Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obiektywnie o prawiczkach.

prawiczki sami pozbawiają się szansy na związek nie robiąc kroku do przodu

Polecane posty

oczywiście że odpowiada za swoje czyny ale nie odpowiada za to kim się stał. na to wpływu nikt nie ma.

Gość piotrek ]]]]]
a jak powinna wygladać randka? jeśli zaprosic dziewczyne do domu to coś ugotować? jaką muzykę puścić? jak się ubrać? co radzicie?

Gość ioioioiu
oczywiście że odpowiada za swoje czyny ale nie odpowiada za to kim się stał. na to wpływu nikt nie ma. mówimy o tym co jest teraz.Kazdy człowiek ma wybór,on także ,albo swoją PIERWSZĄ ZWIĄZKOWĄ PORAŻKĘ potraktuje jako blokadę nie do przejścia,albo jako lekcję którą zapamięta ,by uniknąć podobnych błędów. .Ma już pierwsze razy za sobą ,więc te drugie powinny pójść lepiej:D

ale tu nie chodzi o jego "porażkę" tylko o jego sytuację. gdyby ta porażka miała miejsce 10 lat temu to było by to normalne.

Gość ale wy pieprzycie głupoty
Prawiczek bez wiary "ale wy pieprzycie głupoty" w brew pozorom to nie było tak źle ..w sumie to na tamte chwile czułem się fajnie bo czułem się spełniony w jakimś sensie pomimo ,że to nie wychodziło jakoś świetnie. niestety( ,a może i stety) rozstaliśmy się Bielyje Rozy "Chciałabym Ci coś jeszcze doradzić, ale Twój pomysł na siebie jest dziwny i inny, niezrozumiały dla mnie." Jak ? Słucham ? Hmm moja egzystencja wygląda tak . Praca-dom ,a w domu oglądam sobie filmy pościągane z neta , pogram w gierki , poczytam jakies artykuły , raz na miesiąc spotkam się ze swoimi znajomymi .a jak jest ciepło to jakiś rowerek , rolki najczęściej sam lub też jakiś kumpel l rzadziej koleżanka) się dołączy. "obarczasz wszystkich(matka ,dziewczyna itd)" Może trochę tak ,ale bardziej mi chodziło o to żeby pokazać ludziom którzy nie rozumieją takich zachowań jak to wygląda i czego to jest wynikiem. Wiesz w końcu w pewnym wieku się skumałem ,że coś jest nie tak ze mną i że mój świat jest odmienny od świata większości ludzi no i postanowiłem nadrobić zaległości ,a wyszło tak jak to opisałem.

Gość Pati-19
KAŻDY PRAWICZEK MA STULEJE TO NAUKOWO UDOWODNIONE BOI SIE KOMPROMITACJI I ZAMYKA SIE W DOMU MARSZĄC SWEGO FALLUSA ALBO WCHODZI NA KOBIECE FORUM I SIE ŻALI RUSZ DUPE I WYJDZ DO LUDZI STARAJ SIE POZNAĆ ICH JAK NAJWIENCEJ. A nie użalaj się nad sobą tak nikogo nie znajdziesz. Jestem superkurwą

Gość ioioioiu
''ale tu nie chodzi o jego "porażkę" tylko o jego sytuację. gdyby ta porażka miała miejsce 10 lat temu to było by to normalne.'' rozbawiłeś mnie:P porażka jak to porażka moze się darzyć każdemu ,ale w g ciebie 20 letni ze złamanym sercem czujący się jak kosmita jest normalnym zjawiskiem,a 30 latek po porazce już odbiega od normy?:P:D Dlatego napisałam to co wyżej,albo się załamie i pogrąży w swojej NIENORMALNOŚCI albo bedzie otwarty na nowy związek . ''Może trochę tak ,ale bardziej mi chodziło o to żeby pokazać ludziom którzy nie rozumieją takich zachowań jak to wygląda(...)" no ok pokazałeś nam nieświadomym kobietom jak to wygląda.no ale co z tego?jaki jest morał twej przypowieści?lepiej być prawiczkiem ,niż facetem po 1 związku?;):P

