Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidka m

co sądzicie o rodzicach tej zaginionej dziewczynki?

Polecane posty

Gość lilu sreow
no i co z tego, ze sa młodzi?

Gość hgbgfbgfhf
to jeszcze gówniarze i dlatego tak się zachoowuja troche zrozumienia

Gość twoja mmmmm
Do nieważne ktooooo Skąd wiesz że dziecko znajduje się bezpieczne w czerwonym bloku obok? Jeśli to wiesz i nie robisz sobie żartów to zgłoś to na policje!!!!!!!!!!

Gość 9ue092ue09
Dlaczego nie pokazywała twarzy na początku wyjaśniali- sugerowała tak dla dobra śledztwa prokuratura, jak i Rutkowski, po prostu takie były zalecenia, tępaki... :(

Gość 9ue092ue09
Witam, po programie stwierdzam iz rodzice cos ukrywaja, powinno sie ich zbadac wariografem gdyz w programie matka mowi "nawet jakby madzia sie znalazla", "madzia byla", ojciec mowi dziecko nie uzywa imienia madzia jedynie co wiarogydni sa dziadkowie co wy na to? Po pierwsze skąd wiadomo, że nie badano? po drugie- mozna nie wyrazic zgody, potrzecie- te badania ie sa do końca pewne bo tak na serio nie mierzą prawdomównosci a poziom rekacji emocjonalnych. u ludzi w dużym stresie to badania w ogóle nie wychodzi, a oni sa chyba w stresie?

Gość parabolaa
Gdyby tak naprawde nie mogla sie ujawnic dla dobra sledztwa to by jej zablokowali Nk zeby nikt sie nic o niej nie dowiedzial!

Gość Dariannna
Wiecie co? Tak wiele dzidziaczków ginie- u mnie w miejscowości Szkraba kiedyś porwano z przedszkola, ale niestety sprawa nie była niemal w ogole nagłośniona- wzmianka w lokalnym radiu i lokalnej gazecie... Rodzicie Madzi mają szczęscie i wielką szansę, przez to, że sprawa jest taka głośna w internecie, telewizji, radiu... A oni? Mam wrażenie, że nic z tym nie robią :( Owszem, są młodzi, przestraszeni, załamani, być może na lekach- ale tak mało robią :( są jak marionetki- mają wystąpić w telewizji- ok, występują. Mają być cicho- są cicho...zero inicjatywy, zero WALKI o powrót Malucha! Rozklejanie plakató po Sosnowcu? Cholera! Ludziom zginie kot czy pies i też rozklejają ogłoszenia :(((... W życiu nie rzuciłabym kamieniem i nie powiedziałabym, że coś zrobili Córeczce...ale jestem zła za tą ich bierność i to, że już się poddali... i wydaje mi się, że przez to u ludzi rodzą się podejrzenia

Gość 767uyhjhe6
ja też tak czuję ze jest ona w mieszkaniu prywatnym że opiekuję sią nią kobieta fachową opiekę ma dziewczynka a policja musi mieć nakaz rewizji ...stąd to sie tak ciągnie

Gość co za dekle
jestescie jacys chorzy! Te wasze teorie spiskowe az smieszne sie robia!

Gość wefqwefqwf
Serce mi podeszło do gardła. Od początku afery z tą dziewczynką codziennie sprawdzałam wiadomosci po kilka razy, nie położyłam się spać jeśli nie sprawdziłam co nowego. No i doczekałam się. Mała Magda nie żyje. Matka jest winna. Żałuję że się nie myliłam.

Gość no to sie narobilo teraz
ja tez sie nie mylilam :(

Gość wefqwefqwf
No, mieliśmy. Chociaż... ja się spodziewałam że oboje rodzice wiedzą co się stało i że komuś dziewczynkę np. sprzedali. Nie wyobrażałam sobie że ta malutka może tak po prostu nie żyć. Aż tak dramatycznego zakończenia nie przewidziałam.

Może być tak, że oboje wiedzą .. To wszystko jeszcze się okażę. Zdjęcia z cmentarzy, wampiry itd w tej sytuacji dają jeszcze więcej do myślenia.

Gość jak ogladam konferencje
rutkowskiego o madzi z rodzicami to ta matka wyglada tak jakby miala kartke pod biurkiem i wszystko z niej czytala

Gość co do Madelaine, to fakt,
no i gdzie sa Ci ktorzy bronili rodzicow?:o ja bym tez tak do konca nie byla pewna czy ojciec nic ne wiedzial.. mysle, ze ani rutkowski ani policjaa tez nie... i to dokladnie zbadaja. co Rutkowskiego jednak moja nadzieja nie okazala sie plonna i tak jak pisalam na samym poczatku to byla tylko podpucha, ze "pozalem rodzicow Madzi, onie nie mogli by tego zrobic"

Gość rgrtrtrttrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtr
hahaha teraz mi sie chce smiac z tych ci.uli co bronili rodzicow hahahahaha co za tepym debilem trzeba byc zeby uwierzyc takiej falszywej zdzirze kurwie zajebanej :D

Gość czego wy wymagacie od
20 latków co wzięli slub bo mieli wpadkę. Pewnie dlatego rodzice wyrzucili ta pannę z domu i nie chca mieć z nią nic wspólnego. Facet też na pewno nie chciał tego dziecka i dlatego mówi "dziecka". On chciał sobie poruchać a dostał bachora.

Gość niektóe są straszne
rgrtrtrttrtrtrtrtrtrtrtrtrtrtr hahaha teraz mi sie chce smiac z tych ci.uli co bronili rodzicow hahahahaha co za tepym debilem trzeba byc zeby uwierzyc takiej falszywej zdzirze k**wie zaj**anej a kim ty nazwiesz siebie że się z tego cieszysz?:O nic to, najważniejsze że jest zwrot akcji, krew, tragedia, będziecie mieli sens życia na następne kilka dni🖐️

Gość kaufflandd

Gość xxxxxmmmmm
Na jakiej ulicy oni wgl mieszkają?

Gość BasiaaBasia86
o matko ale stary temat odkopałam to niesamowite , ile ludzi miało przeczucie

Gość BasiaaBasia86
niesamowity ten temat...

Gość gość
niektórzy ludzie jednak mają intuicję. przypadkiem wygrzebałam ten temat. to niesamowite

Gość gość
moim zdaniem w tym temacie nikt sie nie pomylił , gdyż szansę człowiekowi da trzeba. Ale jednoczesnie szukac dowodow.

Gość gość
Blagam niech ktos mi wyjasni O JAKA DZIEWCZYNKE CHODZI i co jej sie stalo? Prosze was, powiedzcie !!

Gość gość
mama tej dziewczynki dostała 25 lat, a z tatą nie wiadomo co się stało