Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidka m

co sądzicie o rodzicach tej zaginionej dziewczynki?

Polecane posty

Gość lidka m

Nie wydaje się Wam,ze kręcą?

Gość sdfghjkl
ale co to kręcenie by im dało? Przeciez nie pozbyli sie sami tego dziecka.

Przecież oni nie są celebrytami, a ludzmi których dotkneła tragedia, dlaczego dziwi was fakt, że nie potrafią się odnależć w tej sytuacji? Stracili coś co jest najcenniejsze dla rodziców- dziecko. Jesteście bezdusznymi idiotami, dla których obrażanie innych to sposób na promowanie się na debilnym forum, ale nie każdego stać by coś osiągnąć w życiu realnym, więc nie dziwi mnie fakt, że wylewacie swoją żółć tu...

Gość jolalojalna
ja mysle ze powinni jej lepiej pilnowac

Gość a na jego profilu
na jego fb ktos napisal,zeby moze do jasnowidza poszli,a ten taki komentarz wyjebala,ze szok.przeklenstwa:Oludzie staraja sie pomoc a ten z ryjem na nich:O

szkoda ich policja pewnie nic nie zrobi jak osoba zamieszana w porwanie sama się nie wsypie to dzieck nie znajdą Powinni teraz wszyscy pomóc matce bo przezywa straszne chwile i bedzie się musiała nauczyć żyć z świadomością ze nie wie gdzie jest jej dziecko a to gorsze niż smierć

na pytanie na tablicy na FB: "mam pytanie dlaczego państwo sie nie zgodzili na jasnowidza moze akurat by pomogl" ojciec odpowiada: "Wiecie co? teksty typu "BARDZO WAS PROSZE POZWOLCIE SOBIE POMOZ..TU CHODZI O ZYCIE WASZEJ CORECZKI" są chyba deb***izmem, wybacz, że takimi słowami ale na prawdę mam już tego dość. Co wy sobie myślicie, że MAM TO W du*** DO ku*** NĘDZY???? Jestem w takim stanie, że bez psychologa by się nie obeszło a wy piszecie do mnie jak do osoby w ogóle nie związanej z tematem. Teraz to Ty nie masz serca. To tak jakbym ja powiedział, że ze wszystkich sił udowodnię Ci, że nienawidzisz i masz głęboko w du*** Twoje własne dziecko!! Jackowski chciał żebyśmy do niego przyjechali na pomoże, na razie nie wyobrażam sobie aby miało mnie tu nie być przez kilka dni. A poza tym zastanów się - piszesz, że modlisz się za nas (za co ci szczerze dziękuję) a potem siłą nas do wróżek ciągacie......" w moim odczuciu oni są fanatycznie bogoboji (?????), matka powrzucała zdjęcia jak do mszy służy, powtarzają o tym, że są tacy wierzący, ale w takiej sytuacji to chyba się człowiek chwyta wszystkiego żeby tylko się dziecko znalazło? Poza tym patrząc na te zdjęcia na NK: cmentarz, śmierć z kosą, palenie fajki to jakoś tak wyklucza jedno z drugim. Zresztą treść piosenki Maximum the Hormone-Zetsubou Billy (satanistyczny zespół) wruconej przez ojca o 17.55 w dniu zniknięcia maleństwa budzi we mnie potworny lęk. Tu tłumaczenie http://www.tekstowo....ubou_billy.html Piosenka pochodzi z filmu Death Note (Notes śmierci)

Gość naba na
ta jego odpowiedz to szok!:O

Przestancie analizowac co rodzice maja za zdjecia na portalach spolecznosciowych i jakiej muzyki sluchaja, bo to jest zalosne:O Zdjecie smierci z kosa jest jakimis dowodem? O kurde, to ja mam breloczek z trupia czaszka wiec...? Jestem morderca, psychiczna osoba?:D A co do jego wypowiedzi na facebooku to ja sie mu nie dziwie:O Co za glupota pisac by pojachali do jasnowidza skoro to taki kawal drogi, a oni musza byc na miejscu. Pewnie ojciec dziecka odebral to jako zarzut co mnie nie dziwi, bo jak poczytalam teorie spiskowe mamusiek z mecierzynskiego to faktycznie ludzie maja najebane w pustych lbach.

Gość tebahh
kręcą!!! przeraża mnie zdjęcie bartka na nk i podpis o likanach :O

Gość macie link do fb
tego ojca małej ?

Gość naba na
poszukaj sobie-bartłomiej waśniewski

Gość a ty czego od niego wymagasz?
tacy bogobojni a ślub wzięli jak mała miała 2 miesiące - na naszej klasie widziałam. Więc albo bogobojni, albo nie za bardzo...

Gość ja nie wiem ale moim zdaniem
oni cos maja na sumieniu, nie chce nikogo osadzac, ale jakos ciezko mi uwierzyc w takie porwanie, ogladalam ostanio program w ktorym mowili ze ani policja ani fundacja itaka do tej pory nie odnotowaly tego typu porwania, nigdy...nie wierze w porwania na narzady, bo to sa jakies miejskie legendy, zeby pobrac narzady trzba miec zgodosc tkankowa, poza tym tego nie wytnie pierwsza lepsza osoba w warunkach polowych, to sa jakies bajki, w to ze na sprzedaz za granice tez, bez problemu mozna kupic dziecko z indii, tam handel dziecmi kwitnie, matki same chca sprzedawac dzieci, to samo za wschodnia granica wiec po co porywac i robic szum...rodzice cos przeskrobali i tyle, moze nieumyslnie, no nie wiem, ale wolalabym sie mylic

Gość nana olana
matka niezle gra,ale jeszcze troche i zacznie pękać.

Gość dla mnie to trąca
patologią z lekka. Człowiek na jako takim poziomie intelektualnym umie się wypowiedzieć. Albo utopila gdzies,albo sprzedala za granicę,albo w inny sposób pozbyła się dziecka. teraz ludzie maja biedę z nędzą i zachowuja się jak zwierzęta walczące o przetrwanie. ja tam im nie wierzę za grosz.

gdzie ci traca patologia? Przeciez matka dziewczynki potrafi sie wpowiedziec:O Nie zauwazylam ogladajac ta konferencje by mowila jak wiesniara oderwana od luga czy jakos nieskladnie.

Gość no i co z tego że jara się
wydziaranymi laskami?! kuźwa a Ty słuchasz zbombardowanej laleczki, może po tym cię ocenimy kretynko?

Gość wilkonia
mnie razni(nie mam pojęcia dlaczego) jak matka nazywa swoją córkę:magdziunia,madziulka,perełka,gwiazdeczka.nie wiem dlaczego,ale tak mnie to denerwuje,ze masakra:O

Gość im bardziej ktos
epatuje takim slownictwem tym wiecej ma na sumieniu, sprawdzone und potwierdzone , matka mojej kolezanki która byla alkoholiczka tez zawsze w towarzystwie zdrobaniala jej imie chcac chyba przez to pokazac jaka to nie jest dobra matka chociaz matka byla chujowa , byla bo juz śp:O