Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to z wami jest

ściągacie filmy i muze czy już się boicie?

Polecane posty

Gość i w usa by musieli
no ta dziewczyna tak panikuje jakby okradla fort knox :classic_cool:

Gość jak to z wami jest
i w usa by musieli- witam ponownie;) ale rozumiesz ze nawet tutaj dostaje sprzeczne info? dlatego już głupieje. Ty i Ewelina twierdzicie ze nic nie bedzie a zobacz co napisał wyżej a mi to wisi...

Gość jak to z wami jest
a mi to wisi-aż taki masz ubaw?:(

Gość jak to z wami jest
Ewelina jeden "kolega" wyzej twierdzi inaczej. i o to własnie chodzi.

Gość i w usa by musieli
ja tu zadnego sprzecznego nie widze , korzystanie z torrentow jest karalne juz ladnych lat a jaki jest odsetel zlapanych piratow 00000000.1% :D? Policja nie ma takiego zaplecza jak niemcy francja anglia czy usa jak sami nie nie zlapia cie na sciaganiu ich pliku to gowno ci moga zrobic.

Gość i w usa by musieli
mialo byc 0.0000001% :D

A złodziej nie ukarzą tylko dlatego, że udalo się go złapać po fakcie a nie w czasie kradzieży? No nie osłabiajcie mnie...

Gość i w usa by musieli
prawo nie dziala wstecz teraz zaden provident neta nie moze ujawniac danych wiec policja sama cie nie namierzy to moze pocalowac klamke :classic_cool:

a mi to wisi- wez sie puknij w leb:D Nikt nie bedzie scigal kogos kto 5 lat temu sciagal z torrentow. Jak ACTA wejdzie w zycie to nie bedzie dzialala wstecz. A torrenty sa karalne od zawsze wiec powtarzam kazdy sciaga na wlasne ryzyko

Gość zagda
autorko, no chyba nie ściągnęlaś aż tyle by nie dało się spłacić?

Gość jak to z wami jest
Ewelina ja też im mówię ze prawo nie działa wstecz a oni mnie wyśmiali:O

Gość zabbadooo
dziewczyny firmy tracące swoje zyski mają rejestrowany monitoring. Tam sjest zapisany ruch w internecie dotyczący ich pliku. Postępowanie nie mógł wdrożyć, bo nie mogł dojść do osoby (złapać jej). Teraz acta ułatwi mu sprawę. A jaki jest okres przedawnienie na taką kradzież? Jak się orientujecie to doliczcie do tego te miesiące do ratyfikacji acty i wam wyjdzie jaki okres mogą ścignąć

Autorko, a ja Ci polecam wyłączyć kafeterię i odpocząć chwilę :) nie ma co panikować. Jeśli nie ściągałaś dużo z torrentów, to nie powinnaś mieć znacznych kłopotów, bo na pewno znajdą się ludzie, którzy ściągali na ogromną skalę :classic_cool:. Wszyscy mamy mały mętlik w głowie co do tego całego ACTA, bo nie wiadomo za co mogą ścigać a za co nie :D póki co należy śledzić tok wydarzeń, przekonamy się co będzie z tą ratyfikacją, itd., i dopiero później będziemy się martwić ;) a póki co - nie panikuj. Będzie dobrze! ;):)

Gość el chulo
Za samo ściąganie nic nie zrobią,jeśli ściągasz dla użytku własnego i nie zarabiasz na tym,to nic za to nie grozi,ścigają tylko za udostępnianie.Problem może być,jeśli pobierasz przez 2p2 np Emule,torrenty,tam pobierając jednocześnie wysyłasz,ale obecnie chyba już mało kto z tego korzysta,raczej większość korzysta z warezów i serwisów hostujących.

Gość zagda
a ile jest przedawnienie za kradzież?

Gość jak to z wami jest
nie mam pojęcia jaki jest okres przedawnienia na takie coś.... ale miło że już mnie nie wyzywasz od cymbałów:O

Gość i w usa by musieli
w koncu ktos sensownie napisal ale korzystajac z tego iz acta nie wejdzie przynajmniej w takiej formie jakiej jest to moga possac kazdemu kto sciaga z torrentow :classic_cool:

Gość jak to z wami jest
el chulo- ale my gadamy o torrentach!!! Kerita- ja bym tak nie panikowała gdybym nie ściągała z tych przeklętych torrentów:(

Gość jak to z wami jest ogarnij się
laska, bo jestes normalnie żałosna :O Skamlesz od paru godzin, jak to sie boisz. Jak mozna byc takiem mięczakiem i tchórzem? Pewnie należysz do tych, co w życiu gazu nie docisną, ani nie przejdą na czerwonym. Jakbys dostała mandata, to byś zeszla na zawał, co? Tak, już ci wjeżdżają na chatę i zaraz za kratami wylądujesz. Już możesz zacząć pakować szczoteczkę do zębów :O

Gość jak to z wami jest
i w usa by musieli- mówisz o tym ze nie przejdzie ten punkt że operator nie może ujawnić danych?

Nie panikujcie. Jak ściągacie ze stron hostingowych - nic wam nie zrobią. Ważne, zeby nie udostępniać i mieć na użytek własny.

Gość jak to z wami jest
jesli chcesz mnie jeszcze dobić to wcale się nie odzywaj. tak panikuję bo sie nie na zarty wystraszyłam. nie będę udawać ze mam to w dupie bo tak nie jest:(

Pewnie każdy kiedyś coś ściągnął z torrentów. Nie czujesz się śmieszna, panikując jak mysz pod miotłą, bo MOŻE namierzą Twój marny kompik? Morze to jest głębokie i szerokie. Piątek jest, na imprezę idź, zrób cokolwiek. Naprawdę, ja jestem spokojną osobą i praworządną obywatelką, ale jak można być aż takim tchórze i mięczakiem, to już nie łapię,

Gość jak to z wami jest
Lara gadamy o torrentach! w tym sęk

No tak, torrenty to wsypa, ale jest tu tylko jednak osoba, która od paru godzin pewnie już 3 razy zmieniła gacie, bo robi pod siebie ze strachu :O Przyznam sie, ze taką zastraszoną myszę widzę 1 raz w życiu chyba.

Gość Autorko sorry za off top
ale mam pytanie. działa wam chomik??? ja raz w zyciu ściagałam i teraz chcę sobie znó naściągać zanim mi zakażą :-D ale chomik albo nie działa, albo zapomniałam jak to się robi :-D siedzę w nim i grzebię i grzebię, ale nic nie mogę ściągnąć