"no ok pokazałeś nam nieświadomym kobietom jak to wygląda.no ale co z tego?jaki jest morał twej przypowieści?lepiej być prawiczkiem ,niż facetem po 1 związku? " wiesz co ? Masz racje ..ludzi to gówno obchodzi ,ale że temat jest o prawiczkach i o tym jak to inni dają im rady nie mając zupełnie pojęcia jak to wygląda z ich strony to postanowiłem że się wypowiem. Czy się załamię ? ..nie wiem ,ale znając siebie pewnie jak się jakaś ładna dziołcha do mnie uśmiechnie dwa razy to ją zaproszę gdzieś i znowu się zacznie...ale tym razem będę ostrożniejszy OBIECUJĘ !!

"porażka jak to porażka moze się darzyć każdemu ,ale w g ciebie 20 letni ze złamanym sercem czujący się jak kosmita jest normalnym zjawiskiem,a 30 latek po porazce już odbiega od normy?" dokładnie. "pierwsze miłości" i inne takie przejścia właściwe wiekowi szczenięcemu powinno się właśnie przechodzić w wieku szczenięcym. 30 letni facet w tej roli jest mocno żenujący. uważasz że nie mam racji?

"dokładnie. "pierwsze miłości" i inne takie przejścia właściwe wiekowi szczenięcemu powinno się właśnie przechodzić w wieku szczenięcym. 30 letni facet w tej roli jest mocno żenujący. uważasz że nie mam racji?" tak teraz gada ,ale jak by się dowiedziała o tym w realu to już mam przed oczami ten szyderczy pełen zdziwienia , politowania śmiech mówiący " kurwa nie wierze, jaka ciota z niego :D " ...jedne się z tego szyderczo śmieją ,a inne matki teresy użalają i starają dopomóc dobrą radą :) poklepaniem po pleckach wszystko zależy od rodzaju kobiety.

Gość ioioioiu
ale jestescie dziwni:O wg was 30letni NIE prawiczek nie moze zachowywać si ę zenująco? przecież nie wprowadzono oznakowania dziewic i prawików,więc patrząc na jakąś pare po 30-tce nie mam pojęcia czy to prawiczek w swoim pierwszym związku ,a moze facet ze swoją kochanką .....a moze rozwodnik itd itp:P Oferma dla mnie bedziesz żenujący jeśli nie wykorzystasz(jeśli takowa się trafi) szansy na bycie w związku tylko dlatego by nie być żenującym :P ''ale znając siebie pewnie jak się jakaś ładna dziołcha do mnie uśmiechnie dwa razy to ją zaproszę gdzieś i znowu się zacznie...ale tym razem będę ostrożniejszy OBIECUJĘ !!'' no i tego się trzymaj ,atakuj gdy trafi się jakaś fajna kobieta:P;)

Gość Salew
Trudno żeby jakaś dziewczyna się zainteresowała 25+ prawiczkiem. Za 10 lat nadal tu wszyscy będziemy jako prawiczki

