Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polaczka z krwiiii i kościii

Nigdy nie myślałam, ze tak powiem/napiszę ale żałuję, ze nie głosowałam na PIS

Polecane posty

czuję się oszukana, omamiona, wraca PRL, musze powiedziec otwarcie, ze uważam się za ciemnote i kogoś kto przeszedł lobotomię skoro głosowałam na ten twór, który niszczy moj kraj :( począwszy od katastrofy smoleńskiej po wyciszanie afer i kończywszy na tym, ze ten quasi rząd, który mówi o tolerancji, ma takową dla zboczków niż dla krzyża, który kłuje w oczy, choć ten z puszek już bawi. takie to modne i europejskie, gdzie honor, gdzie polskość, rzygam tuskiem, rzygam komorowskim i całym tym żydo pseudo polskim zdradzieckim teamem.

Gość mozliwe ze
ja przyznam sie bez bicia ze nie glosowalam, ale znam sporo osos ktore glosowaly na Tuska bo Jarek "taki niewyjsciowy " :O

Gość dater2012
A do okoła pewno sami żydzi, masoni, pedały, a krajem rządzą masoni i ruscy agenci co? :D

Gość LOL2012
TYM KRAJEM RZĄDZĘ JA- KRÓLOWA BOLLYWOODU!

DEBILE JArosłąw i pis i kazda partia w polsce może poza palikotem wprowadziłąby acta bo tak chce USA . i skupcie sie imbecyle bo mnie juz to męczy - jaroslaw to wiekszy slugus USA niz tusk i prędzej by podpisal wsio co usa mu podetknie pod nos... acta podpisze predzej czy później całą ue!!!! później usa zacznie kolejne bardziej restrykcyjne przpeisy narzucac światu. tusk to ma tu gówno do gadania ludzie myślcie:D:D:D::D

nie jestem paranoiczką ale widzę co się dzieje, nie oglądam tvnu tylko czytam i wnioskuje, poza tym po 89 roku jeszcze nie było takiego rządu, który tak właziłby w dupę pieprzonym ruskom, niemocom i francuzom. ludzie patrząc na naszą historię wstecz to jest popisowy przykład sprzedajnego rządu!!! jestem załamana, ze sama się do tego przyczyniłam, jeszcze 4 lata aż się ich boję. tusk to zdrajca i prostytutka. nawet nie jestem zniesmaczona, po prostu dostaję torsji jak widze go i słucham kłamst, kiedyś myślałam tak o kwaśniewskim, ale przy tusku kwach to pikuś! niech mu odda pan bóg jeśli istnieje, nie mówiąc juz o tym ile dusz niespokojnych ma na sumieniu, wszyscy polegli w smoleńsku zginęli w zapomnieniu, widząc swego premierka jak się prawie posuwa z putinkiem...

Gość a czy można przyjac szaloną
ale co wy chcecie od USA? jaki PRL wraca? PRL w nowoczesnym wydaniu mamy od momentu wejscia do UE . Zrzekamy sie stopniowo suwerenności w zamian za możliwosc korzystania z kasy unijnej którą kiedyś trzeba bedzie z nawiazką oddac oraz za to ze po terenie Europy możemy jeździc bez paszportów. Jeżeli UE przyjmie ACTA to ta umowa i tak bedzie wiązac PL

Gość xendźia
ja spotkałam ludzi którzy głosowali na Tuska bo Kaczynski jest "taki niski" serio

inicjatywa wyszła od USA bo tam stowarzyszenia twórcó itd wkoncu zdobyło na tyle wpływy że przeforsowało ukrucenie samowolki i piractwa w necie a ze usa przy okazji zwiekszy kontrole nad netem to dla obamy lepiej;) usa stworzylo neta i teraz chce odzyskac nad nim kontrole;)

Gość --------------Znawczyni tematu
Tym razem to znowu ja + ban x2 DEBILE JArosłąw i pis i kazda partia w polsce może poza palikotem wprowadziłąby acta bo tak chce USA . i skupcie sie imbecyle bo mnie juz to męczy - jaroslaw to wiekszy slugus USA niz tusk i prędzej by podpisal wsio co usa mu podetknie pod nos... acta podpisze predzej czy później całą ue!!!! później usa zacznie kolejne bardziej restrykcyjne przpeisy narzucac światu. tusk to ma tu gówno do gadania ludzie myślcie Jasne, wy jesteście bardziej zaślepieni tym PO niż mohery swoim X.

