Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość its a dreammmm

Gdzie znaleźć wolnego faceta koło 30-stki ???

Polecane posty

My tu o wszystkim... o kotach i nie tylko :) Staszek, tak planuję, ale w głębi serca liczę na jakiś cud, który pozwoli mi zachować część "siebie" :)

Gość rnhtrernthuw
kobieta, ktora zdecydowalaby sie byc ze staszkiem musialaby miec wyjatkowe poczucie humoru

Ja akurat lubię jego żarty. Czytałam kilka innych jego wypowiedzi... w ich tle te żarty wypadają uroczo :)

Gość rnhtrernthuw
specyficzne sa :classic_cool:

Gość HMS...VDRS...Petard
widzę że mięso nadal mieli temat.

Nienawidziłam rachunkowości, ale tak mi się w życiu ułożyło, że musiałam zrezygnować z wymarzonych studiów i musiałam wybrać jakieś z rozsądku. Dziś mogę powiedzieć, że ją polubiłam, bo to takie bawienie się jak w sudoku (tak to sobie przetłumaczyłam). I wykonuję swoje obowiązki w pracy z uśmiechem - więc to duży sukces.

heh, interesujący etc.? Ech, ale wymagające są kobietki... No nie? :P Staszek :D aaa, właśnie że nie :P bo każę sobie słono płacić :D :D :P

Staszek, pracuję w biurze ale nie mam pełnej księgowości, wykonuję też parę innych rzeczy ;)

Carolina, czyli chipsami? :) bauntyy, prowadzenia PKPiR w 1999 roku nauczyłem się na ochotnika :) Księga handlowa, to black magic jak dla mnie :P

Gość onlat30_
podgladacz musisz jeszzce dorzucic silowie, wyrobisz sobie gabaryty. Dziewczyny lubia takich a kaloryferem na brzuchu. bardzo ladne dziewczyny sa tutaj, polecam kazdemu facetowi sprawdzilem to osobiscie, a w listopadzie/grudniu lece z powrotem, ktos chetny mozemy stworzyc team ;) http://vimeo.com/16686337 dla dziewczy polecam ten sam kierunek, ale w innym wydaniu http://vimeo.com/23383691 I dziewczyny sie dziwia dlaczego my 30-letni faceci nie mamy juz zon. Wyjasniam tak zyli nasi dziadkowe 18 lat, jedno i spotkanie i przed oltarz. Mi sie nie spieszy.

Staszek, wszystkiego człowiek jest się w stanie nauczyć, wszystko polubić - kwestia chęci :)