Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brym brym beym beym

kolejne pytanie z serii "głupich"

Polecane posty

Gość brym brym beym beym

Dziewczyny czy wg Was to możliwe aby się było w ciąży przy regularnych i normalnych tzn. obfitych kilkudniowych miesiączkach? Chciałabym poznać Wasze zdanie na ten temat. Ponieważ od jakiegoś czasu czuję dziwne ruch w jamie brzusznej. Byłam już w ciąży i przypomina to właśnie ruchy dziecka.

Gość to zrob test
buahahahahahaahaha smiech na sali

Gość Jo------anna
Ja słyszałam, że możliwe, ale wtedy miesiączki są mniej obfite. I trwają max do 3 miesiąca, a dziecko porusza się dużo później, więc małe prawdopodobieństwo ciazy. Wg mnie praktycznie zerowe.

Gość to zrob test
Ponieważ od jakiegoś czasu czuję dziwne ruch w jamie brzusznej. Byłam już w ciąży i przypomina to właśnie ruchy dziecka. hahaha

Gość brym brym beym beym
nie rozumiem co w tym śmiesznego. Do tej pory myslałam, że to nieprawdopodobne. I nawet nie przyszło mi do głowy kupno testu. A teraz jestem do soboty w domu uwiązana. A nie chcę mężowi wyjaśniać jakie głupie pomysły mi do domu przyszły.

Gość Jo------anna
Brym brym, wg mnie to jednak raczej niemożliwe, bo musiałabyś być w około 4 - 5 miesiącu aby wyczuwać ruchy dziecka.

Gość brym brym beym beym
Dzięki Joanno, też tak oczywiście myslałam, no ALE... dziwne to wszystko. I tak najwyżej w sobotę zrobie test a potem do lekarza. Pewnie badanie na pasożyty będę musiała zrobić.

Gość Jo------anna
Powodzenia życze. :)

Gość brym brym beym beym
dzieki