"przecież nie wprowadzono oznakowania dziewic i prawików,więc patrząc na jakąś pare po 30-tce nie mam pojęcia czy to prawiczek w swoim pierwszym związku ,a moze facet ze swoją kochanką .....a moze rozwodnik itd itp Oferma dla mnie bedziesz żenujący jeśli nie wykorzystasz(jeśli takowa się trafi) szansy na bycie w związku tylko dlatego by nie być żenującym " ojojoj...słonko : )....to co teraz czytam dowodzi jednak to jak bardzo nie rozumiesz naszego stanu. Prawiczek to JEST STAN UMYSŁU ,a nie fizyczny fakt niezamoczenia kutasa. Prawidztwo nie nierozumienie kobiet, ich żartów , to błędne interpretowanie sytuacji , to brak umiejętności w prawidłowej komunikacji się z kobieta i odbieraniem ich sygnałów itp "Oferma dla mnie bedziesz żenujący jeśli nie wykorzystasz(jeśli takowa się trafi) szansy na bycie w związku tylko dlatego by nie być żenującym " Wyobraź sobie ,że w jego przypadku może zaistnieć taka sytuacja ,że jakaś kobieta będzie mu wysyłać sygnały zainteresowania ,a on poprzez brak niektórych doświadczeń nie będzie tego umiał odczytać prawidłowo i odbierze to inaczej np; "że się z niego wyśmiewa" ....i dla 20 osób to widzących będzie to " o kurwa leci laska na typa ,a on nie reaguje jak tak można" ...a on tego najzwyczajniej w świecie nie zauważy ,bądź też całą tą sytuacje zinterpretuje jako nabijanie się z niego ... Relacje damsko-męskie to jak gra w teatrze to sceny które można różnie odbierać interpretować w zależności od naszego nastroju , a przede wszystkim doświadczeń...więc jak koleś był 10 razy olewany prze kobiety to potem jak 11 się nim zainteresuje to on to odbierze jako nabijanie się. Pamiętajcie punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Jedni coś widzą inaczej niż drudzy bo każdy widzi przez swój pryzmat , przez pryzmat doświadczeń. Ja uciekam i pozdrawiam was wszystkich dziewice , prawiczki , nie- dziewice , nie-prawiczki pozdro.

"ale już jesteś dorosły ,odpowiadasz za swoje czyny ,nikt inny" Co to w ogóle za tekst? Jestem odpowiedzialny za swoje czyny co nie znaczy, że w pełni potrafię je kontrolować. Taki jest własnie problem prawiczków. 🖐️

Gość ioioioiu
ojojoj...słonko : )....to co teraz czytam dowodzi jednak to jak bardzo nie rozumiesz naszego stanu. Prawiczek to JEST STAN UMYSŁU ,(...) ja pier oczywiście ze nie rozumiem,stan umysłu? to rozwodnik ,rozwódka po rozpadzie dłuuuugoletniego związku takze jest mentalnym prawiczkiem:O? i także powinna/nien siedzieć w domu i nie robić nic ,by nie stać się żenującym? głupoty i jeszcze raz głupoty! że w pełni potrafię je kontrolować. Taki jest własnie problem prawiczków. czego znowu nie kontrolujesz?:O jestes nieśmiałym (chyba)domatorem ,i tak oczywiście wg Ciebie mają TYLKO prawiczki?

"Oferma dla mnie bedziesz żenujący jeśli nie wykorzystasz(jeśli takowa się trafi) szansy na bycie w związku tylko dlatego by nie być żenującym " to już by musiała być jakaś desperatka kompletna.

Gość ioioioiu
oj tam ,moze być desperatka jak bedzie ładna ,młoda to chyba warto zaryzykować :P;)?

"to rozwodnik ,rozwódka po rozpadzie dłuuuugoletniego związku takze jest mentalnym prawiczkiem ? i także powinna/nien siedzieć w domu i nie robić nic ,by nie stać się żenującym?" faktycznie nie rozumiesz co mi ci próbujemy powiedzieć. chodzi o to, że taki rozwodnik to ma już doświadczenia z kobietami, wie jak z nimi postępować, jest normalnym facetem a nie jakąś niedojdą która w swoim 30 letnim życiu ledwo trzymała dziewczynę "za rączkę" jak jakiś gimnazjalista albo i nawet to nie.