xendźia ja spotkałam ludzi którzy głosowali na Tuska bo Kaczynski jest "taki niski" bo niski, bo brzudki, bo ma wadę wymowy... jaki kraj taki elektorat ja nie wiem co zrobiłby w takiej sytuaucji Kaczor i mało mnie to obchodzi, bo to nie on rzadzi, ale widzę co po raz kolejny robi Tusk i rzygam na takie rzady

Tym razem to znowu ja + ban x2 inicjatywa wyszła od USA hahaha, no ja nie wiem jak można wierzyc ( zyjac w tej globalnej wiosce) ze jakiejkolwiek PANSTWO jest w stanie narzucac swoja wolę reszcie świata. Inicjatywa wyszła od miedzynarodowych koncernów, korporacji i finansiery a nie od Obamy :)

"hahaha, no ja nie wiem jak można wierzyc ( zyjac w tej globalnej wiosce) ze jakiejkolwiek PANSTWO jest w stanie narzucac swoja wolę reszcie świata. Inicjatywa wyszła od miedzynarodowych koncernów, korporacji i finansiery a nie od Obamy" przecie to napisalem!!!! ale usa to panstwo gdzie to lobby zdobylo poparcie !!!! usa poparlo koncepcję i będzie narzucać światu zobaczysz. stopniowo cichaczem wszyscy je wprowadza :D

Gość Miła Annia 16
Tym razem to znowu ja + ban x2 - nie pierdol, Tusk podpisuje wszystko co leci byleby tylko dostal jakis stolek w UE bo w Polsce juz nic nie osiagnie 🖐️

Gość wybierz większe zło...
:D, :P

Gość polaczka z krwiii i kosciii
Ja glosowalam na po,bo dalam sie poniesc propagandzie, ze to ksiadz rydzyk na kazdym kanale,ze mohery,ze faszyzm, ale glupia bylam jak but,bo widac nie warto sadzic po pozorach,bo wlasnie kaczynski to prawdziwy patriota,choc wiele mu mam rowniez do zarzucenia,ale nie ma idealow...nie chodzi mi nawet o ta acte,chodzi mi o to,ze moje dziedzictwo kulturowe ulega zniszczeniu,ze polak zapomina o tym co co to znaczy byc nim,ze polak zawsze byl porywczy ale nie byl nigdy slugusem i jesli pisze o prlu to o to wlasnie mi chodzi,wtedy ruskim rowno i cichutko siedzielismy w dupce,teraz znow po latach wraca to samo. Zawsze mialam awwersje do rydzyka i kleru,ale nie moge patrzec na taka oblude,ze publiczne obsciskiwanie sie pedalow to kultura i norma i trzeba cichutko siedziec,bo zaraz sie zostanie homofobem,ale krzyz juz tak strasznie przeszkadza i telewizja trwam tez przeszkadza,wiec gdzie wolnosc mediow? Ba! Gdzie obiektywizm? To sie staje juz tak obrzydliwe,ze nie wiem jak wytrzymam jeszcze 4 lata? Jak bede zyc? Jakie podatki i na co ostatecznie zaplace? Czy jak zachoruje to mnie na ulicy poloza i dadza zdechnac? Mam nadzieje,ze ten czarny okres na wiele lat zapisze sie w historii,ktora lubi sie powtarzac,ale moze troche potrwwa zanim ludzie znow tak zglupieja. Pamietajmy o marszalku pilsudkim,ilu mialo go za oszoloma? A gdyby nie on,to nikt z nas nie mowilby tu po polsku i wlasnie ta spuscizne zdrajca narodu polskiego tusk chce zaprzzepascic!

