.roksa.pl/lpl/anons.php?nr=81822 http://www.roksa.pl/lpl/anons.php?nr=81482 http://www.roksa.pl/lpl/anons.php?nr=76352 http://www.roksa.pl/lpl/anons.php?nr=78465 http://www.roksa.pl/lpl/anons.php?nr=59004 http://www.roksa.pl/lpl/anons.php?nr=79544 zwykłe tanie dziury, grubaski z obwisłymi cyckami, ukrywające wylewające się brzuchy w gorsetach :O cholera, ja przy nich jestem boginią seksu. czy powinnam się sprzedawać? :D

Gość buehehehehehheeee
''ukrywające wylewające się brzuchy w gorsetach'' no przestań, przecież sa takie sexi i wyuzdane biczys w tych skórzanych wdziankach, kto tam zwraca uwagę na jakieś subtelne fałdki :D

Gość Jagna z Chłopów
Nie bo nie wiedział, gdzie ja studiuję, sam się wygadał, na jakim wydziale uczy się🖐️ nigdy więcej go nie widziałam. Bardzo ładne dziewczyny w tych linkach, wychudzone szkielety nie są już w modzie, ja tam swoje 57 kg kocham i nie zamieniłabym się z nikim na wagę np 45 kg:)

Julka, w niektórych sytuacjach wyobraźnia wysiada. Następnym razem będę się starał tego nie robić. Ale kurrwa nooo :D Szkoda.

Gość Jagna z Chłopów
no może nie wszystkie, ale np co chcecie od pani z linku przedostatniego?;)

Gość buehehehehehheeee
to są jakieś rozwory, a nie ''bardzo ładne dziewczyny'' a jagna to zapewne kolejna maciora :D

Gość z tych linków to tylko
pierwsza jest nieciekawa resztę to bym ruchał aż chuj by zmiękł :D.

żelek, oj szkoda że tej mojej nie widziałaś :D Modelka przez duże ,,M".

Gość jakie fajne dziunie
w zyciu nie widzialem fajniejszych cial, a te piersi mmmm nadaja sie do hiszpana jak nic ;)

Gość ooo kuuuutwaaaa
ta druga ma tak obrzydliwe wymiona, że aż rzygnąć można :O🖐️

Ta z trzeciego linku rewelka. Tą z pierwszego bardzo chętnie bym... Reszty nie chce mi się przeglądać. :P

Gość potencjalny klient takiej
Cieszę się że są takie panienki jak Jagna, z krzyża spuszczę sobie zawsze, dyskretnie, tanio i pewniej niż na odlotach bo takie studentki dbają o higienę i pilnują się, żeby nic się nie wydało:D

Gość troche odwagii
jagna pisz przynajmniej pod swoim nikiem, a nie się kryjesz pod pomarańczą :D