Ludzie po prostu nie rozumieją tego. I kobiety też. Nawet jeżeli są zainteresowane to oczekują od nas zachowań normalnego faceta, zamiast same zabrać się do roboty. 🖐️

"ojojoj...słonko : )....to co teraz czytam dowodzi jednak to jak bardzo nie rozumiesz naszego stanu. Prawiczek to JEST STAN UMYSŁU ,(...) ja pier oczywiście ze nie rozumiem,stan umysłu? to rozwodnik ,rozwódka po rozpadzie dłuuuugoletniego związku takze jest mentalnym prawiczkiem ? i także powinna/nien siedzieć w domu i nie robić nic ,by nie stać się żenującym? głupoty i jeszcze raz głupoty! że w pełni potrafię je kontrolować. Taki jest własnie problem prawiczków. " heh dziewczyno masz taki rozluźniający sposób pisania jak byś chciała nam przekazać ...30 letni prawiczek ?? No problem !!!! biorę reszty nie trzeba : ) A tym tekstem "czego znowu nie kontrolujesz? jestes nieśmiałym (chyba)domatorem ,i tak oczywiście wg Ciebie mają TYLKO prawiczki?" Z naciskiem na " ZNOWU nie kontrolujesz" to mnie rozbawiłaś do łez bo PBW jest znanym mistrzem wymówek. Racja jest jak dupa każdy ma swoją :)

Gość ioioioiu
alez ja przyznaje ze nie rozumiem,bo dla mnie nie ma znaczenia wiek w którym zaczynamy nasze pierwsze razy ,tylko nasze podejście do nas samych i do osoby z którą jestesmy. CHa wiesz jak trudno rozwodnikowi wrócić do randko-wania?takze sie boi ,bo większosc nie przepada za osobami ''po przejściach'';) wg was 30latek to już prawie trup ,który nie powinien niczego zaczynać? czy to się tyczy tylko wspaniałych dziewiczych prawików?:P

podejrzewam ,że nasza ioioioiu to 19sto latka która ma ferie i różowe okulary na nosku : ) ...ah jak przyjemnie kołysać się wśród fal ..gdzie szumi szumi woda ...sialalalall .....a my już wiemy ,że zycie to nie bajka nie głaszcze nas po jajkach... Choć humor mu poprawiłaś swoją słodką naiwnością i optymizmem.

Gość ioioioiu
heh dziewczyno masz taki rozluźniający sposób pisania jak byś chciała nam przekazać ...30 letni prawiczek ?? No problem !!!! biorę reszty nie trzeba : ) to komplement? to proste,to co piszecie nie ma przekonać mnie ,tylko...chcecie przekonać samych siebie ,ze to wszystko co piszecie to JEDYNA NAJPRAWDZIWSZA PRAWDA .

Gość ioioioiu
Choć humor mu poprawiłaś swoją słodką naiwnością i optymizmem. a gdzie ty widzisz w moich postach optymizm?

Ja chce po prostu zobrazować jak to wygląda ,żeby ktoś wiedział po to jest forum nie ? ... "to komplement? " ja napisałem szczerą prawdę :) ,a jak to odbierasz jako komplement ..hmm dla mnie bomba.

"wg was 30latek to już prawie trup ,który nie powinien niczego zaczynać? czy to się tyczy tylko wspaniałych dziewiczych prawików? " to się tyczy bardzo wielu różnych dziedzin. lionel messi ma 25 lat, justyna kowalczyk 29. po prostu wraz z wiekiem kolejne możliwości znikają i bzdury pleciesz twierdząc że tak nie jest.

Gość Salew
Najpierw niech pojawi się dziewczyna. Jak jej nie ma to można tylko gdybać

Gość Looooser pomarańczowy
Ciekawe czy Justyna Kowalczyk jest dziewicą.

"to się tyczy bardzo wielu różnych dziedzin. lionel messi ma 25 lat, justyna kowalczyk 29. po prostu wraz z wiekiem kolejne możliwości znikają i bzdury pleciesz twierdząc że tak nie jest." No własnie to jest dobry przykład. Ja np. grać w piłkę nożną nie potrafię, a też mam 25 lat. I chocby nie wiem co już się nie nauczę dobrze grać, pomimo tego że jestem jeszcze młody. Zeby robić coś dobrze, trzeba mieć za sobą lata doświadczenia. I o ile w wieku nastoletnim wpadki chłopakowi ujdą, to ten sam facet ale 25+ letni robiący szczeniackie wpadki będzie załosny. 🖐️