Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to z wami jest

ściągacie filmy i muze czy już się boicie?

Polecane posty

Gość i w usa by musieli
"mówisz o tym ze nie przejdzie ten punkt że operator nie może ujawnić danych?" Nie tylko to jest wiecej uchybien

Gość jak to z wami jest
tchórzem? byłam pewna ze ściąganie z torrentów jest legalne (nie wiedziałam ze jednocześnie udostępniam), teraz się dowiaduje że to przestępstwo i moge mieć prazejebane. dziwisz się?

Gość Autorko sorry za off top
co to są strony hostingowe i te torrenty? czy ktoś moze po polsku napisac jednym zdaniem co to jest i jak wygląda ?

Gość jak to z wami jest ogarnij się
Reszta jakoś żyje ze swoimi grzeszkami komputerowymi, a ta nie będzie teraz spać po nocach. Naprawdę, uspokój się, dziewczyno. Nic już nie ściągaj, jak sie tak boisz i luzik.

Gość jak to z wami jest
Edzia Bzdurniak- to jedziemy na tym samym wózku:p

autorko jesli sciagalas z torrentow kiedys to nikt ci nic nie zrobi! Jesli sciagasz np. dzis film jakis (pewnie w dodatku nie polski) to szansa, ze ktos cie namierzy wynosi 000000,1%:P

Jakim cudem nie wiedziałaś autrko, że udostępniasz? Przecież tam widać, że ty ściągasz i od ciebie ściągają? W utorrencie widać wyraźnie

Gość jak to z wami jest
po prostu na mnie nie naskakuj, jestem spanikowana nie da sie ukryć bo nie chciałabym miec problemów...przysięgam ze myślałam ze ściągam na własny użytek, nie wiedziałam ze udostępniam:(

Gość jak to z wami jest ogarnij się
"dziwisz się?" Tak, dziwię się. Bo takich osób, które korzystały z torrentów są tysiące i nikt nie będzie się interesował Twoją marną osobą. Poza tym nie zmienisz przeszłości, nie masz na to żadnego wpływu, więc co Ci da robienie pod siebie ze strachu? Naprawdę, nie rozumiem.

byłam pewna ze ściąganie z torrentów jest legalne (nie wiedziałam ze jednocześnie udostępniam) :D:D:D to musi byc jednak prowo:D Czy ty chcesz nam wmowic, ze sciagalas film przez cos co nawet nie wiesz jak funkcjonuje?

Gość jak to z wami jest
edzia no nie wiedziałam:( kiedyś znajomi mi polecili torrenty do ściągania więc wpisuję film, ściągam i juz, nie wczytywałam się:( założyłam ze skoro strona działa legalnie i tyle osób korzysta to nie łamię prawa:(

Gość zabbadooo
no tak, ręce opadają...

Gość jak to z wami jest
no to jak nie rozumiesz to chociaż na mnie nie naskakuj po prostu spanikowałam....

Gość i w usa by musieli
i to jest paradoks prawa polskiego i nie tylko :D jesli takie torrenty sa nielegalne jakim prawem torrenty.org dzialaja?:D polska to taki smieszny kraj ze bania mala

Gość zabbadooo
weź gorącą kąpiel i zrelaksuj się w więzieniu tego nie będziesz miała;)

Gość jak to z wami jest
i w usa by muesieli- ot to:P

Gość wiedźminnnn
jesli takie torrenty sa nielegalne jakim prawem torrenty.org ale one siedzą w kraju, gdzie tym się nikt nie interesuje tylko sciągacze ryzykują

Gość el chulo
jeśli pobierałaś 200 czy 300 filmów rocznie to ci nic nie zrobią ale jeśli było to parę tyś. to już gorsza sprawa. A tak w ogóle to się dziwię,że jeszcze ktoś z tego korzystał,prędkość zależna od tego ile ludzi udostępnia albo i nieraz czekać aż ktoś w ogóle udostępni porażka na całego i te transfery i jeszcze zamulaniem łącza wysyłając,od dobrych paru lat już z tego nie korzystałem. PS:Temat czuć prowo na kilometr.

ja nigdy nie spotkalam osoby, ktora sciaga przez torrenty i nie wie jak to dziala. No, ale mniejsza z tym. Nie rozumiem waszej paniki. Przyszedl ktos do was, policja zapukala? Nie? To sie pytam o co sie martwicie? Nie sciagac z torrentow na przyszlosc i juz:)

Gość jak to z wami jest
wiedźmin i to wprowadza ludzi w błąd bo chyba mozna wydedukować ze skoro coś całe lata działa normalnie to jest legalne?

Gość i w usa by musieli
o czym ty piszesz torrenty.org to polska strona :classic_cool: a nawet jesli nie to megaupload tez nie siedzial w usa a jakos go namierzyli

Gość jak to z wami jest
Ewelina n o nie wiedziałam, wiem ze porażka ale nie wiedziałam. dziekuję ze jesteś miła i nie zachowujesz się jak burak:) el chulo to nie jest provo. niestety:O myślę że nawet 300 rocznie nie sciągam...

Gość Autorko sorry za off top
ale mam pytanie. działa wam chomik??? ja raz w zyciu ściagałam i teraz chcę sobie znó naściągać zanim mi zakażą ale chomik albo nie działa, albo zapomniałam jak to się robi siedzę w nim i grzebię i grzebię, ale nic nie mogę ściągnąć

Gość werf
strony z torrentami mają zagraniczne serwery no chyba, że mają legalne treści, to wtedy nie musza

Gość jak to z wami jest
Ewelina to że nie zapukała nie znaczy ze nie zapuka:p uroczyście przysięgam że już nic z torrentów nie sciągnę...ale jeszcze do południa ściągała;)

Gość i w usa by musieli
no dobra zalozmy ze sa na jakims zadupiu , ale providenci moga zamknac dostep do tych stron 🖐️ ale taka jest wlasnie jest polska zamiast dzialac u zrodla to siedza w lesie :classic_cool:

Gość zabbadooo
Przyszedl ktos do was, policja zapukala? Nie? To sie pytam o co sie martwicie? Nie sciagac z torrentow na przyszlosc i juz a skąd mieli trafić? oni też nie będą wnioskować o zmuszenie providera o podanie danych w pojedyńczych przypadkach przecież policja nie ma interesu żeby uganiacić się za pojedyńczym userem co innego okradani ale oni czekają na actę

Gość werf
bo policja nie miałaby c robić. dopiero jak posypią się wnioski poszkodowanych się zacznie. A posypią się jak acta da im szansę na dochodzenie własnych praw

dokladnie. Nikt nie bedzie scigal jakiejs jednej osoby, ktora sobie cos sciagnela:O Jak dla mnie to ludzie za bardzo panikuja. Wejdzie ACTA to wtedy bedzie mozna sobie popanikowac. Na razie cieszmy sie wolnoscia i sciagajmy co chcemy.