wy w ogole nie wiecie co to sa acta i kto je wprowadza i dlaczego wiec ide :D protestujcie protestucjei tez jestem przeciwny bo chce nadal miec darmowy internet z latwym dostepem do damrowych prawie darmowych rzeczy zamiast za nie placic i chuj ze kradzione:D ale czepianie sie tuska kurwa tusk zawsze winny:D wszystko wina tuska:D akurat cy tusk podpisze czy nie to bez znaczenia:D bo takie sa przpeisy dokladnie jak w acta tylko acta ma bardziej konkretne dzialania w celu realizacji i dbania o wykonalnosc przpeisó ale to bez znaczenia usa wymusi acta i inne tego typu na ue i polska bedzie musiala podpisac:D naaaara e-debile

Gość wdupietomam...................
"Naród wspaniały tylko ludzie kurwy..." Chcę tylko zaznaczyć, że SLD jako jedyna partia była przeciwna ACTA. Tak więc gówno dał by Twój głos na PIS.

Gość polaczka z krwiii i kosciii
Tym razem to znowu ja - na ktoryms temacie z kolei piszesz o acta a wcale nie bylo to poruszane w pierwszym wpisie,akurat acta to pikus naprawde przy tym co robi tusk i jego rzad. Nie o acta mi tu chodzi ale o caloksztalt, a jesli chodzi o scislosc to chyba najbardziej za smolensk,nie jestem zwolenniczka teorii spiskowych ale wqrwiqa mnie,ze tyle osob dalo dupy a zostalo odznaczone orderami lub awansami jak kopacz na przyklad...to jest granda po prostu!

Gość a ja zagłosuje na PIS
pisałam kiedyś już na tym forum, że większość wyborców głosowała na PO tylko przez propagandę jaką rozsiano wokół PiS-u, większość tych którzy oddali swój głos na PO, twierdzi że głosowali na nich, tylko dla tego że by nie zagłosowali na PIS, robienie afery w okół PIS-u jest na rękę PeOwcom, bo wypłyneli, tylko na fali propagandy, i hasło wyborce to było zagłosujcie na nas bo jak nie to Kaczyński dojdzie do władzy. A teraz co wyczyniają ceny benzyny z kosmosu (Tusk w 2007 r. straszył ludzi że jak pis będzie rządził to benzyna będzie 5 zł kosztować, a teraz ile kosztuje? a jeszcze ma drożeć), zamieszanie z ustawą refundacyjną, wypchnął Kopacz do sejmu, żeby nie ponosiła odpowiedzialności za ten bubel, tus(k)zowanie afer, hazardowej, z Czemplińskim (niby takie przekręty robił, tyle łapówek naprał i co wyszedł za poręczeniem majątkowym i sprawa dziwnie ucichła). I teraz wisienka na torcie chęć podpisania ACTA, dzięki czemu będzie można całkowicie inwigilować wszystkich internautów, i usuwać niezbyt pochlebne komentarze, czy strony (już teraz i tak to robią, przykład strony antykomor.pl) na temat rządzących, pod przykrywką walki z nielegalnym pobieraniem plików (teraz jest ustawa, która zabrania pobierania i rozpowszechniania plików, więc po co ACTA??). Jeszcze trzy lata rządów PO i kraj doprowadzą do ruiny, i co z tego, że Kaczyński kawaler mieszkający z kotem (jeden z argumentów PeOwców, żeby nie głosować na Kaczyńskiego), ten to przynajmniej jako tako rządził i się ślepo nie podporządkowywał kretonom z UE. Podnoszenie wieku emerytalnego, ludzie będą dłużej pracować, a młodzi nie będą mieli pracy, starszy odejdzie na emeryturę, której nie wypłacą bo na jego składki nikt nie odprowadza pieniędzy, bo młodzi nie mają pracy po pracują ludzie, którzy powinni już dawno być na emeryturze (taki mamy system, że obecne emerytury wypłacane są z moich składek, a na moją emeryturę mają niby pracować moje dzieci, tylko niby jak jak starsi będę dłużej pracować). Podnoszenie podatków, i dodatkowo, akcyzy na i tak już drogą benzynę, po to tylko żeby dostosować do poziomo akcyzy w UE, szkoda tylko że pensji nam tak dostosowywać nie chcą, :/

