Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam elementarza

Czy ktoś z Was kojarzy taki Elementarz (może ktoś się z niego uczył? )

Polecane posty

Gość szukam elementarza

Ja go miałam w latach 90. Miał twardą oprawkę- zieloną. Były w nim historyjki rożne. Pamiętam ze jedna opowiadała o 2 braciach Karolku i Jasiu. Druga była o kotce o imieniu Maskotka i kotku który zwał się traktor. To były koty Tomka Trzecia była o rodzinie która robi omlety. Komiks o kamie i jej bracie którzy wybrali się w kosmos i spotkali jakieś stworzenie. I jeszcze taka historyjka pt Wujek Witek woli wieś. Potrzebuje autora tego elementarza a nigdzie nie mogę znaleźć. Moze ktoś z Was go skojarzy a pamięta tytuł albo autorów?

Gość aurora borealisss
ja nie wiem, jakie zakamarki mojego mózgu ruszyłeś, ale przypominam sobie ten elementarz, mimo, że nie widziałam go milion lat :) ale autora nie pamiętam :( na pewno musiał być wydawany w latach 93-94 bo wtedy z niego korzystałam, jeżeli coś Ci to pomoże.

Gość aurora borealisss
ja nie wiem, jakie zakamarki mojego mózgu ruszyłeś, ale przypominam sobie ten elementarz, mimo, że nie widziałam go milion lat :) ale autora nie pamiętam :( na pewno musiał być wydawany w latach 93-94 bo wtedy z niego korzystałam, jeżeli coś Ci to pomoże. ;)