Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczęśliwa mężatka

dlaczego mąż jest nie czuły na to ,że płaczę

Polecane posty

natkawariatka -na pewno jak tylko właczę komputer to przeczytam ten wątek który mam wilką nadzieję da mi motywcję żeby nie być płaczkiem tylko pewniejsza siebie kobietą Dziekuję za słowa wsparcia i napewno będę pisać

po prostu jak człowiek za dobry to ma tak ,

śpię dziś na podłodze i tak długo aż to będzie konieczne ...aby nie obok takiego podlaka jak on. Bo jAKby nie patrzeć to nawet jak ja śmieszna i słaba i aparatka jestem to on nie zasługuje aby taka grzała go pod kołdrą. Niech i mi będzie nie wygodnie . nie mam ochoty spac obok niego

i niech mnie to wzmocni ta zimna podłoga:)

mam nadzieję że nie popadnę znowu w swój błędny schemat

Gość tak pytamm
spałaś na podłodze? :P swoją drogą szykuj się na rozwód, z tego gościa nic już nie będzie. nie pasujecie do siebie.

Gość do autorki tego topiku
Nie czytałam wszystkiego ( za dużo :) ) ale domyślam się ,że dziewczyny pisały już podobnie ja również się dołączę. uważam,że już płaczesz tak długo,że on zrobił się nie czuły na ten płacz bo się przyzwyczaił,że popłaczesz i przestaniesz. ja tez kiedyś tak miałam . :( teraz jestem twarda ,silna a on dawno juz nie widział mnie zalewającą się łzami.załatwiam to inaczej.

spałam. też myślę ,że rozwód będzie najlepszym rozwiązaniem. bo ile jeszcze można tak dawać się , wiem że nic nie wskóram płaczem wbiłam sobie to do głowy po dzisiejszej nocy . pękałam bo chciałam mu uświadomić ,że mi przykro a on odwracał zawsze to przeciwko mnie i to on się czuje za każdym razem pokrzywdzony. Mam małe dziecko i mam dla kogo postarać się zmienić żeby być twardszą i nie dać tak sobą manipulować i wmawiać

jak wstaniesz rano, to stań przed lustrem i powiedz sobie z usmiechem na twarzy JESTEM SILNA!" a pozniej zacznij płakać :) :P

muszę być silniejszą i nie dawać już mu tej satysfakcji...

Gość stokrotka1023
Regres - Czy ty zawsze musisz być taki chamski? Sprawia ci to przyjemność draniu? Autorko - Nie płacz już dziewczyno, bo to nie mam sensu. Chyba, że gdzieś w kąciku, jeśli to Ci pomaga :-) Na pewno NIE PRZY MĘŻU!

Chyba, że gdzieś w kąciku, jeśli to Ci pomaga " najlepiej zejdź do piwnicy :D

Gość stokrotka1023
Mężatko - Czy Twój mąż w ogóle pomaga przy dziecku? Bo wyczytałam, że bardziej interesuje go dziecko siostry :-(

Gość stokrotka1023
Może być piwnica :-)

Gość stokrotka1023
Samotnia czasami każdemu się przyda :-)

Gość stokrotka1023
Autorko - Mąż Cię nie szanuje, bo Ty sama siebie nie szanujesz... Prosta zasada :-)

Samotnia czasami każdemu się przyda " oczywiście że tak sam czasami schodze do piwnicy np zrobić sobie cos przy rowerze :D

Gość wiesz co ................
placz jest swego rodzaju emocjonalnym szantazem, jesli jak sama twierdzisz juz wczesniej wybuchalas placzem to nie dziwie sie Twojemu mezowi ze mam w koncu dosyc. Skoro brakuje Ci argumentow i tylko ryczysz to sama robisz z siebie idiotke.

Skoro brakuje Ci argumentow i tylko ryczysz to sama robisz z siebie idiotke." w koncu jej to ktoś powiedział :D

Gość stokrotka1023
Może to nie brak argumentów, tylko forma bezsilności? Mimo wszystlo uważam, że płaczem niczego nie da się załatwić, to po prostu dziecinne :-( Autorko - Dorośnij i skończ z płaczem :-)

Może to nie brak argumentów, tylko forma bezsilności?" ale brak argumentacji to pewna bezsilnosc to sie uzupełnienia i zazębia u kobiet to bardzo częsty proceder Płaczem chcą wiele uzyskać i wskórać a facet który raz sie podda i ulegnie takiej płaczce ma po prostu przejebane w dalszym życiu z taką histeryczką ... Rozmawiac można ale tylko wtedy kiedy kobieta przestanie płakac i sie uspokoi w innym przypadku płacz z argumentacją "bo tak...albo bo już i tyle.." robi z faceta łosia i kogoś kto ulega rozkapryszonej kobiecie a co za tym idzie staje sie zmanipulowanym człowiekiem

on nie daje sobą manipulować, wiem ,że robię z siebie idiotkę płacząc a to mnie pogrąża w jego oczach. Pomaga przy dziecku bardzo rzadko, pierwsze są jego potrzeby . Czasami tylko zostaje z nim kiedy ja muszę wyjść do sklepu. Nie mam swojego życia tylko dziecko- dom-i ten nie czuły mąż.

piwnicy nie mam:( mieszkam w kawalerce więc nawet nie mam gdzie wyjść jak pękam ..

Gość caroten
nie czytałam całego , ale powiedz mi autorko ile ty masz lat ?