Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidka m

co sądzicie o rodzicach tej zaginionej dziewczynki?

Polecane posty

Gość stonka ziemniaczanka
bo ty umcaumca umca dyskoteka, szał, chopaki białe rękawiczki ubrali i jaaaaaaazzzdaaaaaaa a idź w ch. wszyscy musza być tacy sami jak ty? NUDNI bezbarwni i stereotypowi? podkreslam że nic złego nie ma w tych zdjęciach. KROPKA!

Gość mixed by
Nie słyszał płaczącego dziecka ? Przecież dziecko mogło spać. Mogło zacząć płakać jak porywacz już się z dzieckiem oddalił tam, gdzie nikt go nie widział. Ludzie lubią dorabiać ideologię i naciągać fakty, aby mieli o czym pisać.

widziałąm napisik i co? pffffffff dziecinada jesteście starzy a durni. Zdajecie sobie sprawę jak zaszkodzicie jesli wyda się, ze oni są niewinni i przeczytają potem wasze posty? Za dużo filmów dziecioki!!!

Gość fgffgg
nie oceniaj mnie jesli nawet nie widzialas mojej osoby ;)

wiem po twoich postach kim jesteś i na jakim poziomie. DNO. I faktycznie powinnaś beknąc za te idiotyczne insynuacje.

Gość mixed by
Poza tym to zdanie "Nie wiem dlaczego jeszcze nikt nie sprawdził rodziców.." Nikt wg tej osoby to znaczy ci wszyscy forumowi detektywi. Policja bardzo dobrze sprawdziła rodzinę.

" nie widzialas mojej osoby " tak pisza półanalfabeci jak chca wypaśc "mądrze" brawoooooo

na szczęście policja wie co robi. wy za to błądzicie. chamskie kołki. Oby was takie lżenie spotkało jak ich!

Gość mixed by
nie oceniaj mnie jesli nawet nie widzialas mojej osoby Hahaha.

Pewnie, że te napisy o niczym nie świadczą, ale przynajmniej wyjaśniają dlaczego ludzie piszą w ten sposób i skąd u nich takie podejrzenia.

Gość fgffgg
fajnie byc analfabetka po studiach hehe ;)

to takie samo dobre wyjaśnienie - jak dziwna ta matka- ma dziwne oczy i taka blada... i takie tam... naprawdę uważasz, ze jakby "złożyli swoje dziecko w ofierze jak likanie" to by ni wyrzucili zdjęć na "naszej klasie" ?? hahaha koń by się uśmiał. dajcie spokój z idiotyzmami

cóż, musi być to dla ciebie przykre, jeśli tobie nawet studia nie pomogły. Teraz wszyscy mają studia matołku. Nie poszpanujesz...

Gość fgffgg
dziewczyno czy ktos tutaj szpanuje? bo jak narazie to widze ze zaczynasz bawic sie w uzytkownika : glupia suko ty. ;]

i mówię poważnie- dajcie spokój bo możecie głupim gadaniem krzywdę wyrządzić. Sprawia wam frajdę wasza rzekoma anonimowość? jak dobrze, że do policji nie biora byle kogo. Zlinczowalibyście ich najchętniej co? "za twarz"

sama jesteś głupia suką idiotko- drażnisz mnie. stanęłam w twej obronie a widze ze tylko ręce brudzę. ty sugerujesz, ze rodzice maczają palce w rzekomym zaginięciu lub co gorsza śmierci własnego dziecka. Wstydź się.

Gość fgffgg
hahaha przeciez ja Cie nie wyzwalam tylko podalam nick tej dziewczyny ktora tak wyzywala wszystkich ;)

Gość Laurka Palmer
stonka ziemniaczanka To co piszesz jest zrozumiałe tylko dla normalnych osób. Myślę, że już pora zostawić fgffgg i jej podobnych samych sobie. Nie przetłumaczysz im nic choćbyś miała najlepsze chęci.

aha ok, cofam i nie gadaj już o tych rodzicach . czekajmy na zwrot wydarzeń. To musi się zakończyć, dziecko odnaleźć.

i zobaczycie jak wam będzie łyso. Czekam na wątek w którym odszczekacie te bzdury. Jak tak można.. Bezbronni młodzi ludzie, ginie im dziecko a wy? Dokopać leżącemu co? niech was szlag...

Gość one nie sa anonimowe
tak im się tylko wydaje b.łatwo sprawdzić kim są a za to co pisza tu wierzcie mi poniosa konsekwencje.Czy tylko wtedy będą takie harde.

Gość fgffgg
nie groz nie groz bo predzej mozesz tu odpowiedziec za grozby ;)

Gość fgffgg
kazdy ma prawo miec wlasne zdanie. przestancie umoralniac ludzi!

to nie jst własne zdanie tylko czyste skurwysyństwo. ja sugeruję, ze twoja matka to wywłoka i nie znasz swego ojca. fajnie ci? oprócz tego dodam, ze chciała cię usunąć ale nie wyskrobali do końca i odrosło to co odrosło.

Gość fgffgg
nie nie rusza mnie to bo wiem ze to nie prawda ;)

skąd ta pewnośc hehehehehe

Gość fgffgg
hahaha idz spac ; dd

prześpij się z tym- i zastanów- słowa mogą bardzo ranić. To sa bardzo młodzi ludzie. Jest moda na filmy, moda na "wampiry" ale tego nie ma w życiu- w życiu jest walka- o przetrwanie- o to by wcześniak jakim była Magda wyżył.. Zależało im na tym dziecku zrozum to. Walczyli o jej życie.

Gość fgffgg
dobra jebia mnie juz oni. ja mam swoje zdanie tak jak wiekszosc i zdania nie zmienie. I mam nadzieje ze to sliczne dzieciatko znajdzie sie jak najszybciej, ze jest cale i zdrowe!!