Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczarowany xyz

Widzialem dzis Polke

Polecane posty

Gość numerowaaa
Mayor - swiete slowa. Jak czytam to forum to mi szczena czasem opada ile tu chamstwa, jadu i zawisci. Poalcy wyzywajacy sie nawzajem od "Polaczkow" tak jakby oni nie wiem kim byli.

Gość hhhhhhhhdhahshhh
Mayor i święte słowa :D psychiczną babka bez własnej tożsamości. Głupia krowa podszywa się pod innych. A zdjęcie z synkiem to też nie ona, tylko babka która znam z widzenia. miejmy nadzieję że ACTA zrobi z tobą porządek Mayor

Gość kjhdkjh
Tak Mayor brawo zes niezrownowazona psychicznie i wstawiasz fotki mojej kumpeli jako swoje :/

ej Ty wyzej widziales kiedys Mayor na oczy w realu? Bo tak sie sklada ze ja widzialam. Malo tego, o jej stan psychiczny martwic sie nie musisz, get a life

Gość pysiamala
O czesc prezes meska dziwko ciapaka ( inaczej pewnie nie zarabiales podczas pobytu w UK ) wspolczoje twojemu odbytowi :) Ja murzyna bym nie tknela ale pewnie tobie murzyn także nie obcy....

Gość pysiamala
Kasza serio? Przyznajesz się do kontaktu z tą psychiczną baba?

wiesz, patrzac na wasze wypowiedzi tutaj to nie jestem tak do konca pewna waszego stanu psychicznego....

Gość acti=v
prezes wertyp to ciamajda z kompleksami, pewnie w zyciu nie pociumcial jeszcze.

Gość nieeee mige
Kasza no wiesz co? Jak możesz osądzać człowieka po jego wypowiedziach !!! :o ( nawiazaujac do tych wielkich gadek że nie można osądzać człowieka po ubiorze, zachowaniu i w ogole niczym :D )

Gość mojego malucha
Ja w ogole nie rozumiem o co chodzi z tymi bialymi kozaczkami i specyficznym stylu ubierania sie. Nigdy takowych w Polsce nie widzialam, moze nie obracalam sie w takim towarzystwie. Pewnie tez rzadko widze tutaj Polakow bo jest ich moze 6-7 osob w mojej miejscowosci,ale wszyscy chodzimy normalnie ubrani :) Wlosy tez mamy roznych kolorow, od glebokich brazow do zlotego blondu,ale akurat zadna kobieta nie ma pasemek :D

Gość oczarowany xyz
Wlasnie że nie żona, wypowiedź zwłaszcza w internecie nie daje ci podstaw do oceny. Przecież w necie ludzie udają takich jakimi chcieliby być. Taka Mayor np. robi prowokacje i podszywa się pod innych ludzi. Chcesz powiedzieć że jest taka naprawdę? Kasza mówi co innego :p Na podstawie wypowiedzi Mayor widzimy że to psycholka z dużą wyobraźnia, czyli co? Mamy ja osądzić i zawolac social services? Bo przecież ma syna ( tak twierdzi), jest niebezpieczna...

Gość e+3=7
mayor sama sobie szkodzi, gada bzdury, umoralnia ludzi, tworzy niesamowite hostorie, ma roztrojenie jazni, nie mozna jej odmowic inteligencji, ale dla mnie taki czloweik o rozchwinaych emocjach jest dosc dziwny

Gość czternascie po jedenastej
kocham cie zeto chce cie pomacac tu i tam przyjedz dzis do mnie (godzina zaszyfrowana jest w mym poscie) na swojej kozicy i zabawimy sie

Gość oczarowany xyz
Nie od dziś wiadomo że najwięksi psychole są inteligentni...więc jeśli mówisz że inteligentna to niestety świadczy na jej niekorzyść. Jeśli dodać to zachowanie które tu reprezentuje

Gość e+3=7
to fakt ze wiekszosc psycholi to ludzie o wysokiej inteligencji, nie twierdze ze mayor to jakis psychol ale na pewno nie jest to osoba zrownowazona psychicznie tak do konca, za bardzo sie uzewnetrznia tutaj, wciela w rozne osoby, wymysla niestworzone historie zeby zwrocic na siebie uwage, ale z drugiej strony nie rzuca miechem jak sie wypowiada i wyzywa ludzi jak co poniektorzy tutaj

Gość jestem wielka fanka
przeciez nie od dzis wiadomo ze psychopaci sa bardzo mili, az za mili. To wiaze sie sie z tym ze obserwuja reakcje ludzi i ich sie ucza ale sami emocji nie maja. Mayor tez mi wyglada jak rasowa psychopatka.

Gość ben on djuty
prezes spadaj ty ciota z tymi wegierkami, na ciebie to zadna nie spojrzy....lepiej wystaw lokiec za okno swojego rzecha

Gość sliwka wegierkaaa
Co ty z tymi Wegierkami? Sama jestem z Wegrem i powiem tobie że młode wegierki jako tako wyglądają ale w wieku 30tu lat sypią się strasznie. Pozatym solara, tandetne włosy i czasem z Polką można pomylić. Z resztą jest taka zasada że jak w danym kraju faceci są przystojni to babki nie ( i vice versa) niestety na Węgrzech to faceci są miodzio ( wiem bo jestem bi i takiej Wegierki bym nie tknela :D )

Gość numcio numcio
Heheee Ja znam taka jedną wegierke. Ruda z płaską okrągłą twarzą i od dziecka wygląda wygląda jakby miała 40tke :D na dodatek jest cyganka jak wiele ludzi tam. Weź się lepiej za Brazylijki prezes. Chociaż one patrzą tylko na wygląd i są pusciutkie. Poza tym nie znają słowa zdrada i pieprza się z wszytkimi nawet jak sa w związku. Więc syf możesz złapać od takiej :)

Gość sarusiak.A
idz sie pochlastaj przez to :D:D. A google znasz ?? szukajcie aznajdziecie ..zawiodles nas prezes:P

Gość cherry colaaa
Ciemne oczy ciemne włosy i największe przyrodzenie w Europie. Oto co mają Węgrzy. Mam jednego w domu, Jest po 30 tce a przystojny jak cholera. Jestem wybredna i to jeden z niewielu facetów który mi się spodobał w życiu.

Haha! Cherry cola - brzmi jakbyś go w klatce trzymała :D Prezes- zaraz zawiodlam jakbyśmy conajmniej dobrymi znajomymi byli :p weź sie tam na wakacje wybierz i powyrywaj na zagubionego turystę

jak taki przystojny i z takim sprzecichem to niech go trzyma i w klatce i na kagancu :) najprzystojniejszy facet jakiego ja tutaj w uk widzialam jest walijczykiem, piekne rysy twarzy, meskie, czarne wlosy i ciemne oczy tak jak lubie, swietna mocno zbudowana sylwetka (bo akurat nie przepadam za chudzielcami), wyrzezbiona a do tego wszystkiego zeby jeszcze malo bylo - jest doktorem w moim szpitalu.