Gość patriota teższ
co mnie razi? co mnie wręcz wkurwia? a to właśnie co napisano powyżej, mimo tylu afer, tylu bubli, tylu kłamstw, tylu aktów nietolerancji, wpadek, niespełnionych obietnic etc.etc. wciąż się kreuje ten zdradziecki rząd na rząd inteligentów, elit, mieszkańców metropolii, a reszta na nie to zaścianek, wsiury i absolwenci podstawówek lub moherowe babcie...to jest dopiero blaga, to potrafią się sprzedać, ze nawet jak ktoś jest przeciwko to otwarcie się nie przyzna, żeby nie wyjść na kołtuna i ćwoka. ale wychodzi powoli szydło z worka, wyłazi nieprzygotowanie i brak pomysłu na Polskę, jest za to pomysł na siebie, nachapać się jak świnia i wsio! nie wstyd za smoleńsk, nie wstyd za wyszydzanie ludzi pogrążonych w żałobie, windowanie ludzi takich jak wojewódzki, którzy dowcipnie potrafią drwić nawet ze śmierci, komor człowiek-wpadka, którego potknięcia tuszuje się jak może, przy którym sp.lech kaczyńskim był mistrzem oglady. Obrzucanie błotem modlących się pod krzyżem i robienie z tego afery i skandalu na skalę światową. co za kraj gdzie palikot wyznacza trendy, gdzie przyzwala się na upadek obyczajów? by rodzinom zmarłych w smoleńsku nie uczynić zadość, nie dać im się wyciszyć i zatracić w żałobie. by tuszować wszystkie dowody i nowe fakty, które widzą już chyba wszyscy, którzy chcą czytać jeszcze o tym tragicznym wypadku. jak ruda małpo możesz jeszcze patrzec na tą swoją zaciętą gębę w lusterku? ja wierzę jednak w sprawiedliwość, wierzę, że ta krucha i słaba konstrukcja na jakiej stoi ten najgorszy w wolnej polsce rząd upadnie, że podniesiemy się z tego z honorem! ze za zdrade zaplaca ci ktorzy maja zaplacic, ze rodziny ofiar smolenskich beda mogly zasnac spokojnie, ze pamiec o nich nie zginie w bagnie lgarstw i oszczerstw, ze nie bedzie rusek ani niemiec dymał nas jak pierwsza, lepsza dziwke. ja wierze w polske i w polaków, ze ten przyklad czegos nas nauczy

Gość TV TRWAM BEZ KONCESJI
ale mają dobry piar :P

Gość MarlenaMaz.
Taa, choćby nie wiem co PO zrobiło złego to i tak będzie wygrywać kolejne wybory. Znam wielu, którzy mimo wszystko dalej uparcie są za nimi. A my biedniejsi będziemy żyć w coraz większej nędzy. Ja na PO nie głosowałam. Ale autorko, prawda jest taka, że teraz żałujesz, że nie głosowałaś na PIS, a gdybyś jednak zagłosowała na nich, to też byś żałowała pewnie. Kto mógł przewidzieć co się stanie.

a gdybyś jednak zagłosowała na nich, to też byś żałowała pewnie. Kto mógł przewidzieć co się stanie. ten, kto mysli samodzielnie, i ten kto umie czytać pomiedzy wierszami... oraz cała masa maluczkich, którzy co prawda tego nie umieją, ale których prowadzi za rękę dobry Bóg

Gość utajona prawda
jaj wiem ze kaczor by sie postawił nie jest taki uległy jak tusk i mi tu nie wciskajcie kitu bo jak sie pytałem dlaczego głosuja na tuska to odpowiadali ze kaczor wywoła wojne przez swoje sie stawianie

Gość lord stront
Autorko :) gratuluję postawy, bo przyznać się do błędu nie jest łatwo. Dobrze, że widzisz co się dzieje I wcale tu nie chodzi o jakieś zachwyty nad PiSem, który ma liczne wady, ale o to, że jest patriotyczny, przez co jest wyborem dobrym, gdy nie ma już niczego innego.

kaczor wywoła wojne przez swoje sie stawianie a z kim przepraszam? z tego co pamietam to na pogrzeb Kaczora Saakaszwili zdazył nawet z przesiadką w rzymie, a Obama olał :classic_cool:

Gość gość
"czuję się oszukana, omamiona, wraca PRL"Zapewnie nie masz zielonego pojęcia co to był PRL...:O