Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pewna magdalena

miał być tylko bezinteresowny seks... ale widzę, że on chce czegoś więcej

Polecane posty

Gość bogna83
wiecie co dziewczyny, od wczoraj sledze watek i to jakbym ogladala film który sie dobrze skonczyl :) trzymam za was kciuki, powodzenia!! :)

Gość oczywiscie ze nie
napisz jeszcze ile razy dzis byl w toalecie to wszystko wyjasni

Oj Magda... Nie kazdy facet jest taka swinia jak Twoj byly. Juz nawet po tym co piszesz widac, ze Twoj chlopak jest dobrym czlowiekiem. Twoje obawy sa spowodowane tylko tym, ze wczesniej spotkalo Cie cos bardzo przykrego. Uwierz mi, ze inaczej nie bylabys az tak przerazona tym wszystkim. Napewno czulabys obawe, ale nie az taka. Zaufaj mu, musisz mu udowodnic, ze Tobie tez zalezy i ze mu wierzysz, a wtedy nie mam watpliowsci, ze bedziecie szczesliwi i ze nie bedzie tzw powtorki z rozrywki ;) przeciez ON CIE KOCHA! A nie krzywdzi sie osob, ktore kochamy :)

hmmm dziewczynka :) może być:* to teraz podaj numer konta :D hehe a tak poważnie to widzisz sama skoro śledziłaś zaszłam w ciążę dośc szybko, znaleźliśmy mieszkanie :) dużo pozytywnych rzeczy się dzieje na kafe

Gość zajmij sie moze
do kwadratu,lepieniem pierogow niz calodziennym przebywaniem na kaffe,wy w to naprawde wierzycie?

jakiś szmaciarz dzisiaj napisał mój zabliźniony chłopak.. bardzo się cieszy a mama jak się cieszy chociaż myślałam że będzie wrzask :)

Polecam sie na przyszlosc :D ja Wam zycze jak najlepiej :* napisz nam czasem jak Wam sie uklada, oczywiscie bez szczegolow, po prostu, czy jest dobrze. Wiele osob tutaj Wam kibicuje, nie tylko ja i mam nadzieje, ze od teraz bedzie juz tylko lepiej :) czasem musi byc bardzo zle, aby potem bylo bardzo dobrze, pamietaj ;) Heh, Eliza z tym kontem moze byc juz troche gorzej :D chyba jednak nie zbije majatku :D kurcze, no strasznie sie ciesze, ze Wam tez sie udalo! Wy tez jestescie bardzo fajna para, rowniez nie mialam watpliowsci, ze u Was tez wszystko zakonczy sie pomyslnie, a ta ciaza to tylko kwintesencja Waszego szczescia. I oby tak dalej! ;) I mieszkanko nawet juz macie?! No super... Sie ludziom powodzi :D

Wiem Eliza, pamietam tego dupka. Kij mu w oko! Gdyby tego nie napisal, to pewnie by sie zesral, nie znasz ludzi na kafe?! ;) to pewnie jeden z tych zfrustrowanych prawiczkow, dla ktorych pisanie na kafe jest jedyna rozrywka w zyciu! Nie warto przejmowac sie takimi komentarzami, naprawde... Najwazniejszy jest teraz dzidzius i to co przed Wami :)

cześć autorko, cześć wszystkim:) super zakończenie, a właściwie początek Waszej znajomości:) ja tak nie mogłam się oderwać, że wróciłam z imprezy i zasiadłam do kompa, rzadko piję, więc jestem w stanie na prawdę wskazującym. i powiem Wam - kolejny facet mnie dziś rozczarował. U znajomych poznałam mogłoby się wydawać fajnego gostka, pitu pitu, widać, że dobrze nam się gada, maślane oczy do mnie, obiecał tym znajomym, że odprowadzi mnie do domu, po chwili jak od nich wyszliśmy, spotkaliśmy jakiś jego znajomych, jego koleżanka podwiozła mnie do domu, pod domem 'ale już sobie tam poradzisz?', burak nawet nie wysiadł. Nie wiem, może przesadzam ale wydaje mi się, że chłopak powinien mieć trochę kultury. Potem coś tam napisał (nie wiem, skąd ma numer, chyba od tych znajomych) ale nawet nie chce mi się odpisywać. A Wy się dziwicie, że nie umiem się otworzyć, jak w około takie elementy:D nie ma to jak facet naszej magdalenki:) oby Wam się powiodło, życzę z całego serca:)

Gość Weglarczyk to żyd
no to rośnie nam kolejny zabliźniony bachor z patologicznymi genami :classic_cool: tak eliza, to do ciebie.

