Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidka m

co sądzicie o rodzicach tej zaginionej dziewczynki?

Polecane posty

Gość fgffgg
jak tak patrzalam na jej zdjecia tej dziewczynki to zastanawialam sie gdzie ona teraz jest. to naprawde smutne bo jest tak malenka ze nie wie co z nia sie dzieje, ze nie jest tam gdzie powinna byc czyli u boku wlasnej matki. strasznie zal mi tego dzieciatka :(

"ja mam swoje zdanie tak jak wiekszosc i zdania nie zmienie." Jak przejrzeć internet to 98% Polski ma takie zdanie jak Ty ;) Własnie sobie czytam ..

Gość a nawet 98,3 %
większość ma zawsze rację to teraz trzeba tylko się zebrać i iść razem na komendę

Gość fgffgg
no wlasnie ja tez przegladalam rozne wpisy na roznych stronach i praktycznie kazdy tak gada.

Gość jak zaginął Olewnik to
niewiele małolatów miało internet i nie mogło wypisywać swoich "mądrości". A jak zaginęła Wieczorek to większość była skupiona na facecie z ręcznikiem.

No bo jak ktoś na kogoś napada, daje w łeb tej osobie i zabiera dziecko to wtedy jest o czym mówić. TV się tym interesuje i napędza sprawę.

Gość o kej przestan pytac
tylko zasugeruj, chyba się nie boisz .

Współczuję rodzinie, to wielka tragedia.Trzeba mieć nadzieję że dziecko się odnajdzie,a jeśli nie to żyć ze świadomością że nie wiadomo co z dzieckiem się dzieje-to straszne.

Gość halo Rosalinda sluchamy
wiele osób tu słucha nawet nie wiesz ile no sugeruj to nawet ciekawe.

Rosalinda, wszyscy wiedzą co masz na myśli. Tylko sama boisz się wprost o tym napisać, bo naczytałaś się w tym temacie, że ludzie mają screeny itd.

Chyba chorzy jesteście :) Po prostu wydaje mi się to nienormalne, że z jednych spraw robi się aferę a o innych ludziach nawet się nie wspomina. Przecież tyle ludzi ginie każdego dnia.

A jeśli macie na myśli cytat, który zamieściłam to miał on wyjaśnić dlaczego ludzie piszą własnie w ten sposób i dlaczego mają takie podejrzenia. Czytajcie dokładniej.

Gość stonka ziemniaczanka
ludzie w tym kraju to zawszeona i zabidzona ciemnota!!! domyślam się- zabił dziecko i wytoczył z niego krew.. bo ubierał się na czarno--- czyż nie tak Srakolindo czy jak ci tam? idąc tym tokiem z twego nicku i kwiatka debilnego wnioskuję, żeś jednostka upośledzona.

"ludzie w tym kraju to zawszeona i zabidzona ciemnota!!! domyślam się- zabił dziecko i wytoczył z niego krew.. bo ubierał się na czarno--- czyż nie tak Srakolindo czy jak ci tam? " Obejrzeli zdjęcia, przeczytali wpisy i dlatego tak pewnie pomyśleli. Dziwisz się im ? "idąc tym tokiem z twego nicku i kwiatka debilnego wnioskuję, żeś jednostka upośledzona." Masz prawo do swojej oceny :) Za stara już jestem na wyzwiska internetowe dlatego odpuszczam ;)

Gość stonko czy wydaje się
ci, iż Roska tworzy teorię spiskową?

Gość Laurka Palmer
Obejrzeli zdjęcia, przeczytali wpisy i dlatego tak pewnie pomyśleli. Dziwisz się im ? Ja się dziwię. Nie powinno się oceniać książki po okładce, tym bardziej w takiej sytuacji. A ludziom przychodzi to nad wyraz lekko. Szczególnie tym, którzy są absolutnie przekonani, że rodzice mają coś na sumieniu. Bo zdjęcie zobaczyli.

"Ja się dziwię. Nie powinno się oceniać książki po okładce, tym bardziej w takiej sytuacji." Każdy pisze to co myśli .. a, że może to być dla kogoś bolesne czy krzywdzące to już inna sprawa. Takie wpisy nie dotyczą tylko tej sprawy, ale każdej znanej osoby, firmy .. przecież to norma.

ciemnogród, zacofanie. Czyli Rosacośtam tworzysz teorie spiskowe, oskarżasz zaocznie ludzi o dzieciobójstwo i rytualne mordy. Nazwij to po imieniu co robisz. Szkalujesz ich dobre imię i nieposzlakowaną opinię. namawiasz ludzi do linczu i próbujesz nimi manipulować.

jeśli jesteś za stara na odpowiedzi internetowe to jesteś za stara na ocenianie zdjęć młodych ludzi. ty widzisz morderców i satanistów- a ja widziałam zakochana dwójkę trzymającą się za ręce...

usprawiedliwiasz ludzi snujących chore domysły głupim szczeniackim zdjęciem. Jesteś sekutnicą i manipulantką.

Gość Laurka Palmer
Zależy dla kogo norma. Dla mnie nie. Już wcześniej pisałam. Jeśli ktoś się zwyczajnie zastanawia co się stało to ok. Ale jak się kogoś z góry ocenia nie mając żadnych dowodów to nie jest to w porządku. Tu jeste sporo takich wpisów. Ludzie już przesądzili, bo nie spodobało im się to jakie rodzice Magdy mają zdjęcia na portalach albo jakiej muzyki słuchają.

"usprawiedliwiasz ludzi snujących chore domysły głupim szczeniackim zdjęciem. " Nie usprawiedliwiam. Tłumaczę takim jak ty dlaczego ludzie piszą takie rzeczy o rodzicach. Zrozumiałaś w końcu ?!

jesteś za stara i za durna, zeby cokolwiek zrozumieć. Kończę dyskusję z taką jak ty.Powinien się tobą zająć sąd. Za rozpowszechnianie oszczerstw.

Gość Paolanka
stonka kim jestes ? co cie boli ?