Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczęśliwa mężatka

dlaczego mąż jest nie czuły na to ,że płaczę

Polecane posty

zupełnie olewa mnie, nie widzi ,że mnie boli kiedy obraca wszystko przeciwko mnie, kiedy robi ze mnie idiotkę .Kiedy ja mu mówię ,że mi coś sprawia przykrość on czuje się zawsze tym pokrzywdzonym... i to ja zawsze wychodzę na tą głupią. wtedy we mnie wszystko pęka i wybbucham płaczem a on na to nic, ma mnie gdzieś. Serce mi pęka a on spokojnie sobie śpi.Kiedyś potrafił przytulić a teraz jak kamień. Mówi ,że to moja wina i sama na to sobie zasłużyłam. Nie wiem już co mam zrobić. Chyba czas pomyśleć o separacji i nie mydlić sobie oczu ,że znowu mu zacznie zależeć. Proszę niech ktoś mnie wesprze, już sama nie wiem co mam zrobić. Dlaczego tak się boję odejść i tego ,źe on zabierze mi wtedy dziecko, dlaczego łudzę się ,że too się zmieni ,że będzie taki jak kiedyś. Nie wiem czym sobie na to zasłużyłam .każdy mówi ,że trzeba się dotrzeć i trzeba czasu ale ja już nie mam sił i pękam. Za bardzo mnie boli

Dlaczego jestem taka naiwna i daję tak sobą pomiatać. wiem że jeśli zdecyduję się odejść to mam gdzie wrócić ale sie boję ,że będę tego żałowała.

mi siebie bardziej. kiedyś tak było ,że ja płakałam a on się ze mnie śmiał. Nawet jesłi to naprawdę ja jestem sama sobie temu winna to jeśli załeżało by mu nie powinien się tak zachowywać, prawda?

Gość missy25
Moze zamiast wziac sie w garsc Ty wszytsko zalatwiasz placzem, wiesz co za duzo to niezdrowo. Musisz pokazac mu,ze jestes silna, wtedy Cie doceni. Akiedy placzesz okazujesz slabosc

no pewnie jaki on zly i straszny ojejujeju a jak wychodzilas za niego to chyb widzily galy co braly ,, co za babiszony ,cierpietnice teraz :O

Gość a co ty tak
z tym placzem? chyba jakas dysfunkcja z dziecinstwa. Nie masz 5 latek juz ze poplaczesz i rodzice kupia zabawke

widziały gały co brały tylko,że po ślubie , kiedy już zaszłam w ciążę okazał się kimś innym niż był. Racja ,on ma satysfakcję ,że cierpię i on jest górą . słaba ja

może i nie będzie zabawki :) ale sam akt kiedy cierpisz a ktos nie jest czuły na to

Gość a co ty tak
no ale po co ten placz? z dziecinstwa ci zostalo? kobiety samodzielne sie tak nie zachowuja

stara spiewka,okazla sie kims innym,znajdz sobie kochanka moze zareaguje :P

Gość a co ty tak
przed ślubem był inny powiadasz? A ile z nim byłaś przed ślubem?

no tak bo jak bedziesz wyla to facetowi serce skruszeje a jak widac z tego co piszesz robisz tak by w nim wzbudzic litosc ,zalosne :O

heh, tylko ja za stała w uczuciach. może i stara spiewka albo wcześniej za bardzo zamydlone oczy miałam. Może dla niektórych jestem śmieszna. Mam to co chciałam. tylko jeszcze kopa mi trzeba na rozpęd żebym w końcu przestała wierzyć że nie będzę już miała powodów przez niego do płaczu

wiem ,że nie ma sensu ryczeć tylko samo jakoś tak . ehhh

Gość a co ty tak
Nie perdol tylko odpowiadaj na pytania. Przed slubem ile z nim bylas?

wytwa sie to ci takiego kopa wypale,ze wkoncu moze cos zrozumiesz :P

2 lata. No kopniak się przyda...

miekka jesteś i on to wykorzystuje, czuje sie panem sytułacji.Ma nad toba władze. Weź sie w garść i nie daj sie prowokować do takich zachowań.

Gość a co ty tak
Jak ja nie lubie takich bab. Spytasz sie o cos ktora godzina a ona: Jak to ktora? Jakbys ze mna byl szczesliwy to byc cie nie obchodzilo kotra godzina, spieszysz sie gdzies? Tak zostaw mnie tu sama z dzieckiem i placz, bueeeee, bo ja biedna, buuuu dla ciebie sie poswiecam, bueeee, gdzie idzesz?!!! Wracaj!!!! (to juz krzyczy tarzajac sie na podlodze, z rozmytym od wycia makijazem)

Gość a co ty tak
Nie ponizaj sie. Nie daj soba pomiatac. Powiedz mu twardo, ale tak ze dotrzymasz slowa i sama bedziesz w to wierzyc. Albo sie zmieni albo rozwod. I tyle. A nie jakies wycie, ponizanie sie, dno i muł

wkurza mnie to ,że on zawsze obraca przeciwko mnie. A ja taka ciociunia i on ma władzę

a co ty tak- masz rację , samej mi siebie żal

Gość a co ty tak
a rob jak chcesz, glupia baba z ciebie. ja ide spac;) Jutro sie z mezem spotykam;) Bedzie sie dzialo;)

po co mam pokazac ze jest silna jak ona woli wyc i jednym okiem zerkac czy on zwroci na to uwage i sie zainetersuje ksiezniczka bo jej zle dzizes baby same sobie sa winne takiego traktowania a jakby tak raz huknela moze i by zrozumial cos