Weglarczyk to zyd, wypad stad! Az tak ci sie nudzi, ze od rana przesiadujesz na babskim forum? Az mi ciebie szkoda! Krowy doic!

Gość Weglarczyk to żyd
prawda jaka jest, każdy widzi. a tobie też się musi nudzić :classic_cool:

A ty zydzie jestes jasnowidzem, ze przewidujesz co jest prawda a co nie? Wez nie badz smieszny! Widzisz, mnie sie nudzic nie musi abym wchodzila na forum dla kobiet. Ja to po prostu lubie, ty natomiast musisz byc bardzo znudzony skoro od samego rana tu siedzisz... To moze powiedz Elizie czy bedzie chlopak czy dziewczynka, chetnie sie dowiemy skoro jestes taki nieomylny! :D

Gość Weglarczyk to żyd
będzie genetycznie uszkodzony chłopak :classic_cool:

to jest nienormalne... co z tego, że facet był kiedyś bity może teraz jest zajebistym chłopakiem?:o ja też nie rozumiem jak można z takich rzeczy się wogóle śmiać... nie ogarniam :o

no to rośnie nam kolejny zabliźniony bachor z patologicznymi genami ja pierdole... widze idioto, że nic w życiu nie przeszedłeś... czy to kurwa jest jego wina że był bity w domu? i co ma wspólnego jego ocene życie z patologią??;o

kosmitkamars u mnie nic się nie zmieniło od wczoraj :D narazie rozmawialiśmy tylko o rachunkowości czyt "napisz mi szybko proszę cię jakie są zasady wyceny zużycia materiałów musisz mi napisac dopóki ten idiota siedzi szybko po jednym zdaniu z neta" :D

Szkoda, ze ty tez jestes genetycznie obciazony, weglarczyku, kolejny wrzod na zdrowym organizmie narodu... Mam dla ciebie rade! I to genialna! Wypierdalaj z tego forum, zrob nam ta zyczliwosc!

Heh, Magdalenka, Wy to macie zajebiste zajecia, jak slowo daje! :D oj biedaczek, chyba jednak nie zabral notatek do tesco, co? :D

ehhh chyba nie :o nie wiem wogóle skąd takie ataki na elizę, to już kolejna osoba się tak wypowiada o tym jej chłopaku po prostu masakra jakaś totalna :o

Ale nie martw sie o niego, to madry facet, poradzi sobie ;) Nie wiem Magda od jak dlugiego czasu przegladasz kafe, ale to sa wlasnie jego uroki. Takich kretynow tutaj pelno niestety... Gdyby ten caly weglarczyk nie zaatakowal Elizy, to przeciez by mu zylka pekla! Takich psychopatow pelno tutaj, a podobno to babskie forum... Dziwny jest ten swiat :/ znam historie Elizy, tam tez pisalam i naprawde nie rozumiem jak mozna byc takim czlowiekiem jak nasz "kolega" powyzej...

taaa mądry chłopak :D właśnie do mnie dzwonił, że kurcze już nie wiedział jak ma to księgować i sobie zeszyt rozłożył na kolanach i już kończył zadania a tu mu jakaś babka kartkę zabiera i jeszcze się jej zapytał czemu nikt nie mówił że są dwie osoby do pilnowania przecież jakby ją widział to by nie odpisywał:D ale on już sam będzie robił on to zadanie skreśli i w końcu się zaczęła śmiać i mu pozwolili pisac dalej w pierwszej ławce... tak on jest najmądrzejszy na świecie :D

Haha :D jaki cwaniak! :D smiesznie macie, naprawde :) ale wazne, ze pozowlili mu dalej pisac te zadania, moze cos zapamietal :D to w nagrode musisz zrobic mu dzis pierogi ;)

Gość jeszcze opisuj
jak twoj facio sra, podciera tyłek i wali gruchę:D co za baby

Gość adddadadad
ta pewnie zrobił maślane oczka do babki i mu pozwoliła a potem ją wyrucha jak ciebie :)